Jump to content

Un nou inceput

kelu

Postare recomandată

Desi sunt din 2007 pe acest forum( de cand am achizitionat b5.5), nu am creat topic in aceasta arie. Dupa 7 ani pe muchie m-am despartit de batranul b5.5 si am trecut la ceva mai tanar. Este vorba de un Passat Variant, motor CBAB, 140 cp, transmisie manuala 6 trepte. A iesit de pe banda de fabricatie pe 25.02.2010 si prima inmatriculare a fost pe 03 martie acelasi an. Procedura prin care am achizitionat-o am descris-o si pe topicul "Cumparare masina Germania"( respectiv printr-un prieten la licitatie online). Pretul ei adusa acasa a fost 9500 EUR. Masina are 160.000 km. Cand a sosit am mers in reprezentanta pentru o diagnosticare completa. Nu a fost lovita, nu are vicii ascunse, singurul defect al ei este sirena de la alarma in sensul ca are un fir intrerupt si trebuie sa ma ocup de el. Istoricul este complet, la 140.000 a beneficiat de discuri de frana noi, a mai fost schimbata o broasca la portiera dreapta spate si cam atat. Ne pregatim de distributie si schimburile de ulei,filtre etc, imediat ce termin cu procedura de inmatriculare. Poate sunt multi kilometri, poate nu, nu ma stresez din cauza asta, masina merge impecabil ,kilometri reali, si la urma urmei pentru un diesel din DE la pretul asta, nu as fi putut sa am pretentii prea mari vizavi de rulaj. Sper sa ma poarte sanatos fara probleme macar cat m-a purtat batranul b5.5. Ca dotari: xenon OEM, parktronic fata/spate, auto hold, parbriz incalzit, cd changer, tempomat, geamuri electrice fata/spate, oglini electrice incalzite si heliomate( sunt ciudate rau geamurile lor -au un contur atipic). Oglinzile sunt rabatabile electric cu puddle lights. Footlights fata/ spate, dublu clima cu scaune fata incalzite, tapiterie piele/ alcantara de culoare neagra. Cotiera fata/ spate. Jante aliaj Adelaide echipate cu anvelope de vara Continental, drept pentru care am achizitionat inca 4 roti cu jante de tabla incaltate cu anvelope de iarna Continental. Volanul este multifunctional, interfata bluetooth, RNS 510. Altele nu imi mai vin in minte. Masina nu a avut rpesuri de cauciuc ci doar cele de mocheta si a trebuit s-i cumpar si presuri. Poze la exterior nu am apucat sa-i fac ca e murdara rau, ca si culoare este gri metaliat LA7W. Sunt in cautare de plasa despartitoare pentru ca portbagajul va fi dedicat labradorului meu si la cat de tembela e nu risc sa o "incarc" fara plasa. PRobabil plasa masinii s-a pierdut pe undeva ca a fost, se si vede ca a fost agatata in plafon intrucat capacelele au ramas deschise si se vede cum au frecat urechile in gaurile lor.

Planuri de viitor faorte mari nu am, vreau sa-i instalez hartile pentru Europa de Est, sa mai activez cateva functii. De visat visez la un kit exterior RLine dar deocamdata incerc sa raman cu picioarele pe pamant

post-11532-0-90458200-1391359887_thumb.j

post-11532-0-20209100-1391359896_thumb.j

post-11532-0-66851000-1391359904_thumb.j

post-11532-0-50568600-1391359912_thumb.j

post-11532-0-72309600-1391359922_thumb.j

post-11532-0-25619500-1391359930_thumb.j

post-11532-0-31736800-1391359939_thumb.j

Link către comentariu

Felicitari pentru Vagon,este bun,elegant ,are spatiu cat cuprinde,dupa distributie,ulei si filtre este ca si noua.Nemtii le conserva impecabil de nici nu zici ca au rulat cu ea ,la noi este mai greu pe mizeria asta de iarna cu nisip si sare peste tot.

Link către comentariu

Felicitari Kelule. Multi km fara incidente.

Daca masina a avut reviziile la timp acei 160.000 nu sunt multi deloc.

Acuma trebuie sa-i dau cezarului ce-i al lui, sunt sigur ca ai tinut vechiul B5.5 atata timp si pt ca au fost masini f bune.

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos Razvane!!sa o conduci cu placere si sa te poarte multi km fara probleme...

Sa ne auzim cu bine:)

Link către comentariu

La multi km fara probleme si drumuri bune iti doresc! Kilometri par multi pentru ca sunt reali, atata tot. Evident ca daca masina este asa cum ai spus tu si s-a putut verifica orice fara sa-ti dea "cu virgula", poti sa stai linistit. Daca vei avea grija de ea cum s-a avut grija pana acum, sigur te va tine inca atat cel putin, fara batai de cap.  :)

Link către comentariu

Va multumesc tuturor. Am vrut o masina cinstita. Nu "masina unchiului meu batran" sau "masina mea dar am primit una de serviciu si asta sta degeaba". Masinile fara istoric au fost excluse din start. Si atat timp cat cel care mi-a adus-o a acceptat din start sa o "purice" cei din reprezentanta nu mi-am mai ridicat niciun semn de intrebare.

@Muraru Dan- am renuntat la b5.5 pentru ca un coleg imi promisese masina lui respectiv un Audi a6 din 2010. Am dat passat-ul si apoi colegul s-a razgandit si am ramas cu buza umflata. Sincer regret ca am tinut b5.5-ul atat prntru ca in 2007 am dat 12500 Eur pe ea si am vandut-o dupa 7 ani cu 4500 Eur.... INSA masina aia ef3ctiv s-a incapatanat sa nu se strice. Majoritatea de aici ma stiti ca la mine masina nu sta degeaba si nu e doar de duminica. Sper sa ma tina cat m-a tinut si batrana insa ma indoiesc la modul cel mai realist

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Pune si niste poze cu exteriorul cand poti.

Legat de diferenta de pret revanzare/cumparare pt. B5.5, cam asa se intampla, si eu am dat 12500 pe golf 4 in 2004 si acum nu face mai mult de 3000 (asta poate daca n-ar trebui achitata taxa de prima inmatriculare...)

Link către comentariu

,,Sper sa ma poarte sanatos"....sa va poarte sanatosi, ma gandesc ca masina este si a Carminei. :winter:

Sau ea nu a contribuit cu nimic la achizitionarea masinii?

Sa va bucurati de ea Razvane!

Link către comentariu

@ Carmina- mereu pe faza :10[1]: - masina este a noastra normal, insa exprimarea este asa datorita faptului ca fiecare are masina lui cu care circulam zilnic. Ea nu prea suporta masinile mari si prefera Fabia ei. Daca b5.5 era cum mai era, vagonul este mai mare. Chiar am discutat sa tinem o singura masina insa ne este imposibil. Programul de lucru il avem diferit, job-urile diferite, eu am drumuri foarte multe pe distante lungi, stau plecat multe zile, in plus niciodata nu stiu cand plec si de aceea trebuie sa am masina la dispozitie mereu. Am stat o luna pieton pana a venit actuala si mi-a fost foarte greu. Nu puteam sa ma folosesc de Fabia  si ea sa faca o ora pana la job dimineata si o ora seara pe tocuri la 4 ace cu ratb

@ tlc- am obtinut 4500 eur pe passat pentru faptul ca am vandut-o fara acte cumnatului si a ramas pe numele meu, ca altfel nu obtineam pretul asta in conditiile in care taxa este 1200 Eur

Modificat de kelu
Link către comentariu

oho,salutari salutari,nu s multe zile de cand te am salutat in vechiul b 5.5, am ramas masca in momentul in care am dat peste topicul asta!

s o stapanesti sanatos si sa ti aduca numai satisfactii!

asteptam cu nerabdare pozele,murdara sau nemurdara!:)

inca odata,felicitari din suflet pentru achizitie!!!

Link către comentariu

Merci Doctore pentru urari. b5.5-ul circula acul prin judetul Braila, tot sticker-it este. I-am zis cumnatului sa nu dea jos sticker-ele si sa fie respectuos daca e salutat in trafic de cineva :10[1]:

Link către comentariu

Sa fie intr-un ceas bun si sa te poarte asa cum iti doresti:sanatos si fara probleme!

Link către comentariu

felicitari pt masina, sa te plimbe fara probleme multi km!

cam zgarcit cu pozele, totusi (poate si unele drepte :P)

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos si sa te poarte sute de mii de km fara probleme! Spor la modificari.

Link către comentariu

Foarte frumoasa si dotata masina ! Sunt ferm convins ca B5.5-ul ti-a ajuns la suflet in tot acest timp, dar si aceasta o sa-si croiasca locusorul ei. Cum zicea cineva mai sus, ma bucur din suflet cand vad oameni ce pot sa-si cumpere masina ce si-o doresc, si care sa le satisfaca necesitatile, si nu doar de show-off sau etc. Repet, ma bucur mult pt achizitia ta ! Drumuri bune, si aveti grija unul de celalalt !

Link către comentariu

Un pret bun raportat la dotari si anul fabricatiei...incep si eu sa intru la idei. Drumuri bune sa aveti!

Link către comentariu

Va multumesc pentru gandurile bune. Azi am facut programarea pentru autentificare la RAR. Cred ca isi cumpara lumea masini in disperare daca saptamana asta abia vineri am gasit o fereastra la ora 10

Link către comentariu

Se cumpara masini in Romania dar nu noi.Majoritatea euro2, euro1.

Dar tati ce masina are ?Nu passat cu tractiune integrala?! Deci la tine in familie marca VW este la mare cinste, as putea spune traditie.

Sa iti poarte noroc masina si sa te bucuri de ea.

Eu in locul tau m-as fi gandit si la varianta cu tractiune integrala (pentru o iesire la pescuit.......)

Link către comentariu

Am luat in calcul si varianta 4motion insa dupa ce am discutat cu diversi posesori de 4motion generatie noua si cu baietii din reorezentanta, am renuntat la idee si asta pentru ca toti mi-au zis ca este ok dar nu la fel de ok ca sistemul vechi 4motion ce a echipat generatia b5.5. Pentru sesiunile de pescuit pe ape salbatice am cu ce sa ma deolasez astfel incat sa ies din orice incurcatura. Passatul va intra doar pe baltile amenajate.

Link către comentariu

Razvane sa o stapanesti sanatos man. Cand ai vreme te astept pe la mine sa vedem ce-i mai putem activa. Multi km fara pb. Abia te astept sa o uzi cu ceva de Panciu :p

Link către comentariu

Bravos domnu Kelu. Suna foarte bine dotarile enumerate. Cred ca un DSG ii mai lipsea sa fie completa.

Link către comentariu

DA, DSG trebuia neaparat, dar e destul de dotata si asa. Sa te duca dublu fata de cat te-a dus celalalt passat. sau chiar triplu.

Si, e bine ca ne-am lamurit si cu Carminele . :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!