Jump to content

Cod culoare golf 1

AR99GTR
 Share

Postare recomandată

este culoare custom sau din paletarul de culori al altei masini/marci

cea mai apropiata culoare este cea a masinii tale: Miami blue (L51C)

Modificat de sita
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Culoarea masinii mele nu e miami blue este blue reef L57H

Link către comentariu

eee, aia e,oricum cea mai apropiata culoare de cea din poze (din paletarul de mk1) este  Miami blue - l51c, adica cea de mai jos :)

post-51305-0-52381300-1392903456_thumb.j

Modificat de sita
Link către comentariu

Dintr-o poza nu se poate deduce un cod de culoare. Conteaza foarte mult lumina, cat lac e pe masina, sunt multi factori. Pana si cele mai "flat" culori pot sa aiba variatii in functie de soare, de culoarea fillerului, a stratului de baza, etc.

Link către comentariu

Si niste obiective, filtre si alte alea. Culoare ase alege dupa paletar/masina live.

Link către comentariu

Bine e ok si cu poza ca iti cam dai seama cam ce vrei cum am fost si eu cu nuanta mea dar am gasit-o in N ipostaze pe poze de la wsee samd...si aratau destul de diferit ca apoi sa aflu codul exact care si acesta era practic doua coduri modelul ce a fost dat pe rocco vechi si modelul de pe rocco nou.

De obicei gasesti discutii pe forumurile unde is prezentate/afisate si acolo sigur la nuante de genul sunt si curiosi si vei gasi si raspunsuri.

Modificat de Cypor
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!