Jump to content

Scriere soft 1.9 TDI BLS in ECU de motor BXJ

vw golf 2001
 Share

Postare recomandată

Se da o masina seat ibiza 6j 2009. Motor 1.9 TDI 90 cai BXJ. Pe ibiza 6j s-au pus ambele motoare de 1.9 BXJ si BLS. Am cautat in etka fiecare componenta si se pare ca motoarele sunt identice au aceleasi piese cu aceleasi coduri cu aceeasi electrica absolut totul identic, singura diferenta fiind ecu la BXJ fiind 03G906013N la BLS fiind 03G906013K. Inclusiv cutiile sunt identice pe ibiza la ambele motoare se vine cu o cutie manuala in 5 trepte.  Am mai citit undeva ca diferenta dintre ele ar fi doar de soft. Se pare ca s-a vrut si un motor sub 100 cai datorita taxelor mai mici din vest.

Pe mine ma macina o intrebare si anume daca pot copia din ecu softul original de la BLS  si pus in ecu de la BXJ?

Sau daca nu merge asa desi nu vad de ce nu sa iau direct un exu de BLS si sa-l pun pe masina mea BXJ si sa-l adaptez evident la immo.

Initial am vrut sa fac un ciptuning dar prefer un soft original si un plus de 15 cai. 

Ma gandeam sa intreb si la reprezentanta dar stiu cat de slab pregatiti sunt angajatii de acolo si nu ma astept la un raspuns prea convingator de la ei.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Ii faci un soft de 15 cp, daca asta iti doresti, desi nu vad rostul avand in vedere ca motoarele sunt la fel. De ce nu un soft de 140cp? Putere, consum ok mai ales ca masina este usoara, o sa iti placa. Nu cred ca o sa mearga sa pui ECU(soft) de BLS, plus ca nu merita. 

Link către comentariu

mi-e frica de filtru asta de particule, si bls are filtru de particule si ma gandesc ca e mai bun softu asta

Link către comentariu

Un soft facut ok nu face probleme filtrului de particule. Daca nu ai avut pana acum probleme cu DPF-ul nu vei avea nici dupa soft, asta daca soft-ul este de calitate. Un Stage 1 la 140 cp si 310Nm o sa schimbe radical comportamentul masinii, la mers linistit te vei bucura de un consum mai mic decat ai acum datorita cuplului mai mare la aceeasi turatie si la un mers mai sportiv te vei bucura de un raport greutate/cai putere mai bun.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!