Jump to content

Golf Mk5 GTI Edition 30

TitusHTX

Postare recomandată

Pot sa spun ca de cateva zile sunt bucurosul proprietar al uni golf mk5 GTI edition 30.

An 2007

Km. 66.000

Culoare Neagra

Cutie de viteza :DSG

Printre dotarile masinii sunt: Jante Edition 30 negre, faruri xenon adaptiv , volan cu functii, trapa si multe altele :P

O sa revin si cu poze.

Inca sunt in "cunoasterea masinii". Pot sa spun ca e nebunie:). Ma asteptam la o suspensie mai rigida dar nu e deloc cazul. Poate jantele pe 18'' sunt putin cam mult. Se simte orice denivelare :). Pot sa spun ca m-am jucat cu ea, nu m-am uitat la consum dar de ieri am resetat consumul si am mers usor pentru ca mi s-a parut cam mare.

De la resetare si pana acum, cu drum doar prin oras si mers foarte "finut" am un consum mediu intre 18% si 19%. Sincer nu ma astept la mai mult de 14% in regim de mers "finut".Probabil va mai scadea fiind resetat doar de vreo 20 km.

Altii posesori de Ed.30 poate pot sa imi impartaseasca informatii legat de consum si fiabilitate.

Link către comentariu

Pe toti posesorii de GTI mk4 , mk5 i-am auzit ca sunt bucurosi , fericiti :)) cred ca e ceva suspect la masinile astea  :D

Felicitari pentru achizitie . Intr-adevar consumul e cam maricel , probabil vremea , dar la Oradea cred ca sunt in jur de 10 grade la vremea asta deci nici vorba de frig.

E achizitionata din tara sau din Germania ? Baga ceva poze sa ne delectezi si pe noi  :icon_thumleft:

Link către comentariu

bine ai venit in club si asteptam poze  :icon_thumleft: . Al meu cu stage 1 are o medie de 11.5% la un mers alert sa ii zic, la modul ca vede zilnic gradatia rosie a turometrului, destul de rar scot sub 10-11%, cel mai mic consum a fost 6.9% fara sa trec de 120kmh sau 3k rpm . Dupa doar 20km e mult prea devreme sa faci o medie a consumului, probabil ca se va stabiliza pe la un 10-11%.

Ca fiabilitate eu nu am avut nicio problema pana acum si in general vorbind sunt chiar foarte fiabile masinile astea tinand cont de conditiile lor de exploatare :).

Link către comentariu

E primavara la Oradea :)

Masina este achizitionata din Romania.

Senzatia e maxima :)). Pana acum pot sa spun asa.

Pro: - Senzatie/fun

- sunet

-cutia DSG super

-suspensia mie imi place f mult. E sport dar nu e asa de rigida cum m-as fi asteptat

Contra: - Pot sa spun ca jantele pe 18 sunt poate putin cam mult. Se simte oride mica denivelare.

- Consumul care imi apare mediu de 18% (Poate sa fie vreo problema in cazul meu, o sa verific). Sper sa reusesc sa remediez asta.

O sa revin cu poze mai bune, deocamdata vreau sa o bag in service sa ii fac schimbul de consumabile si dupa o sapalare o sa iasa si pozele :)

Deci consum urban mixt de 18% si foarte rar am trecut de 3000 RPM...Am inteles ca ar putea sa fie spart "DV-ul". Sa speram ca remediez problema :))

post-131483-0-68654200-1391684451_thumb.

post-131483-0-01079700-1391684552_thumb.

post-131483-0-85902100-1391684727_thumb.

Modificat de TitusHTX
Link către comentariu

foarte frumoasa, sa te bucuri de ea si spor la modificat una, alta, stai pe aici si vei gasi destule de facut la ea  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Felicitari pentru achizitie!

Golf-ul 5 e o masina deosebita, o spun din proprie experienta, nu ca as fi subiectiv :D

Chiar azi ma uitam la unele asemanatoare, posibilitatea de tuning e foarte mare dpdv al motorului.

Link către comentariu

Sa ai parte de el :D 

La Oradea e mama TFSI-urilor deci e usor de facut :D Consumul e enorm de mare, fa o diagnoza si vezi ce zice :D

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos si wellcome to the club:) la mine consumul mediu pe ultimii 3000km facuti doar in oras e pe la 12.5  cu stage 2

Link către comentariu

Multumesc, da intr-adevar aici la Oradea pe patria TFSI-urilor :). Probabil o sa ajung si eu la un stage 1, mai mult pentru consum pentru ca cel putin deocamdata masina ma "sperie" atat e de puternica. Iar DSG-ul nici nu are rost sa mai zic, e o bijuterie.

Link către comentariu

La Oradea e mama TFSI-urilor deci e usor de facut :D Consumul e enorm de mare, fa o diagnoza si vezi ce zice :D

Si tatal e aici in Bucuresti ;) unul albastru

Felicitari proprietarului pentru masina. Sa te bucuri de ea.

TEFF

Modificat de xht20
Link către comentariu

felicitari pt masina ! se pare ca se inmultesc tot mai mult GTI-urile :)

cand ai timp poti sa treci pe la REVO, au foarte multa experienta in tfsi-uri, 2 au chiar in curte :))

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.

Consumul e S.F. Trebuie vazut ce are...din fericire are cine te ajuta acolo.

Si la pompa a iesit asa sau doar pe C.B?

Link către comentariu

Multumesc.

Voi trece pe la Revo cu siguranta, dupa ce termin si cu schimbul de consumabile la masina.

@saibot : si pe C.B si efectiv acul de benzina scade vazand cu ochii :)).

O sa ii dau de cap pana la urma.

Link către comentariu

eu am pe ultimii 1000 km fara sa ies din bucuresti (dar am mai mers si seara si in weekend) 10.2

Link către comentariu

Si tatal e aici in Bucuresti ;) unul albastru

Felicitari proprietarului pentru masina. Sa te bucuri de ea.

TEFF

Pregateste-te ca vine ceva.. :)

Link către comentariu

He he salutare Titus ! :)

vad ca intr-un final ti-ai hotarat sa ne-o prezinti :D

Bravo, Felicitari !!! de achizie !! Arata super !!!..cum se putea altfel ?!?! :D

Legat de consum e destul de mare...investigheza "buba"

Multa bafta si cat mai mulllti km cu ea fara nicun fel de incident ! si sa ai grija de ea cat poti tu de mult ! :D

mai asteptam poze   :D

Modificat de s3r61u
Link către comentariu

frumos Edition-ul. Ati descoperit buba? Mi se pare cam mare consumul,ar trebui sa fi undeva pe la 13-14 in oras la un mers vioi,si un 11 12 la un mers de plimbare

Link către comentariu

Nu stiu exact care era problema legata de consum, probabil nu am apucat eu sa merg prea mult cu masina. Acuma am facut vreo 300 km cu ea (doar urban) si majoritatea au fost pe distante scurte cu motorul inca rece si am un consum mediu de 15% (cu cateva accelerari din cand in cand :))

Link către comentariu

E ok consumul..

Eu cu masina din semnatura, am consum de 11 % in oras, da nu in oras asa mare, ci in unul mai mic (Negresti Oas..)

Deci, eu zic ca al tau e ok..

Modificat de xDaniel
Link către comentariu
  • 2 months later...

Consum e ok acuma, pot sa zic ca am undeva la 13 -14% in oras. Am montat un PCV fix BSH si se pare ca totul e ok.

Intre timp masina a primit si o resoftare, in momentul de fata e Stage 1 si inafara de  PCV totul e stock.

Si inca cateva poze :)

post-131483-0-00004900-1398875289_thumb.

post-131483-0-35395300-1398875345_thumb.

post-131483-0-91519700-1398875527_thumb.

post-131483-0-72938100-1398875531_thumb.

post-131483-0-13055600-1398875575_thumb.

post-131483-0-05707100-1398875605_thumb.

Modificat de TitusHTX
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!