Jump to content

Hibiscus Red Audi B5 Quattro

lucian_90tud

Postare recomandată

Master_Blaster, multumesc! 

Toni, multumesc! Sper ca pe viitor sa il fac si mai frumos :D

Link către comentariu

Nice!! De mult asteptam sa o vad aici pe forum si iat-o! Parca ti-am mai spus ca s-a meritat trecerea de la golf chiar daca e mai veche pentru simplul fapt ca e Audi! Spor la modificari ce sa-ti mai zic!

Link către comentariu
  • 4 weeks later...

Multumesc Cristi! :D

Zilele trecute masina a primit o oglinda dreapta de marime normala (de Anglia), care urmeaza a fi vopsita Hibiscus :D

post-23135-0-79495300-1394141996_thumb.j

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Da :)) Ies prea tare in evidenta oglinzile. Mai bine le las la culoare. 

Link către comentariu

Merita încercat :) veneai şi cu capota de carbon  :D altă viaţă , nu ?

O bagi la un detailing primăvara asta ? 

Link către comentariu

Capota de carton :)) . Intai vreau sa revopsesc niste elemente si dupa aia poate o sa o duc. 

Link către comentariu
Master_Blaster

Eu zic ca la culoarea asta, argintiu nu e chiar ce trebuie, poate cel mult negru lucios. Astea sunt cele mai ciudate generatii din gama VAG, cu o "ureche" ciuntita. 

Link către comentariu

Te-am vazut ieri dimineata pe la 8 in intersectie la Hotel Europa. Arata bine masina :icon_thumleft:

Link către comentariu

Multumesc, virus! 

Master_Blaster si Radu_Alecs, ma puneti iar pe ganduri :)) . Am vazut zilele astea mai multe Audi A4 B5 si B6 de diferite culori cu oglinzi gri si arata destul de ok. 

Link către comentariu

La audi se poarta argintiu , iar la vw negru.

Lucian , cumpara 2 spray-uri , unul negru si unul argintiu ca sa impaci pe toata lumea. Argintiu pentru oglinzi si negru pentru grila centrala :))

Link către comentariu

Le cumpar si le pun pe trepte la SanGym impreuna cu capacele si grila :))

Trimis de pe al meu GT-I9105P folosind Tapatalk

Link către comentariu

Touche'

Zilele trecute am facut noile stopuri la a3 si un set de r32 , deci am incalzirea facuta .

Link către comentariu
  • 4 months later...

Am mers ieri in fata ta tot bulevardul Pacurari, am stat numai cu ochii in retrovizoare, foarte frumoasa masina, felicitari.

Link către comentariu
  • 10 months later...
  • 1 year later...
  • GabiB77 a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!