Jump to content

Golf Mk5 GTI Edition 30

TitusHTX

Postare recomandată

S-o "stapanesti" cu putere si sanatos!

Stage 1 cu 320CP? sigur nu e ceva eronat acolo? Adica o crestere de 60% mi se pare...ireal!

Link către comentariu

Este realizabil pt ca Ed30 vine cu turbina k04 ce poate fi dusa bine in 300cp fata de k03.

Link către comentariu

Nu e nici o greseala. A iesit chiar mai mult, dar a fost lasat mai "jos" cuplul pentru ca am vrut ceva mai safe. Dyno sa facut cu Petrom 99.

P.s. A iesit 330 de cai si un cuplu de aproape 520 NM dar din motive de siguranta si fiabilitate a fost lasata mai jos

Modificat de TitusHTX
Link către comentariu

Mai aveai putin si le stricai standul :))

Foarte tare acest soft care reuseste sa depaseasca barierele puse de hardware.

Link către comentariu

Bariera hardware a fost pompa de inalte si de aceea sa coborat puterea. Totul functioneaza in parametri si masina merge exemplar. Iti recomand sa faci o vizita la Revo pentru mai multe detalii.

Link către comentariu

Nu, inainte de soft sau facut doar logo-uri in mers. Iar masina a fost in stare perfecta de functionare cum este si acuma.

Pentru ca masina este pentru placerea de a condude am dorit ceva f safe fi fiabil si sa cooborat aici, chiar si softul la Dsg a fost schimbat. Recomand o vizita la Revo pentru cei interesati, eu am fost f multumit.

Link către comentariu

Nu e nevoie de vizita la Revo, ca nu sunt interesat. Eram doar curios daca dyno-ul este calibrat asa cum trebuie. Ar fi fost intersant un "before" cu atat mai mult ca masina era perfecta dpdv mecanic. A fost schimbata si pompa?

Modificat de Aimar9992000
Link către comentariu

Totul e stock (cu exceptia PCV fix), sau cel putin eu nu am schimbat nimic. Masina e luat SH, dar nu cred sa aiba ceva schimbat. Posibil sa fie o eroare de dyno :).

Din cate m-am interesat la alti posesori de GTi si Ed.30, masina merge stage 1 peste 300 de cai, in functie de remap. Motorul fiind asemanatorul cu cel de pe S3 iar turbina e K04. Masina trage mult mai bine si se simte o mare mare diferenta de putere. In rest nu poti sa iti dau prea multe detalii, inca o descopar si eu.

P.s. Am schimbat si Diverter valve ;)

Modificat de TitusHTX
Link către comentariu

Te intreb pentru ca si eu tot un edition am si mi se pare putin exagerat rezultatul cu atat mai mult ca "s-a coborat aici cu puterea". Stiu ce poate dar mai ales cat poate masina asta :)

Link către comentariu

Pe negru e mai rapid :))

Al tau ce modificari are? putere? O introducere la "masina mea" sa o vedem si noi

Modificat de TitusHTX
Link către comentariu

Stage 2. Evacuare TB, admisie, intercooler. Cred ca undeva pe la 350 cp. Nu am masurat pe dyno.

Link către comentariu

Cati km ai cu masina? Ma gandesc si eu pe viitor la un stage 2 dar nu as vrea sa o stresez prea tare. Tie cum ti se comporta?

Link către comentariu

A implinit 65000. Nimic de reprosat. Merge ca in prima zi si ma bucura mai mult pe zi ce trece :)

Link către comentariu

Super, la cat mai multi km. Cand ai timp fa-i si o prezentare, poate si niste poze ;)

Link către comentariu

Multumesc. La fel si tie. Cand o sa am ceva timp liber la dispozitie nu voi intarzia sa o prezint. Toate bune!

Link către comentariu

Mai aveai putin si le stricai standul :))

Foarte tare acest soft care reuseste sa depaseasca barierele puse de hardware.

Bariera hardware a fost pompa de inalte si de aceea sa coborat puterea. Totul functioneaza in parametri si masina merge exemplar. Iti recomand sa faci o vizita la Revo pentru mai multe detalii.

Scuze de offtopic: Colegul chiar a facut o vizita pe la Revo...de fapt mai multe :)) Se poate vedea prin semnatura lui ;)

P.S. S-o alergi cu placere si cel mai important, in siguranta! Si mai arunca niste poze p-aici!

Link către comentariu

Multumesc , o sa mai vina ;)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!