Jump to content

Passat CC 2.0 TDI 170 cp DSG R-Line


Clawoodyou

Postare recomandată

Am renuntat la Octavia mea si acum sunt posesorul unui Passat cc 2.0 tdi 170 cp DSG R-Line din 2011. Inca nu am avut timp sa ma bucur de ea pentru ca e in procesul de inmatriculare. Voi reveni cu impresii dupa "cativa" km parcursi.

post-132750-0-20383000-1392819031_thumb.

post-132750-0-71936100-1392819046_thumb.

post-132750-0-65991500-1392819058_thumb.

Modificat de Clawoodyou
Link către comentariu

Multumesc frumos! Da, trebuie RNS510.

Modificat de Clawoodyou
Link către comentariu

Superba! Un pret se poate (pe privat), am o cunostinta care se uite in perioada asta la passat CC (eventual un numar de km ar ajuta)?

Link către comentariu

Multumesc. Am primit mesajul. Imi place tare mult cum arata si pare destul de dotata din poze. Sa o stapanesti sanatos si cati mai multi km fara incidente!

Link către comentariu

Salut. Am intrat si eu in posesia unui CC din 2012, 2 TDI,DSG 6 trepte,140 CP.Masina avea cam 18.000 km cand am luat-o, acum am ajuns la 20.000 km.Deocamdata e ok.Am manualul de utilizare in limba germana si as dori sa va rog daca puteti sa -mi spuneti unde pot gasi un manual in lb. romana. Am tot cautat pe net si in afara de manualul pt.Skoda Superb (destul de apropiata ca dotari de CC-ul meu) si un manual de Passat, dar pentru un model mai vechi, nu am gasit altceva.Astea 2 le-am citit din scoarta in scoarta in perioada de la semnarea actelor pana la ridicarea masinii (2 sapt.) si mi-au ramas putine lucruri neclare dar mi-ar fi foarte util sa vad si varianta in lb. romana.

In rest, am venit cu ea din Germania cam 1200 km (locuiesc in TM) si s-a comportat exceptional pe autostrada dar am fost putin stresat de faptul ca nu mi-au dat roata de rezerva, cric si cheie pt roti.Mi-au spus ca in cazul unei pene sau orice alta problema trebuie sa sun la un anumit nr,(de Germania) si vin ei sa rezolve. Mentionez ca masina am luat-o de la un dealer local VW si am inmatriculat-o in Germania.A mai intalnit cineva situatia asta? Si daca da, stiti cumva daca au contracte si cu reprezentantele VW din RO sa faca acelasi lucru?Multumesc anticipat pentru ajutor si sunt curios sa vad tot ce se discuta pe acest forum legat de modelul asta de masina.

Link către comentariu

Nici a mea nu are roata de rezerva. Manual caut si eu, am o promisiune de la cineva, sa vad ce rezolv.

Link către comentariu

Ok,Succes.Daca faci rost poate i-mi dai si mie un semn.Nu am fost inca la reprezentanta VW din TM sa intreb. Nu stiu daca are rost.Cum ai rezolvat cu roata? Mergi asa, fara?

Link către comentariu

Cu rezerva o las asa deocamdata pentru ca am cauciucuri runflat dar ma gandesc sa cumpar o roata de rezerva, cric si cheie.

Link către comentariu

Foarte tare cc'ul ! Bine ai venit in club ! ;) sa te poarte cu placere fără incidente. Daca ai timp sa ne dai mai multe detalii

Link către comentariu
  • 1 month later...
  • 11 months later...

Desi a trecut un an de cand am deschis acest topic, cred ca trebuie sa fac o descriere completa a masinii pe care o detin din februarie 2014  :)

 

Passat CC Blue Motion 2.0 TDI 170 cp din 2011, ca dotari ar fi:

 

- Pachet R-Line cu jante Mallory pe 18";

- cutia DSG (un vis);

- interior piele alcantara de culoare neagra;

- faruri bixenon;

- pilot automat adaptiv + Front Assist;

- scaune incalzite fata-spate;

- RNS 315;

- suspensie adaptiva;

- senzori presiune roti, lumina, ploaie;

- senzori parcare;

- Auto-Hold;

- Start-Stop;

 

Masina are acum 180000 de km. Revin si cu niste poze actualizate.

Modificat de Clawoodyou
Link către comentariu
lambda_dryver

Cam rare update-urile p-aici! :))

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme! Ti-am admirat masina acum ceva timp pe langa Unirii - Budapesta, dar eram pe fuga si nici nu eram cu masina personală, asa ca nu te-am salutat...

Ca idee, pentru a face o comparație, ce consum ai strict urban?

Link către comentariu

Multumesc! :)

 

Consumul urban este undeva pe la 10-11, dar mai degraba spre 11.

Link către comentariu
lambda_dryver

Cam măricel consumul! :)). Inseamna ca mergi ceva mai agresiv ca mine! Eram curios cat ajuta Start&Stop-ul la consum, de aceea intrebam...

Link către comentariu
CosminBalan26

Si eu cam tot acelasi consum am 9-10 in buc. In braila oras mai linistit , si unde folosesc rar start-stop scot consum de 8 , uneori chiar si putin sub.

Link către comentariu

Lambda, nu prea folosesc start-stopul, il folosesc doar atunci cand merg bara la bara si mai mult stau pe loc decat merg. In rest il dezactivez ca ma enerveaza maxim :)

Link către comentariu
lambda_dryver

Eh, atunci e bine! Si eu, inainte de soft, aveam un consum urban tot pe la 10-10.5, dar dupa soft a scazut. Credeam ca 4Motion-ul adauga ceva mai mult la consum, dar m-am linistit! :D.

Link către comentariu

Start-stop te ajuta, dar prea putin. In special daca ai drumuri scurte. Pana se incalzeste motorul destul incat sa porneasca ajung de obicei la destinatie. Iarasi, daca e frig afara nu apuca intotdeauna sa ramana oprita cap-coada la rosu. 

 

Consum in TM, la un drum rezonabil e undeva la 8; 8.5

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!