Jump to content

Din seria - Bestiile - Skoda Octavia 2 RS

Skiper1a

Postare recomandată

si eu din nou .

De data asta cu cea mai noua achizitie : o skoda Octavia 2 Rs 2010 racing blue  cu 25k km la bord.

post-73547-0-61741700-1395341468_thumb.p

Cred ca sunt cel mai incantat de masinutza asta , daca va vine sa credeti . Din cate am avut asta mi-a atins coarda sensibila si cred ca doar din 2 motive :

- culoarea care eee nebunie

- Bluefin ( superchips ) stage 1 -> 240 cp , 320 nm cuplu .

Se simte minunat cind te apesi pe ea , e mega fashneatza . La plecarea de pe loc, normal , rupe aderentza  dar nu e de speriat .

Ca si dotari , e destul de sus , mai lipsesc cateva lucruri dar nimic de care sa nu pot trece peste .

Am planuri mari cu ea, pe partea de estetica momentan, si o sa detaliez usor usor ce vreau sa fac, eventual si cu ceva DIY-uri pentru ce nu exista deja pe forum . 

Cam atat pentru acu' . 

to be continued ....

Renuntza.

Modificat de Bwwlan
Link către comentariu

Aaaaa, inca un lucru cu care m-a prins e ca se sta foarte bine in scaun .

Suport lateral boon si nu-s nici moi nici tari , sunt perfecte , pt mine cel putin :)

Multzam.

Link către comentariu

Eu is mai greu de cap...tot nu am inteles ce inseamna "Bestile"...Bestiile? Be style, Best style...:D

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea! E un lup in blana de oaie. Poti merge la piata cu ea, dar poti merge si pe transfagarasan cu un mare zambet pe buze :D

Off-topic: Ideea scrisului corect este pus in regulament pentru faptul ca citesc mai multe persoane, chiar si din afara forumului si e ok sa vada ca se scrie corect d.p.d.v. gramatical, sa inteleaga toata lumea ( straini, minoritati, adolescenti, batrani, etc. )

Link către comentariu

De acord . Cum am zis mai sus , nu se va mai repeta .

Bestie e in romana , n-are nici o legatura cu best style , be style , etc .

Toate bune ..

Link către comentariu

Bestiile nu Bestile, asta tot incearca baietii sa iti atraga atentia :)

Link către comentariu

Foarte bine arata, si eu sunt impresionat de Racing Blue asta.

Insa as sugera sa ii lasi iluminarea interioara verde. Personal nici mie nu imi place, insa face parte din "farmecul" Skoda.

In rest, drumuri bune. Ceea ce nu e o problema pe unde stai tu :)

Link către comentariu

Fac si io ca Raducioiu :D .

Inapoi la "oile" noastre sau mai bine zis oaia mea :

M-am setat pe schimbarea culorii ledurilor. Incerc , vad cum vine si daca nu e bine o fac la loc .

A si aparut prima duda , a decedat bateria . Aici nu tin mai mult de 3 ani si asta daca ti masina la umbra.

Am pus bosh s4 de 74Ah.

Toate bune .

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si mai baga poze cu bstia dar si cu peisajul(amintiri din afg)

Link către comentariu

O sa mai urc cateva poze curand , sper.

Aseara am facut  primul "upgrade" si anume softul Columbus-ului . Problema era ca nu citea SD-uri mai mari de 4Gb si era enervant .

Asadar, am updgradat de la 1164 la 3814 si cu mici emotii a iesit. Upgrade-ul e destul de usor de facut , dureaza cca 1 ora si se pare ca unitatea e foarte sensibila la mediul pe care se scrie imaginea.

Initial am folosit DVD scris la 4x si , emotii :

post-73547-0-63598900-1395556128_thumb.j

Am cautat pe net despre eroare si nimic frate . Chiar ma gandeam ca e imposibil sa nu fi dat nimeni peste asa ceva . Apoi, am scris imaginea pe un CD la 1x si surpriza , a mers :

post-73547-0-23030300-1395556274_thumb.j   post-73547-0-86279500-1395556292_thumb.j  post-73547-0-86279500-1395556292_thumb.j

Dupa upgrade chiar daca era specificat ca hartile nu se sterg , am ramas fara ele si acum trebuie sa le pun inapoi intr-un fel sau altul .

Fie fac rost de DVD pt navi si instalez hartile ( ceva mai greu ca majoritatea masinilor din grup vin cu hartile preinstalate )

Fie scot HDD-ul din VW CC si copiez hartile ( mult de lucru ca trebuie sa demontez ambele RNS-uri )

Toate bune .

post-73547-0-34506300-1395556282_thumb.j

Link către comentariu

iti dai seama ca asta am facut prima data , dar n-am gasit hartile de middle east - GCC  .

Link către comentariu

Dap dar n-am gasit nimic ref la Middle East , GCC . Sunt numai despre Europa , normal :)

Insa , am gasit alte lucruri interesante :D

Asta am io ( ma rog, aveam :)

post-73547-0-90135500-1395573268_thumb.j

Link către comentariu

Deci , o rezolv cu hartile . Am trecut pe la dealer si am facut programare . Or sa-mi urce ei hartile ( ultima versiune ) pe HDD la un pret rezonabil , zic eu ( aprox 200 ron ) .

Deci cu RNS-ul sunt aproape gata. Zic aproape pentru ca urmeaza schimbarea culorii din verde'n rosu . O sa fac asta ceva mai elegant fata de cum m-am gandit initial , cu schimbatul ledurilor. Am luat de pe ebay partea electronica din fata pe care vine display-ul de la un RNS-510 de VW ce vine pe rosu -> plug&play , problem solved.

Toate bune .

Link către comentariu

Deci saptamana viitoare am de lucru la masina. Mi-au venit ceva piese :

plafoniera de W8

lampile pentru lumina de la manere usi , fata - spate

footwell light, fata - spate 

grila fata - honeycomb

pe drum :

- electronica fata RNS  de VW - pe rosu

- comanda xenon cu modulul auto de VW  - pe rosu

- comanda geamuri de VW - pe rosu

- comanda clima ( cea noua de CC - golf mk7 cu afisaj temp ) - pe rosu 

- trim pt navi columbus de O2 ( fara LF ) A/C manual , de adaptat pt comanda noua de clima

- inel luminat pt bricheta - pe rosu 

- foot rest sport 

- knob DSG de CC - sa vedem daca iese conversia. 

& many more to come . 

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

&up pentru 'i'-ul lipsa .   altcineva ? :)

M-au venit mai toate piesele , si am reusit sa pun :

- comanda xenon - luminata in rosu

- comanda geamuri  - luminata in rosu ( am luat una de golf 6 deci n-a mai fost nevoie de switch-ul pinilor )

- plafoniera de W8 - luminata in rosu

- foot rest sport 

in lucru :

- lampile pentru lumina de la manere usi , fata - spate

- footwell light, fata - spate 

- electronica fata RNS  de VW - pe rosu

- trim pt navi columbus de O2 ( fara LF ) A/C manual , de adaptat pt comanda noua de clima

- inel luminat pt bricheta - pe rosu 

- knob DSG de CC - sa vedem daca iese conversia. 

- reverse camera

Pe drum :

- comanda clima ( cea noua de CC - golf mk7 cu afisaj temp ) - pe rosu 

Am dus masina la dealer pentru instalarea mapelor de navi si i-am rugat sa verifice si ambreajul la DSG , trepida un pic cind opream masina + citeodata se auzea un zgomot ciudat la viteze mici ( 5 - 10 km/h ). 

L-au verificat , au trimis log-ul la fabrica si azi a venit si raspunsul . Or sa-l schimbe pe good will. Yeeeey .

Toate bune.

Modificat de Skiper1a
Link către comentariu

Am luat masina ieri de la dealer cu :

- Hartile de Arabian Gulf puse la loc .

- Ambreaje noi pentru DSG puse de dealer pe good will.

Merge beton acum, nici o trepidatie , nimic , e gata de circuit :) 

Maine continui cu montarea luminilor albe in spatele manerelor de la usi ( pe interior ) .

Toate bune.

Link către comentariu

Off : ce coduri au lampile pentru iluminat manerele? Vreau sa pun pe rosu...

Bafta in continuare cu masina:wub:

Link către comentariu

florinpbv, daca vrei sa le pui la G4 din semnatura iti spun ca nu merg cele de B7, CC.

Tu poti pune unele de Audi sau Tuareg.

Uite aici codurile necesare.

Si aici o poza cu rezultatul.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!