Jump to content

Vw Golf IV,2003,1.9 TDI 4motion,ARL 150 hp R-line

waf

Postare recomandată

Salut baieti,

Intr-un final si la insistentele prietenilor, m-am decis sa-mi prezint si eu masina..Incerc sa fiu cat de succint pot:

- motorizare: 1.9 TDI - 150 cp

- cutie viteze - manuala 6 trepte + 4motion

- roti de vara 17" Santa Monica (in viitor vor fi inlocuite cu cele de 18"" de pe R32)

- roti de iarna 16'' Montreal II

Dotari:

- scaune sport - piele + incalzire
- oglinzi exterioare - anti orbire, incalzite si electrice

- geamuri electrice
- senzori parcare spate OEM
- xenon faruri faza scurta + spalatoare de faruri OEM
- duze incalzite pentru parbriz OEM
- climatronic
- navi OEM (care merge in Germania, Olanda si Austria) + magazie CD-uri (in portbagaj)

- pilot automat OEM

- ESP

- plafoniera W8 OEM

- stergatoare fata aero + stergator luneta golf 5

- scut metalic

- priza in portbagaj 12V

- gurile de ventilatie iluminate

To be:
- oglinda centrala cu senzor anti orbire si ploaie
- pachet interior lumini

- finalizare proiect interior R

- folie geamuri

- detailing interior - exterior

- oglinda mare dreapta

Despre masina ce va pot spune, decat ca sunt foarte multumit..masina o am de aprox 2 ani, dar o cunosc de cand avea 7 km..am luat-o de la colegul tatalui meu de serviciu (care o cumparase pentru fiul sau cand a implinit acesta 18 ani- amic de al meu). Stiu absoult tot istoricul masinii..Cand am cumparat-o avea 160,000 km cu carte service la PBN si PBV..Inca ma mai gandesc daca sa continui cu careta service sau nu..In masina am investit foarte mult, sunt un maniac incurabil..N-am avut nicio problema in toata aceasta perioada, oarecum de asteptat avand in vedere investitiile facute..Singurtre voi o reprezinta trapa...e probabil cel mai greu retrofit de realizat..

Las pozele sa vorbeasca...

post-108853-0-17317900-1391858784_thumb.

post-108853-0-86490200-1391858784_thumb.

post-108853-0-74868800-1391858785_thumb.

post-108853-0-45259700-1391858786_thumb.

post-108853-0-06526000-1391858787_thumb.

post-108853-0-85555600-1391858787_thumb.

post-108853-0-58276000-1391858788_thumb.

post-108853-0-39493100-1391858837_thumb.

Modificat de waf
Link către comentariu
  • Replies 83
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• waf

25

• Cosmin ZKG

14

• yoh01

8

• Laurentiu_LWR

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da , e o bijuterie . dc stau bine sa ma gandesc, chit ca au trecut 3 generatii peste el , inca arata extrem de bine iar motorul e .... intr-un mare fel. pacat( pt. cumparatori) ca sunt foarte rare. Sa o stapanesti pe drum ( in primul rand) si apoi sa fii sanatos sa o conduci.

Si apoi , intrebarea "melteanului" : da la ciptuning nu te-ai gandit? :winter:

Link către comentariu

@gaborvad: doar la exterior, avand in vedere vremea din B..ca in interior e curatenie maxima..cel mai mult in interior ma intereseaza sa fie curata, deoarece acolo imi petrec cel mai mult timpul, dar asta nu inseamna ca ignor exteriorul..astept doar sa se mai incalzeasca..

@radu81: multumesc mult de urari! intr-adevar, sunt cam rare dar parca asta e un farmec aparte..legat de chip, chiar nu vreau sa o fortez chiar daca as putea merge pe ceva safe am hotarat deocamdata sa zic pas..a avut si tatal meu un audi a4 quattro 170cp si nu m-a dat foarte tare pe spate..eu zic ca deocamdata este suficient..

Modificat de waf
Link către comentariu

Un exemplar foarte frumos de golf 4 , multi te invidiaza in momentul asta  :D   :icon_thumleft:

Dotari multe si rare , intr-adevar , pacat ca nu are trapa , ar fi fost super si cu aceasta optiune , dar mai degraba un 4 motion adaugat decat o trapa  :D 

Cati km are masina momentan ?  A fost achizitie din Romania de noua de catre prietenul tau sau importata din Germania ? 

Link către comentariu

multumesc mult !

masina a trecut ieri de 180.000 km :D ..a fost achizionata de noua dar comanda a fost facuta direct din Germania..A cumparat doua masini IDENTICE (diferenta fiind culoarea, a doua fiind acel visiniu) iar transportul din Germania si pana aici a fost 0 ron..cele doua masini au costat 78.000 USD cu toate discount-urile "date" jos :)

Link către comentariu

Inseamna ca nu ai exploatat-o la maxim :) doar 20.000 km in 2 ani . 

Costurile de productie la vremea respectiva stiu ca erau ridicate si de aceea nu sunt multe modele ca al tau si ARL in general din cauza cererii destul de reduse . Deci te afli in top golf-uri 4 rare  :D

Link către comentariu

nu e masina de mers cu ea zi de zi..am un opel cu care bat tot Bucurestiul zilnic..e masina cu care am mers mai mult in exterior, atat in tara cat si "afara"..tin foarte mult la ea si nu vreau sa-mi bat joc de ea...de ex pana acum 1 luna, cat am stat la ai mei, masina asta a stat in garaj, iar de ex a4-ul statea afara :D..cu ocazia asta caut sa inchiriez un garaj prin D. Taberei..

eu zic ca e o medie buna de 10k km pe an...in 20k km, am schimbat de 3 ori pana acum uleiul si toate filtrele..nu las mai mult de 7-7.5k km sa treaca..iar la combustibil tot timpul combin omv 100 disel si rompetrol efix..numai gamele de top..stiu ca e mai mult efect placebo, dar in nebunia mea sper ca diff de pret sa se reflecte si in calitate putin mai ridicata..

Modificat de waf
Link către comentariu

Am observat si eu diferente la carburant :), nu cred ca e doar placebo , un carburant mai bun mai ales pe timpul iernii este de preferat pentru 40 de bani in plus / litru. 

Avand in vedere ca e folosita ca a 2-a masina , e buna media pe an de 10k . Ce consum ai ? Exterior - interior ? 

Link către comentariu

chestia asta cu consumul e putin relativa..de ex asta vara pe autostrada catre mare, la 130km/h pe pilot automat am scos 5.5 cu AC deschis..dar sa iau o marja, ar fi cam 6-6.5% exterior si undeva la 8-9% prin Bucuresti...

Link către comentariu

Felicitari pentru masina...de mult asteptam topicul ei...:)

arata foarte bine si este si foarte dotata...cat despre soft...sunt diferente  mari intre A4 si Golf...si daca A4 nu te-a dat pe spate sunt sigur ca Golfuletul va reusi :) 

Link către comentariu

Ma asteptam sa fie ceva mai mare consumul , dar e ok , nu e de speriat . 

In legatura cu soft-ul e zic ca nu are rost , mai ales daca o folosesti ca a 2-a masina , poate un stage performance 1 , dar eu zic ca ai putere de ajuns pentru un golf diesel , cuplu este suficient . Te baga in scaun un ALH un AJM ,d-apoi un ARL

Link către comentariu

felicitari pentru decizia de a prezenta masina, este una speciala si un astfel de topic va fi intotdeauna de interes, mai ales daca este actualizat constant

cat despre consum, al meu a ajuns la 7.8 mixt, ceea ce mi se pare decent raportat la satisfactia pe care ti-o ofera

ca si upgrade as puncta sistemul de franare spate si poate un eleron discret

Link către comentariu

Am mers aici cu un Leon cu ARL si trage bine de tot. 

Sa-l conduci cu placere.Felicitari!

Link către comentariu

multumesc mult baieti..si eu va doresc acelasi lucru, sa va bucurati de masinile voastre si sa fiti feriti de momente neplacute!

@Lawrentzyu_86: ai dreptate, cam greu m-am decis sa deschid acest thread..sunt de acord cu tine, sunt diferente mari intre audi si vw, cel putin la confort, insonorizare, elemente de interior..etc. Ce vroiam sa spun e ca golful chiar daca are 150 cp comparativ cu a4-ul de 170cp, pare mult mai nervos..trage mai cu simt de raspundere, are reactie imiediata..etc a4-ul, trage mai lin, constant..totusi, e o masina de peste 10 ani si chiar nu vreau sa o fortez pentru ca pur si simplu nu simt nevoia de mai mult..

@z e n i t h: in momentul de fata am consum mixt de 7.1 (si e asa de ceva timp)..recunosc ca nu e chiar mixt, as spune ca mersul e cam 70% afara si 30% in oras..probabil ca tot pe la un 7.5-8% as ajunge daca as merge mai mult prin oras..

intr-adevar, ma gandeam intr-un timp sa fac upgrade la frane, atat fata cat si spate, dar am renuntat deocamdata deoarece cand am cumparat masina am schimbat discurile si placutele fata - spate (chiar daca acestea au fost schimbate doar de max 2000 km !!!) si am mers pe varianta OEM care a fost ATE. Mi-a parut rau ca m-am lasat influentat de cativa prieteni si am renuntat la ATE Ceramic si ATE Power Disc..cred ca trebuia sa fiu mai incapatanat,,asa ca, in momentul de fata nu prea as baga bani sa schimb ceva ce are abia 20k km..

@kef_petry: o sa o spal, cat de curand sper..astept sa se incalzeasca putin pentru ca nu vreau sa inghete apa pe ea, chedere, balamale..etc, mai ales ca nu mai sta in garaj :(

Link către comentariu

Eu ma refeream strict la diferenta de greutate dintre cele doua :)

Link către comentariu

Trebuia sa le explici oamenilor ca ti s-a stricat hard-ul si nu mai ai poze vechi ; sa nu-ti mai critice atat pozele "artistice" :) 

Cat te-a ajuns masina acum 2 ani ? Chiar ma uitasem acum pe mobile.de si o masina asemanatoare o gasesti la 5.500 e + timbru de mediu de 2000 e  se duce lejer spre 8 mii  :dry:

Link către comentariu

chair nu prea am asa multe poze..si cele postate pana acum si cele care urmeaza sa le atasez sunt de prin telefoane.. :( pe calculator nu prea am, si chiar imi pare rau..ca as fi vrut sa am un fel de timeline al masinii :D

masina m-a costat in 2012 7500 eur + TVA..TVA care nici pana in ziua de astazi nu l-am recuperat..dar eu sper sa-l recuperez...pacat ca nu are taxa platita..sau poate e un avantaj, astfel nu o sa fiu tentat sa o vand,,,

ai dreptate, cam astea ar fi preturile...dar nu cred ca sunt multi "nebuni" sa se arunce la asa ceva..doar sa fii foarte impatimit de model..de exemplu, eu sunt unul dintre "nebuni" deoarece masina cred ca o sa ramana a prietenei mele (am renuntat la ideea de a cumpara o masina mica:polo, corsa, ibiza..etc) si sa iau pentru mine un b6 1.9 tdi avf quattro...ceea ce am si gasit cateva variante, care ajung undeva pe la 10-12k euro..majoritatea pot considera outrageos pt o masina de 10 ani, insa eu consider ca ar merita..ramane de vazut..

Alte poze recente, putin mai curata :D :

post-108853-0-03949400-1391870917_thumb.

post-108853-0-75662400-1391870917_thumb.

post-108853-0-34455900-1391870918_thumb.

Link către comentariu

Eu zic ca merita un astfel de model suma respectiva ,avand in vedere ca este un model foarte rar , nu poti sa zici ca vezi 2 trecand pe langa tine in aceeasi zi :) 

Se mai gasesc nebuni , in caz de vrei sa o vinzi , pacat ca e taxa si e anul 2003 , noxele de la diesel si anul sus , iese o taxa destul de marisoara care intr-adevar ii va descuraja pe eventualii cumparatori , dar va ramane o masina actuala si peste multi ani nu trebuie sa te ingrijorezi . 

Link către comentariu

sorry, ca n-am precizat..sunt interesat de audi a4 b6 model 2003 1.9 tdi avf 131 cp + quattro, eventual si trapa :D ca de restul ma ocup eu...:) 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!