Jump to content

Golf 6 - Problema / discutii senzori parcare / OPS

Boditza
 Share

Postare recomandată

Ok....ai habar unde se afla modulul?? Dupa ce il inlocuiesc mai trebuie facut ceva din vcds sau doar il montez si atat?? 

Modificat de R_a_z_v_a_n
Renunta la QUOTE
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Habar ?....nu am... dar de stiut, stiu - daca asta era intrebarea.

Trebuie demontate stergatoarele, ansamblu stergatoare, capac plastic care este sub acestea si vei avea acces la el.

Modul nou = obligatoriu codare, modul SH = poate functiona, dar recomand codarea acestuia, pentru a-l configura in conf cu optiunile existente pe masina.

Link către comentariu

• 2 months later...

Salut 

La parcarea cu spatele nu se mai aprinde masina pe display si se aude un “tiuit “vre o 2,3 secunde iar butonul de activate/dezactivare senzori palpaie intermitent. A mai patit cineva la fel ? 

Mentionez ca am schimbat ieri modulul ABS la un golf 6 2.0 TDI , 2009 nu am facut recodarile si nici nu am facut vre o scanare apoi . 

Link către comentariu

Sa inteleg ca ai erori si pe ABS?

FAo diagnoza.

Link către comentariu

On 29.08.2019 at 12:26, Al Bundy a scris:

Sa inteleg ca ai erori si pe ABS?

FAo diagnoza.

Da, am avut modulul ABS dus , a fost inlocuit si pana sa fac recodarile aveam eroare pe senzorii de parcare , din cate am inteles au avut legatura cu ABS ul . Problema s a rezolvat . Multumesc

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare, de ceva zile tot imi "sparg creierii" pe internet in cautarea unui raspuns/a unei rezolvari, de curand am achizitionat un Golf 6 GTD 2011 si am vazut ca in masina are in interior buton pentru senzorii de parcare si park assist dar nici unu din ele nu functioneaza! Masina este cumparata SH si cel de la care am cumparat masina spune ca asa a luat-o si el la randul lui, nu stie care e problema si nici nu s-a chinuit sa o repare sau ceva (si-a dat cu parerea ca ar putea fi siguranta arsa, ciudat este faptul ca in panou de sigurante la pozitia 18 (acolo am vazut pe internet ca este siguranta pentru senzorii de parcare) nu este nici o siguranta si nici legaturi nu par a fi facute pe acea pozitie). Cand am pus testerul pe ea si intram in "Tab-ul" raspunzator acestor functii, programul se bloca (not responding) si prin urmare nu am putut sa aflu daca e vreo eroare sau nu. Ce ma indrumati sa fac ca si rezolvare Homemade? 

PS: va rog sa scuzati termenii atehnici!

70694782_521636461740661_6546915389136175104_n.jpg

Link către comentariu

Dar masina are senzorii instalati ? Trebuie sa ai 4 in fata, 4 in spate si minim 2 laterali fata.

Link către comentariu

20 minutes ago, anddreibv said:

Salutare, de ceva zile tot imi "sparg creierii" pe internet in cautarea unui raspuns/a unei rezolvari, de curand am achizitionat un Golf 6 GTD 2011 si am vazut ca in masina are in interior buton pentru senzorii de parcare si park assist dar nici unu din ele nu functioneaza! Masina este cumparata SH si cel de la care am cumparat masina spune ca asa a luat-o si el la randul lui, nu stie care e problema si nici nu s-a chinuit sa o repare sau ceva (si-a dat cu parerea ca ar putea fi siguranta arsa, ciudat este faptul ca in panou de sigurante la pozitia 18 (acolo am vazut pe internet ca este siguranta pentru senzorii de parcare) nu este nici o siguranta si nici legaturi nu par a fi facute pe acea pozitie). Cand am pus testerul pe ea si intram in "Tab-ul" raspunzator acestor functii, programul se bloca (not responding) si prin urmare nu am putut sa aflu daca e vreo eroare sau nu. Ce ma indrumati sa fac ca si rezolvare Homemade? 

PS: va rog sa scuzati termenii atehnici!

70694782_521636461740661_6546915389136175104_n.jpg

Postează o scanare completa, sa ne uitam pe ea. Posibil modul PLA defect 

Link către comentariu

4 hours ago, mihai p said:

Dar masina are senzorii instalati ? Trebuie sa ai 4 in fata, 4 in spate si minim 2 laterali fata.

da, iti dai seama, altfel era penibil de tot postul meu?

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Întra pe el și pune o poza de la ecran

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut,

am observat azi dimineata un comportament ciudat in legatura cu senzorii de parcare. Cand cuplez in marsarier se aude un sonor continuu de cateva secunde de la buzzer-ul senzorului/senzorilor de parcare (nu am reusit sa-mi dau seama care e) + semnal luminos intermitent la butonul senzorului de parcare. Am facut o diagnoza:

Address 10: Park/Steer Assist (J446)       Labels:. 3C8-919-475.clb
   Part No SW: 5K0 919 475 C    HW: 5K0 919 475 
   Component: PARKHILFE 8K  H07 0008  
   Revision: --------    Serial number: 12941002101343
   Coding: 100001
   Shop #: WSC 00028 028 00001
   VCID: 366390D981477AFA3F-8062

1 Fault Found:
01543 - Parking Aid Warning Chime (H15) 
            009 - Open or Short to Ground
             Freeze Frame:
                    Fault Status: 01101001
                    Fault Priority: 3
                    Fault Frequency: 2
                    Reset counter: 199
                    Mileage: 175287 km
                    Time Indication: 0
                    Date: 2014.03.19
                    Time: 12:34:40

Freeze Frame:
                    Temperature: 13.0°C

Multumesc anticipat pentru ajutor!

Link către comentariu

S-a ars buzzer ul. Schimba-l și o sa revină la normal.

Link către comentariu

Cum pot avea acces la el și care ar fi prețul pentru unul nou?

Multumesc

Modificat de loghy
quote post anterior
Link către comentariu

Original la reprezentanta, in jurul la 100 lei

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salut, am si eu probleme cu senzorii de parcare, nu mai merg si se aude un sunet lung cand bag in R.

Am postat si poza cu eroare, este modulul defect?

modul.jpg

Link către comentariu

cred ca nu, nu iti vede nici-un senzor de pe spate, mai degraba fire intrerupte.

Link către comentariu

Da, cablaj cu probleme sau senzor în scurt... Mai rar

Link către comentariu

Masina a fost la vopsit, si presupun ca bara spate a fost demontata, e posibil sa nu fie conectat cablajul?

Dar si inainte de vopsire senzorii tot nu mergeau.

Link către comentariu

14 hours ago, F l o r i n said:

Da, cablaj cu probleme sau senzor în scurt... Mai rar

LA senzor in scurt apare lipsa tensiune de alimentare.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare. Mi-a intrat apa in modul si l-a prajit. Codul de pe masina este 5k0919475 E, se poate pune cu un alt cod si codat sa functioneze?

Modificat de skipper10
Link către comentariu

NU s-a schimbat codul deci tot asta.

Link către comentariu

Salut!

un pic de ajutor va rog!

VW GOLF 6 2010 1.4 TSI 122 CP nu merg senzorii de parcare iar la activare se aude un sunet pentru cateva secunde si apoi btonul de activare lumineaza intermitent.

La scanare am gasit doar codul "3FDB APARAT DE COMANDA" si nu s-a putut merge mai departe spre indentificare.Diagnoza s-a facut cu un Bosch KTS sau ceva de genul.

Este calculatorul dus?Care este locatia acestuia?

Multumesc!

Link către comentariu

Daca ai senzori fata-spate, locatia calculatorului este sub stergatoare. Le dai jos, apoi plasticele de protectie si o sa vezi un capac de plastic.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!