Jump to content

Golf VII CL 1.2 TSI 105 CP

beowulf100

Postare recomandată

Master_Blaster

E cutie de VW asa face si la mine. Ideea e sa nu o grabesti, la mine daca o grabesc agata si trebuie sa mai apas o data ambreiajul ca sa-si revina.

Link către comentariu
  • Replies 86
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• beowulf100

38

• codz

9

• TudorM

5

• RadulescuRomulus

5

Ahaaa, deci e mai sensibila, bine de stiut.

@1-Q thx pt info, o sa tin cont

Link către comentariu

Turbat de caldura din ultimele zile, azi am pus folie si pe fata, Llumar ATR cu insertie metalica, 50%, ilegala, evident.

Maine urmeaza un drum lung, buc-cluj-tm-bazias-clisura dunarii-buc.

Arata foarte bine acum si cu folie pe fata, o sa fac niste poze cat mai curand.

Folia am pus-o la cei care au topic in sectiunea de servicii, de pe forum, foarte multumit

Link către comentariu
RadulescuRomulus

cat a costat si pe fata?

eu inca nu am ajuns, dar imi fac curaj, ambitionat de temperaturile de afara...

Link către comentariu

Si inca o poza, Golf-ul la cazane. Din pacate m-am ales cu o ciobitura in parbriz de la o piatra sarita de la alta masina. Stiu ca se poate stopa, sa nu se extinda. Stie cineva unde se poate face? O sa-l schimb la un moment dat pe casco, dar parca nu imi vine inca, e prea noua :)

post-123543-14016046633625_thumb.jpg

Urmeaza sa-i pun folie de protectie pe faruri, dupa experienta cu parbrizul se pare ca trebuie

Link către comentariu
  • 6 months later...

Salutare,

O cifra rotunda, atinsa la sfarsitul lunii August. De atunci si pana acum s-au mai adaugat incat aproximativ 3000 Km.

Ca si impresii si probleme:

- Am rezolvat la PBV1 problema stropitorii de la luneta, in garantie. Acum nu mai curge dupa ce termina de stropit.

- O mica bila neagra pt PBV1, au uitat sa puna la loc rama de platic a haionului, dupa reparatie. E si vina mea ca nu am verificat ce au facut, am observat la vreo 2 zile dupa. De la vizita in service-ul lor, scartaie groaznic stergatorul spate.

- Are momente cand iese greu din marsariei, mai ales dupa o parcare mai "complicata". Nici problema nu intratul in treapa intai nu a fost rezolvata la PBV1, cica mai vedem la revizie.

- In August am completat aprox 300ml ulei. Luna trecuta, la 5000km dupa asta, s-a aprins check oil level. A mai intrat restul din bidon, pana la 1L. Cam mult, parerea mea, in 13000Km. 

- Incaltata de iarna cu Continental WinterContact TS850. Super multumit, m-am fatzait pe la munte si prin Bucuresti zilele astea, parca i-am pus senile.Sa vedem cum o sa fie la zapada afanata si mare.

- Ii trebuie aparatoare de noroi fata / spate. Tot ce dau rotile din spate, ajunge pe luneta.

- Poate scut de metal, ma gandesc. Sa vedem cum o sa fie iarna mai incolo

-Pt ca tot trebuie sa schimb parbrizul pe CASCO, ma gandesc sa incerc sa pun noul parbriz cu incalzire. A incercat cineva, se potriveste?

post-123543-0-24739500-1417516370_thumb.

Modificat de chatnoir2004
Link către comentariu

parbriz cu incalzire.

eu am vrut sa pun pe Octavie, dar cica pe 1.2 "nu se poate". nu stiu care e politica pe golf si daca chiar ar fi probleme tehnice cu un astfel de parbriz.

Link către comentariu
  • 1 year later...
On 18/3/2014 at 9:43, beowulf100 a scris:

Salutare la toata lumea,

Astept cu nerabdare sa ma sune dealerul sa ma duc sa o ridic, azi sau maine.

Nu am decat o singura poza, facuta ieri , in graba, cand m-am dus sa semnez hartiile.

photo2 (1).jpg

Masina este Comfort Line, luata de pe stoc.

Ca optionale:

- Climatronic

- Composition Media

- Pachet iarna (scaune incalzite, spalator de faruri si duze incalzite)

- Volan imbracat in piele

- Sistem proactiv de protectie (habar nu am cum functioneaza)

Culoarea este Pacific Blue, una din cele mai frumoase culori pt G7, dupa parerea mea.

Cum o ridic, revin cu mai multe poze si informatii

Salut si mersi de accept.  Am o intrebare avand in vedere ca ai cumparat recent modelul golf 7 . Inteleg ca ai doar media fara navi.....sti cumva daca e vreo posibilitate de a monta sau modifica in vreun fel pentru a avea si navi ?

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salut,

Nu stiu daca se poate. Vezi pe sectiunea tehnica, la retrofit-uri.

Ceea ce stiu ca exista este o unitate after market care inlocuieste toata unitatea Composition Media.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!