Jump to content

VW Jetta VI 1.6 TDI, 105CP, 2013

E.M.G.

Postare recomandată

Salutare,

Stiu ca am luat masina acum ceva vreme ( la inceputul lui 2013 ) dar m-am hotarat sa o prezint :)

Este vorba de un VW Jetta VI 1.6 TDI, 105CP black, 2013, model Highline.

Am capatat cadou interior partial leather ( era contra cost insa m-am trezit cu el pe masina gratuit ).

In rest masina este exceptionala. I-am facut cateva modificari ( xenon, unitatea media cu care am probleme, sistemul de lumini interioare - SMD, etc ) si mai urmeaza inca o parte ( am facut rost de vagcom si o sa ma joc un pic sa vedem ce putem activa ).

O sa revin si cu ceva poze.

O zi de exceptie va doresc. 

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos. Asteptam si poze.

Interiorul partial leather (e de fapt piele ecologica+stofa) e dotare de serie pe Highline, chiar daca in oferta scrie doar stofa design Gloss.

Ce spui tu ca e contra cost e combinatia de piele Vienna+piele ecologica si costa in jur de 2.000 euro.

Link către comentariu

Am inteleeees, nu stiam. Adica nici baiatul de la Midocar Vitan nu stia ( parea mirat cand mi-a livrat-o ).

Anyhow, pun azi si pozele.

Ma mut pe topic-uri de vagcom sa vad de mai pot activa / modifica :)

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos ! si este vorba de jetta 5c mai exact :D nu e jetta 6, este aceeasi platforma doar ca cu caroserie schimbata :D

Link către comentariu
micuzzu_marius

Felicitari, sa o stapanesti sanatos si pune cat mai multe poze :icon_thumleft:

Link către comentariu

Hai sa nu fim rautaciosi colegul bwwlan !a fost si omul mai neatent ! Sa-l lasam sa-si prezinte masinuta. Asteptam poze !

Link către comentariu

Pai, astea din aceeasi generatie cu golf 6 nu sunt jetta 6? Eu asa stiam. Si in ceea ce priveste " highline" este intradevar echiparea :)

Imediat vin si pozele dar e la spalat masina :)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!