Jump to content

Passat B6 2.0 TDI 4motion Highline

makavellu

Postare recomandată

Salutare .

Dupa ce cateva luni de condus Passatu m-am gandti sa il pun sus la "vitrina "  .

L-am cumparat on Octombrie 2013(143.000km,fab 2009)  si de atunci numa 2 mici/mari probleme :inlocuire becuri xenon si sonda lambda.

Dotari :-navigatie 510 rns

- webasto

-bixenon adaptive,afs

-interior alcantara

-senzori ploaie,lumini,parcare

-incalzire scaune

-etc (nu mai stiu .. :))

La inceput am avut niste probleme legate de consum pe timp de iarna ,dar s-au rezolvat cu schimbatul sondei lambda.

Consum urban : 9-10 l/100km  -distante scurte , pe timp de iarna 

extra urban -6,6 - 8 l/100km  depinde de "greutatea piciorului in curbe"

4Motionu isi face toti banii , iarna fiind scurta nu am avut ocazii sa il testez , dar in curbe comportamentu e genial.

Ca si viitoare modificari ,chip la 170 de cai.In rest ,nu stiu......

post-98921-0-68678600-1394701130_thumb.jpost-98921-0-58073000-1394701135_thumb.jpost-98921-0-85521700-1394701164_thumb.jpost-98921-0-23703100-1394701174_thumb.j

Modificat de makavellu
Link către comentariu

Frumoasa masina mai ales ca e neagra :) si eu am tot b6 4 motion insa nu cred ca merita diferenta de consum masina fiind mai grea si motorul mult mai solicitat . Nu avem noi ierni atat de rele incat doar cele cu 4x4 sa treaca :) ! In rest este super masina :)

Link către comentariu

@manu-mcy : Diferenta de consum se vede intradevar , dar senzatia in curbe face toti banii .Totusi cei 170 de cai pe viitor sper ca vor compensa greutatea mai mare. 

Sa vedem cat de fiabil este acest tip de motor , sa nu crape ca si cele < 2009.

Modificat de makavellu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!