Jump to content

Rustproofing a Golf II


Golfer
 Share

Postare recomandată

Cum ne miscam din ce in ce mai mult prin sare si apa zilele astea as vrea sa va intreb care credeti ca este cea mai buna metoda de a proteja la rugina un Golf II.

Care sunt punctele mai sensibile ale caroseriei si cum se poate face o protectie decenta la asa ceva. Pana acum am auzit de diverse metode de la antifon pe baza de bitum la vaselina cu ulei pulverizata la aripi si sub masina dar vreau sa aud ce ziceti si voi, mai ales daca ati facut asa ceva pana acum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

nu am facut nimic in sensul asta niciodata dar mi-am pus si eu cateva intrebari asemanatoare...in schimb am vazut pe cineva ungand cu ulei masina pe dedesupturi..sub bari,aripi interioare etc. sau ar exista si varianta cu ornamente de plastic pentru aripi :D

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vaselina cu benzina, pulverizata pe dedesubt cu un pistol grafitor. Benzina se evapora si ramane un strat gros de vaselina. Ornamentele tin noroiul in ele si implicit si apa cu sare. Eu la R18 4X4 pe care l-am restaurat am scos protectiile de plastic de la contraaripi dupa ce am constatat ca totusi noroiul isi facuse loc pe langa ele si se stransese la nivelul pragurilor. Acum se curata mult mai bine toate ungherele altadata ascunse privirii...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

din cate stiu eu , uleiul ataca vopseaua. vaselina nu stiu ce efecte are, dar oricum se duce cu timpul. Parerea mea ca cel mai bine e sa o vopsesti dupa ce ai grunduit bine masina si toate astea dupa ce s-a curatat bine masina de rugina. Daca nu e o zona la vedere merge antifon peste grund.Eu asa am facut la mine si nu am probleme. Materialele folosite trebuie sa fie si ele de calitate ca sa nu crape, decojeasca etc. Simple as that! Masina rugineste prima oara la aripile din spate in general. ...masina ar trebui spalata mai des pentru ca sarea sa nu atace vopseaua.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Vaselina care se foloseste pentru protectia caroseriei este neutra din punct de vedere chimic asa ca nu strica nimic.Apa sarata la care sunt expuse anumite parti ale caroseriei este deosebit de insiduasa reusind sa treaca chiar de cele mai bune vopseluri antifonice.Sustin idea ca masina trebuie spalata des pentru protectia vopselei dar adaug ca nu strica aplicarea unei pelicule de ceara protectoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!