Jump to content

VW PASSAT B6 3C 170 CP

cld19

Postare recomandată

Salut , sunt nou pe aici si vreau sa va intreb cate ceva. De curand mi-am achizitionat un Passat adus din mama "nemtia" (Munchen) si vreau sa stiu cu ce "probleme" v-ati izbit cu acest model. An fabricatie 20.11.2008 , codul motor cred ca este CBBB , Euro 5 conform briefului din germania , masina sta pe bara pana luni dat fiind ca nu e R.A.R. -ul efectuat. Am citit ceva pe aici la aceste motoare ca sunt de 2 tipuri PD si CR , cum as putea afla ce model am ? Mentionez din start ca am doar 19 ani si nu prea sunt familiar si de aceea intreb.Masina este modelul Highline cu piele alcantara , RNS 510 , volan tip vechi dar R-Line, pe portiere am amblema R-Line , pedaliere R-line , prag R-line , webasto , xenon fabrica, sistem dynaudio etc. Am si cateva poze daca va intereseaza...

Modificat de cld19
Link către comentariu

Felicitari! Daca zici ca ai codul motor CBBB, atunci ai motor CR. Problemele cu injectoarele nu prea mai sunt, doar cateva cazuri nefericite cu pompa de inalta presiune, asa ca ai grija ce motorina alimentezi. In rest nu am auzit de alte probleme.

Asteptam poze.

Modificat de Cosmin_cc
Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie. Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi Km.. Ce consider eu intradevar utile - webasto (iarna e un fleac, crede-ma ca am si eu asa ceva montat pe masina) si suspensia electromagnetica - super utila la drum intins pe autobahn (roaga-te sa nu iti pice vreun amortizor ca te sperii cat e unul nou). 

Link către comentariu

Poze din EXTERIOR vrem ca sa se vada si bodykit-ul de R-LINE .

Dar am ceva obiectii legate de cateva poze :

Poza 1. - Volan-ul NU e de pe Passat R-Line ci de pe Golf 5 GTI !!!!

Poza 2. - Pedalele sunt incomplete pentru un R-Line !!!!

Poza 3. - Interiorul consolei si al bordului este ca cel de R-Line 100% (de asta am cerut poze din exterior), dar RNS-ul pare a fi vechi pentru anul 2008 !!!!!

Poza 4. - Dupa portiunea neagra de sub badge-ul R-Line aplicat pe interiorul pragului se pare ca masina nu are si bodykit-ul exterior (dar pana la pozele cu exteriorul nu te pot contrazice) !!!!

Poza 5. - LIKE masina e superdotata in acea zona (numai sa fie functionale butoanele) .

Mai am o intrebare !!!!

Esti 100% sigur ca masina e 2008 ?

Eu nu am gasit pe net 2008 cu ceasuri ca a tale, ci doar din 2009 in sus .

Codul de motor al poti verifica in baza seriei de sasiub(VIN) asta daca nu ai manual-ul de service .

O seara buna .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

Salut , promit ca sapt viitoare vin cu poze din exterior ca am masina la gara cu numere expirate si luni fac raru , de aceea intreb ca nu stiu, nu zic ca e pachet R-line , dar asa am crezut eu. Da masina e 11.2008 sigur euro5. RNS-ul nu stiu o sa ma duc la un baiat sa mi.o verifice. Bodykit exterior nu am, doar un adaos la bara fara plus niste stopuri fumurii. Insa nu prea conteaza daca e rline sau nu, motorul ma intereseaza sa mearga si daca e cu probleme sau nu . Banuiesc ca la rar mi.o scoate 2009 . Toate butoanele functioneaza si toate optiunile . Nu e zgomotoasa , consumu era 8.0 , dar nu am mers cu ea mai mult de 3-4 zile .

Link către comentariu

Scuze pentru DP , dar pun 2 poze pe care am evitat pentru ca sunt facute prost plus masina spre rusinea mea era murdara , este de la locul "faptei" cand a fost luat si dusa la tester unde a aratat ca a fost schimbat kitul de distributie si ce mai e facut in reprezentanta.

Iar ce mi-a dat la un VIN decoder :

Manufacturer: Volkswagen AG Manufacturer address: Berliner Ring 2   Wolfsburg/Hannover Make: Volkswagen Model: Passat B6 Check digit: Z Model year: 2009 Plant code: Germany Sequential number: 078993

P.S.: In D.2 in brief sub 3C am un cod AACBBBX0 , banuiesc ca acel CBBB inseamna model motor ?

post-133404-0-16685100-1393627575_thumb.

post-133404-0-33824600-1393627589_thumb.

Modificat de cld19
Link către comentariu

Da, a fost verificata in reprezentanta seria si a fost recomandata de cei de acolo sa o iau. Are toate reviziile facute pe serie , iar pretul putin peste 10k negociat .

Link către comentariu

Fumoasa si dotata.Din ce vad in ultimele poze nu cred ca a venit din fabrica cu kit R-line pentru ca vad ca singurul loc unde are buza de R-line este fata iar din restul elementelor R-line pentru spate si praguri lipsesc.

Link către comentariu

Frumoasa masina si destul de dotata! sa ai grija de ea si sa te duca foarte multi km fara probleme!

Link către comentariu

Stopurile sunt chiar de R36. Arata foarte bine, interior si exterior.

Cat mai multi km fara probleme!

Link către comentariu

Salut , revin astazi dupa ce am facut RAR-ul in carte mi-a trecut tip motor CBB , E5 , 2009. Toate bune si frumoase , sper sa nu am probleme cu acest tip motor. Maine trebuie sa ma duc la ANAF pt calculatie , iar masina e pe numele tatalui , pot sa ma duc eu ca si fiu sa imi calculeze taxa macar ca de platit o sa o plateasca el.

Si abia astept sa termin toate cele si sa revin cu mai multe poze :icon_thumleft:

Link către comentariu

Frumoasa masina o stiu de cand imi cautam si eu Passat dar pretul era 8900 de euro neg si nu peste 10 mii :) chiar l'am sunat pe intermediar si am intrebat despre masina :)

Link către comentariu

Si la mine tot taica'miu a platit dar stiu cat a dat pe masina :) !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!