Jump to content

Esapament tabla aluminizata

jorjh
 Share

Postare recomandată

Urmeaza sa mai schimb una alta pe la evacuare si mi-a atras atentia chestia asta de pe aria ce se vinde prin oras.

Care ar fi avantajele tablei aluminizate, rezista mai bine in timp la coroziune?

Nu am pretentia sa fie ca si inoxul, dar dupa fiecare iarna rugineste in ultimu hal totul pe sub masina de la sare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Aproape toate sunt din "tabla/teava aluminizata". Nu e nimic special.

Modificat de szrobik
Link către comentariu

deci m-am entuziasmat degeaba :))

Link către comentariu

aproape "toate" OEM (daca nu sunt din inox) ca cele AM (asso ,imasaf) sunt din tabla ordinara ce nu tine nici macar 2 ani .

Link către comentariu

noi am montat asso, mtf, chiar si vecor...adica cele mai ieftine posibile pe cel putin 10 masini (dintre care 2 masinile firmei)...dupa 3 ani inca nu sunt probleme. Bosal, Walker sunt calitative...eu am avut pe golf3 timp de ~4ani si cand am vandut masina inca era in perfecta stare (ma refer la toba spate)

Link către comentariu

jorjh , azi mi-am refacut esapamentul cu teava de inox de 60mm perete 1,5 : 3m de teava 140 lei, 4 coturi , 18 lei bucata+ o toba inox la 400 lei si stii o treaba

desigur poti sa faci si pe diametru oem

ps: este aici un tip in mures care lucreaza foarte bine si ieftin

Modificat de Cristiannn
Link către comentariu

O sa urmeze in viitorul nu foarte departat si inox, iti dai seama :) speram doar ca asta sa fie o solutie temporara mai eficienta

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!