Jump to content

Golf MK VI Black 2L 110 HP

julian028

Postare recomandată

post-125858-0-54245900-1390762386_thumb.post-125858-0-71282400-1390762374_thumb.

Desi am achizitionat bijuteria acum cateva luni, abia acum mi-am gasit timp sa o descriu

Pe scurt :

Nascuta in 2008, luna 11

Motorizare : 2L TDI, 110 HP Confort Line

Km in momentul in care am luat-o ( oct 2013) - 88.000. 

Culoare : negru metalizat

Ca si dotari : oglinzi  incalzite si pliabile electric cu lumini de proximitate, RNS 510, comenzi pe volan, bluetooth carkit OEM, senzori parcare fata + spate, fara proiectoare ( ce ti-e si cu nemtii astia, masina are toate dotarile de mai sus, dar nu si proiectoare  :lol: ), aer conditionat climatic ( nu climatronic ), incalzire in

scaune.

Dupa achizitie, m-am apucat de upgradat  dupa cum urmeaza :

- optimizare soft cu ajutorul careia am mai adaugat de 30-35 de caluti :icon_cool:

- upgrade software si harti 2013 pentru RNS

- folii fata spate. Pe fata cu grad de opacitate in limita legala

- schimbat modul bluetooth intrucat cel vechi nu era compatibil cu Iphone, aceasta upgradare dandu-mi si posibilitatea sa fac streaming de muzica de pe tel prin BT

- achizitionare roata rezerva dimensiuni redusa ( a venit cu kit de pana)

- schimbate jante ( jantele cu care e venit erau unele AM 15" care mis-au parut horror ) cu unele OEM 16"

Upgrade-uri ce urmeaza imediat ce dau de ceva finante aditionale :

- bixenon cu DRL OEM 1200 euro din ce am vazut  :icon_cry:

- led taillights - sunt in dubii daca sa le iau OEM sau de la Dectane - diferenta fiind de 200 euro. Tare m-ar incanta Dectane la banii astia  :icon_confused:

- tempomat

Scuze pt calitatea pozelor, voi reveni cat de curand dupa ce trece vijelia cu altele la o calitate mai buna.

post-125858-0-66105900-1390762410_thumb.

post-125858-0-66214000-1390762426_thumb.

post-125858-0-34603200-1390762435_thumb.

Modificat de julian028
Link către comentariu

Iti recomand stopurile de la Decatne, sunt la jumatate de pret fata de cele oem si diferentele de calitate sunt aproape insesizabile.

Link către comentariu

Multumesc, bine de stiut. Nu stiu daca sunt diferite f mult ca si look fata de cele OEM ( ma refer aici la cele Rline ). Mi-as dori un look cat mai OEM...

Din pozele de pe site par identice ...

Modificat de julian028
Link către comentariu

Dectane si mai raman bani pt xenon oem.

Nemtii de obicei isi configureaza mai ciudat masinile in sensul in care sunt foarte pragmatici. Astfel fara proiectoare, fara climatronic, dar cu RNS (asta daca e de fabrica si nu a fost pus ulterior).

Vezi ca pe fata opacitatea legala se traduce intr-o folie transparenta 100%.

Sa o stapanesti sanatos si fara probleme mecanice sau estetice !

Link către comentariu

Multumesc la fel si tie The Ego.

Atunci cum naiba mi-au dat astia unde mi-am pus foliile autorizatie si pentru fata ? 

O sa ma uit pe hartie si revin maine cu gradul de transparenta de pe fata.

Link către comentariu

Colegu, la golf ,geamurile vin din fabrica cu transparenta 70-75%. Aplicarea de folii peste aceste geamuri scade transparenta sub 70% si deja folia devine ilegala! Daca ai primit autorizatie pentru folie pe geamurile din fata, aceasta nu este valabila!

Link către comentariu

Emilut, esti sigur ca vin asa din fabrica toate golfurile  ? Geamurile pe fata erau 100% transparente.

Plus ca am masina de servici tot un MK6 si sunt la fel de transparente...

Modificat de julian028
Link către comentariu

Colegu si eu am Golf 6 si am pus aparat de masura Llumar pe geamuri=>~70-75%(nu mai stiu valoarea exacta).

Link către comentariu

Geamurile au din fabrica transparenta de 75% pe fata, atat este legal, iar eu am mai adaugat o folie cu transparenta de 35% de aproape 4 ani si nu am avut nici o problema cu politia. Daca o ai pe cea cu transparenta 50% poti circula linistit ca nici nu se va observa.

Link către comentariu

Multumesc pentru lamuriri. Puteam sa jur ca sunt 100% transparente  :icon_confused:

Intr-adevar nici nu se observa folia de pe fata...

Oricum, o sa ma uit maine pe hartie sa vad exact ce grad de transparenta are.

Modificat de julian028
Link către comentariu

asa le-am luat de la un tip care aduce jante din Germania. Mi-au placut ca dau f bine in combinatie cu culoarea masinii

Link către comentariu

foarte tentant pretul numai ca din ce vad vin fara, becuri, balast, etc

Daca fac un calcul simplu ma aiunge aproape tot pe acolo cat cele OEM

Link către comentariu

Unde ai vazut tu ca nu vin cu toatea alea? Vine complet farul exact ca cele de la dectane , cu bec, balasc , etc. Sunt plug&play. I-am intrebat toate detaliile si sunt facute exact ca cele oem.  Cunosc un baiat in Is care are la fel si a spus ca-i f multumit de ele .

Si aicea e pagina corecta http://www.alibaba.com/product-gs/632322409/2009_2012_VW_Golf_6_Headlight.html

Modificat de nt390nbc
Link către comentariu

Mersi, nu m-am uitat atent pe pagina.

Hmmm.... pare foarte tentant .

Din ce vad in poze, arata 100% OEM

Link către comentariu

Asa.i , dar arata ca cel oem in realitate. Eu unu le.am vazut in realitate. Arata f bine

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!