Jump to content

Polo 6R facelift 2014

Dun
 Share

Postare recomandată

distrugatorul

am facut vreo 60 de km...si pot spune ca am ramas f placut impresionat...am mers cu skoda octavia 2, skoda fabia 2, vw golf 7...sincer nu ma asteptam sa fie atat de comfortabila la drum intins...suspensia m-a impresionat placut (poate ca am plecat la drum cu prejudecati ca o sa fie asemanatoare Fabiei)...nu pot spne ca e la nivelul Golf 7 (golf 2.0 tdi 150 hp - cu suspensie spate multi link ce-i drept :P ) dar se apropiede fratiorul mai mare..

cine e neincrezator... sa o ia la o plimbare :)

Modificat de distrugatorul
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 weeks later...
  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dun

24

• The_Ego

21

• Bogdan_wrc

12

• Rave

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe asta mic l-a vazut cineva?

volkswagen-polo-gti-facelift-3.jpg     volkswagen-polo-gti-facelift-5.jpg

volkswagen-polo-gti-facelift-10.jpg     volkswagen-polo-gti-facelift-12.jpg

1.8(opt) TSI, 192 CP, cutie DSG (cred ca 6 la 1.8) sau manuala. 6.7 secunde pana la 100 Km/h... Mai multe informatii

Modificat de Rave
Link către comentariu

Gata ... am pus casa si masina pe Mercador.

Imediat ce ma scap de ele dau comanda.

Link către comentariu

1.8tsi probabil DSG7 ca pe Leon. Adica limitat la 250nm din pacate.

Arata chiar bine, mai agresiv decat modelul initial. Facelift-ul la GTI le-a iesit.

Nu inteleg DRL-ul care pare spart in 3 bucati. 

L.E. dupa o documentare: E dsg6 si vine si cu manuala atunci Dun deja vad ca stii ce ai de facut.

What Cristian said down there.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Nu, e DSG6, doar daca au dezvoltat alt DSG7 care sa suporte 320 Nm, cat are motorul de pe Polo GTI:

http://www.automarket.ro/paris-2014/volkswagen-polo-gti-facelift-subcompacta-de-performanta-primeste-192-cp-si-57992.html

O alta noutate, Polo GTI poate fi comandat si cu cutie de viteze manuala. Dun, vinde odata casa si masina, clar merita asta micu.

Link către comentariu

Aici (sursa) scrie ca cica are citez: "236lb ft of torque" si DSG 7. Dar pare cam putin pentru 1.8 si 190 CP, am eu 225, ce dracu...

Link către comentariu

Da. Convertit vine 320nm.

So DSG7 umed sau DSG6? This is the question..

Link către comentariu

E prea mare coincidenta intre ce zicea @cristian de un nou DSG7 ce tine 320Nm si cuplul maxim al sus-numitului 1.8; altfel spus, eu mizez pe DSG7 - dar cand e disponibila manuala, cui ii pasa? :D

Link către comentariu

Exact Mike, ai perfecta dreptate: ce treaba mai are DSG-ul in filmul asta atata vreme cat este disponibila M6?

Imediat ce definitivez configuratia va anunt.

PS: stiti ca era vorba sa apara si o versiune R cu motorul de pe Golf GTI si cu suspensie indepenta pe spate? Poate nu imi cumpara nimeni casa acum si mai aman manevra pana pe toamna viitoare si atunci ... Poc! pocket racket in my hands!

PS2: fara sparare, dar mie, din poze, nu mi se pare nici o evolutie estetica ce au facut ei la modelul nou. Nici bara fata si nici cea spate nu sunt mai frumoase decat cele de pe 6R (apropo, asta ce cod are ?). Toate noile elemente exterioare au linii drepte, care mie mi se pare ca nu se pupa cu liniile caroseriei. L-au tras un pic mai apoape de nenorocitul de Leon care mie mi se pare din ce in ce mai nereusit (Doamne! si acum imi sucesc gatul daca trece pe langa mine un Leon 1 cu kit de Cupra), pentru ca nu imi plac deloc liniile alea drepte si frante haotic (scuza-ma Cristi, nu o lua in personal). Volanul este altceva, dar nu pot sa spun ca imi place mai mult decat asta pe care il am eu, schimbatorul de viteze in nici un caz nu este mai frumos decat cel de pe 6R (este altfel, dar nu mai atractiv) si clar ma face sa trec retrofitul la maciulia de pe Golf-uri pe lista modificarilor fara de care nu m-as simti comod in masina, odihnitorul de picior inca lipseste (oare la cata generatie va fi disponibila aceasta facilitate si pe Polo ?) si cine stie cate alte chestii or mai fi pe acolo si nu se vad acum, in poze.

In fine, il astept cu interes.

PS3: cum ar fi un Polo nou modificat cu barile fata/spate de pe versiunea 6R  :biggrin:  :screwy: ? O exista aberatie mai mare?

Modificat de Dun
Link către comentariu

daca tot vinzi casa si masina, ia Polo R (WRC) si gata.

sau S1. UPS..asta am spus-o in scris ?:D

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Actiunea Joy pt Polo - discount de 1460 e pentru orice model

Link către comentariu

Este de cel putin 1 saptamana pe config. Dar merita pentru cei care vor Polo sa prinda ofera de 1500 euro discount...cumva o inlocuire a programului remat

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am vazut in showroom-ul de la nord ca seria de sasiu a noilor modele este tot cu 6R.

Link către comentariu

• 1 month later...

Ma gandesc daca mai sunt asa multe diferente intre Polo GTI si Golf GTI...inafara de putin mai mult spatiu in favoarea golfului...volanul mi se pare identic, momentan nu se poate comanda cu bi-xeonon polo din ce am vazut, dar sper pe viitor sa introduca

Modificat de Serban F
Link către comentariu

Da, ai dreptate :D . Mai ales ca amandoua au tot patru roti, iar semnul cu W este asezat cam in aceeasi pozitie, la marginea de jos a capotei  :icon_rendeer: .

Stii ca au motorizari diferite? Te-ai bagat pe dedesubt sa vezi cum arata articulatiile la un Golf si cum arata la un Polo? Ai remarcat cum este facuta suspensia spate la cele doua masini? Asa ... de curiozitate, ai mers cu cele doua masini ca sa verifici stabilitatea si comportamentul virator?

In fine, ai vazut cum arata cotiera de pe Golf si cum arata cea de pe Polo? Ai remarcat cumva ca pe Golf ai aerisire/incalzire in spate prin cotiera fata, ceea ce la Polo nu este cazul. Ai idee despre faptul ca pe Polo nu exista footrest, pe cata vreme pe Golf ai unul la set cu pedalele ?

Link către comentariu

Luand toate astea in calcul, inclusiv spatiul, putem spune ca un Polo GTI este 90% dintr-un Golf GTI. Golf 4 GTI! :))

Link către comentariu

Deci cam la fel. Rupe asfaltul polo gti, e si mai usor si te fac la semafor

Modificat de Serban F
Link către comentariu

Ah ... ok!

Credeam ca vorbim despre altceva. Dar acum m-am lamurit cum privesti tu lucrurile  :))

Bafta la semafor !!!

Link către comentariu

Doamne, nu mai stie lumea de gluma...chiar are rima :D

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ia sa vedem, aveti rabdare sa il ascultati pe baiatul asta

Link către comentariu

Cand vad cotiera aia de pe Golf 4 care se pune si pe o masina din 2014 mi se pare jignitor pentru vw.

Plus ca de abia prin 2017 schimba si ei platforma de Polo care tot asa are elemente de Golf 4. Desi este pe platforma PQ25, asadar frate cu PQ35 de pe Golf 5,6 au preferat puntea pe spate.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Bai, baiatule, stai mah relaxat!

Abia au reusit sa schimbe schimbatorul de viteze (punand aceeasi maciulie si pe Golf si pe Polo). Pana la cotiera ... ehe, mai este de tras.

Cat priveste suspensia spate ...  :biggrin:  :banghead:

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!