Jump to content

Vw Tiguan 2.0 4motion

rudiRUD

Postare recomandată

Eu am reusit s-o las in parcare la scoala si sa o gasesc asa...

Link către comentariu
  • 2 months later...

A trecut ceva mai mult timp de cand nu am mai postat pe aici. Intre timp s-au intamplat destule. Masina a fost vopsita integral la Nurvil Rm Valcea. De asemenea am mai schimbat senzorul de la filtru de particule si am facut o verificare a aerului conditionat si am incarcat instalatia cu freon. Am ajuns si la un nou numar rotund de km.

8FCACD74-0D0B-47CB-9009-DA58057C0B2E_zps

66954BE0-DD7A-4EAB-AFB3-F8F1A4B91D34_zps

384D13FF-5FFE-483A-864C-4E1991B6DDCB_zps

C8A7FADF-5757-4F8E-A958-D5F8FB81059B_zps

494235BB-B251-463C-AF63-3BD86F899129_zps

A449F199-7CFA-4996-B544-FEFA2CD7571E_zps

D5A5D20B-FA31-4717-917E-529702908E3F_zps

Link către comentariu

Tot pe treceri de pietoni faci poze? Nu ai nici o treaba...

Mai esti si incepator

Link către comentariu

Te salut. Cred ca pe acest forum nu este vorba despre unde/cum/cu ce faci poze, ci pur si simplu despre lucrul fotografiat, adica masina.

Daca tot exista carcotasi care se baga in seama doar pentru a atrage atentia si a parea mai destepti, ma explic. Masina este parcata in fata garajului. Nu am loc sa ii fac poze in garaj, asa ca am scos-o pret de 5 minute in fata pentru a o poza. Inainte de a face afirmatia ca sunt incepator, citind bineinteles partial topicul, puteai pur si simplu sa vezi si altceva in poze decat faptul ca masina era pe trecerea de pietoni, si anume faptul ca semnele de incepator lipsesc. Sa nu mai zic ca aici nici macar nu este vorba de masina personala, dar nu ma asteptam sa fi citit.

Link către comentariu

Nu sunt carcatos. Sincer de citit pe topicul tau nu pea ai ce, decat faptul ca te lau zi cu ea iar toate pozele tale sunt facute in acelasi loc. Normal ca am obaervat ca esti pe o trecere, si da cred ca prin postarile tale pe un forum public indemni sau aratimca se poate si asa. Nu este comportament de imitat sau urmarit. In rest ce sa vad, ca spui ca ai vopsit masina...toata...era intersant sa ne spui si de ce. Ca mai sus arati ca era doar julita pe usa. Ma rog, discutii diverse, cam degeaba. Intelegi ce vrei, numai sa ramai cu exprimatul,vorbelor in limitele normale ale bunului simt si nu de scoala...scoala din ziua de azi

Link către comentariu

Da stiu, dar nu m-a lasat nici sa ii dau cu ceara :))

@andreihey: nu stau la discutii off, e foarte simplu. nu ai ce citi pe topicul asta, nu citesti si nu comentezi. bafta

Link către comentariu

ceara dureaza mai mult. plasticele le-ai rezolvat in 20 min

Link către comentariu

Rudi adevarat ai grait, chiar inteligent, numai ca ai uitat ca esti pe forum public si nu singur, asa ca citesc ce vreau si comentez daca e cazul. Oricum nu ai inteles de fapt ca problema pozelor tale era faptul ca e ilegal sa parchezi masina pe trecere, sfidand pe toata lumea. La scoala de soferi nu se mai invata si ca dreptul de a conduce autovehicule trebuie facut fara a stingherii pe ceilalti. Dar probabil ca asta e o discutie, cum spui tu, off. Eu ies aici, bafta si tie. Off

Link către comentariu
Daniel Florici

Cat tam tam pentru niste poze facute pe o amarata de trecere. Daca era parcata pe trotuar tot asa tare te ofticai?

On...felicitari pt masina si impartasesc afirmatia colegului de mai sus, care a fost motivul revopsirii integral al masinii?

Link către comentariu

Pe langa infundatura de la usa soferului si alte zgarieturi, expira si casco si am vrut sa profitam de el. Pe tata il deranjeaza cele mai mici zgarieturi, vrea sa detina o masina perfecta (cred ca de la el am mostenit "nebunia" asta).

Link către comentariu

Atunci combinatia culoare neagra cu daily drive in Bucuresti clar nu e buna la psihic. Foarte greu sa o pastrezi impecabila.

Link către comentariu

Nu e buna la psihic si nici la portofel. Asa a fost sa fie culoarea. Cand ii zic sa o vanda (i-am prezentat mai multe argumente) nici nu vrea sa auda :)) Asa ca... n-am ce-i face

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

O mini-calatorie cu Tiguanul la munte. Bucuresti-Sinaia pe A3 si intors pe varianta Cota 1000. E o placere sa conduci masina asta la deal pe serpentine. Consum mediu la dus 7.2 (datorita autostrazii),iar la intors 6.5.

post-122999-14083044820899_thumb.jpg

Am castigat o lupta cu tata...

(nu e o poza extraordinara, dar intelegeti voi)

post-122999-14083045106361_thumb.jpg

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Am parcurs in cele doua zile de weekend aprox 1100 km pe urmatorul traseu: Bucuresti - Pitesti - Valcea - Sibiu - Brezoi - Vidra - Ranca in prima zi, apoi Ranca - Tg. Jiu - Petrosani - Hateg - Hunedoara - Sebes - Sibiu - Valcea - Pitesti - Bucuresti in a doua zi.

Masina se comporta exemplar, fiind nevoie in majoritatea timpului de turatii mari. Sunt foarte multumit de majoritatea aspectelor, mai putin de consumul de pe autostrada care mi se pare maricel (8.8 consum instant la 140km/h).

BB33E054-B889-4301-9BE0-0E89B1D75B78_zps

3356773A-9F4A-494D-8C62-0BFE5D021C79_zps

CD71668C-9851-4BA9-B908-C764D13EA315_zps

944E33F1-F37D-44A0-8A5C-4B75D098D6B7_zps

Link către comentariu

Ce acoperea Casco + 2000 de lei. A fost inclusa si reparatia usii si un scut de plastic din botul masinii care se rupsese asta-iarna.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!