Jump to content

Polo 6R facelift 2014

Dun
 Share

Postare recomandată

motorul asta nu a fost si pe penultima generatie? e tot cu 3 pistoane? vad ca are exact aceeasi cilindree si difera clasa de poluare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dun

24

• The_Ego

21

• Bogdan_wrc

12

• Rave

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Interesant ca la 75 CP, motorul de 1.4 scoate mai multi Nm si viteza maxima mai mare fata de cel de 1.6 de 75 CP.

Link către comentariu

si 1.0 MPI de 75 CP are viteza maxima tot 173 km/h .

Link către comentariu

Eu am citit niste lucruri interesante despre noul Polo GTI sa fie povesti sau nu pare interesant:

http://www.autoevolution.com/news/new-vw-polo-gti-coming-in-2015-with-18-liter-tsi-turbo-74060.html

http://www.caradvice.com.au/267984/2015-volkswagen-polo-gti-will-come-with-a-manual-transmission/

Se pare totusi ca este posibil sa se revina la motorul 1.8 T si va fi si o versiune manuala.

Link către comentariu

Cutia manuala in 6 trepte are mari sanse sa nu fie doar zvon.

Schimbarea motorului pentru actuala generatie 6R, insa, este foarte putin probabila. Dupa parerea mea.

Ce nu inteleg este de ce se tot vorbeste ca nu vom avea nici un GTI anul asta ...

Link către comentariu

De obicei GTI-ul apare la un an dupa lansarea modelului de baza.

Orice e posibil, avand in vedere ca pe Scirocco facelift se pare ca nu mai vine 1.4tsi 160.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

De obicei GTI-ul apare la un an dupa lansarea modelului de baza.

:D

Vorbim de un facelift, nu de trecerea la o noua generatie. Sau imi scapa mie ceva ?

Edit: Polo, nu altceva!

Modificat de Circoloco
Link către comentariu

Daca nu vine noul Polo GTI in acest an, de ce l-au retras pe cel "vechi" de la vanzare?

Ma gandesc ca vor pierde la capitolul imagine si cativa clienti care vor merge catre competitori. Totusi observ ca Skoda Fabia RS, Audi A1 1.4 TSI si Seat Ibiza Cupra sunt in continuare la vanzare.

Link către comentariu

se vorbeste de GTI pe forum de parca fiecare are acasa cite 1-2...

Link către comentariu

Vorbim despre Polo GTI pentru ca ne permite topicul, doar prin discutii se pot dezvolta idei.

Chiar daca nu avem 1-2 acasa, poate ne dorim unul si discutand despre actualul care are acest motor de 1.4 de care multi se plang discutam despre posibile motoare.

Ne-ai dat o replica rautacioasa, vorbindu-ne tuturor de sus si spunandu-ne ca discutam porcarii.

Link către comentariu

Pe topicul de facelift ar fi mult mai intreresant sa se discute (daca are cineva informatia) despre ce dotari or sa vina in standard pentru echiparile mai de jos CL, HL, etc sau de exemplu daca au reusit sa faca ceva cu distributia, sau cu zgomotele din zona torpedoului, sau daca DSG e tot ala cu zgomote sau au reusit sa-l remedieze, si multe alte mici probleme care sunt sigur ca toti se asteapta sa fie rezolvate prin facelift.

Ma rog, mie personal mi se pare irelevant ca nu or sa puna DSG pe GTI sau nu mai stiu eu ce... chiar daca mi-as permite un GTI sunt sigur ca la banii aia ar fi alte optiuni mai interesante decit un Polo.

btw. nu am luat pe nimeni de sus, imi pare rau daca asa ti s-a parut

Link către comentariu

Imi cer si eu scuze pentru interpretare, dar cred ca aici este "pe fiecare cu ce il doare" :). Eu sunt interesat de GTI si de aceea am mers pe acest subiect.

De asemenea ceea ce ai enumerat tu, adica distributia, zgomotele din zona torpedoului, etc sunt mai importante decat noul motor de pe GTI.

Link către comentariu

Intrebarile legate de distributie, zgomote din zona torpedoului nu o sa poata nimeni sa iti raspunda pt ca FL-ul inca nu a iesit pe strazi.

Ba mai mult vad ca sunt dubii in privinta motorului de 1.2TSi daca va fi in 3 cilindri.

Link către comentariu

Imi cer si eu scuze pentru interpretare, dar cred ca aici este "pe fiecare cu ce il doare" :). Eu sunt interesat de GTI si de aceea am mers pe acest subiect.

De asemenea ceea ce ai enumerat tu, adica distributia, zgomotele din zona torpedoului, etc sunt mai importante decat noul motor de pe GTI.

:hainoroc:

Link către comentariu

Poze noi link.

Observ cu multumire ca ornamentele din bord, din consola centrala sunt si in varianta negru mat.

Nu imi place forma noului volan. Si nici a airbag-ului.

Dar vad ca producatorul a urmarit acest forum si vazand cat de frumos dau ochelarii proiectoarelor si grila inferioara centrala vopsite negru lucios m-a copiat si a introdus pe versiune R-Line acest feature de mare efect. Pacat ca nu a prins ideea si pentru oglizile retrovizoare.

:D

Link către comentariu

Doar atat a introdus pe R-line ca exterior. Pe langa alte jante.

Sincer o grila vopsita negru lucios nu mi se pare mare lucru, bara fiind identica ca la R-line-ul precedent. La fel si din spate fara modificari.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Macar stopurile ale sunt cu LED.

Link către comentariu

Imi place ca au reintrodus indicatorul de temperatura apa care imi lipseste la actualul. Dar sunt curios daca e standard sau doar pe GTI si R-line.

Link către comentariu

Ar fi fain sa fie standard,ca poate facem ceva modificari.....  :D

Modificat de CRISS/67
Link către comentariu

Se puteau face si acum. Existau ceasurile de pe GTI. Doar ca schimbarea clusterului presupune niscaiva codari, care nu se fac decat la reprezentanta, deocamdata.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Avem preturi pentru noul polo. Pentru cine este interesat. Va stau la dispozitie, sau cred ca au fost puse si in configurator.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!