Jump to content

Polo 6R facelift 2014

Dun
 Share

Postare recomandată

Desi am mai discutat si pe alte topic-uri despre asta, avand in vedere ca au aparut informatii pe mai multe site-uri, zic sa punctam si aici aparitia facelift-ului actualei generatii de Polo.

www.automarket.ro/stiri/porsche-romania-anunta-catalogul-lansarilor-pe-2014-18-noutati-ale-54401.html

Personal abia astept sa vad noile stopuri. Si sper ca dupa facelift sa mai apare si alte bunatati pentru masina asta.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 1 month later...
  • Replies 164
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Dun

24

• The_Ego

21

• Bogdan_wrc

12

• Rave

9

Top Posters In This Topic

Posted Images

Iata si primele poze cu facelift-ul actualei generatii de Polo, ce va fi prezentat in martie, cu ocazia Salonului Auto de la Geneva. 

http://www.caradisiac.com/Surprise-la-VW-Polo-restylee-se-montre-nue-91933.htm

Schimbarile aduse de acest facelift sunt destul de discrete, la prima vedere fiind vorba despre un spoiler restilizat, in genul celui de pe Pasat, modificari ale blocurilor optice fata si spate (faruri, stopuri), o unitate de climatronic, volan si  unitate multimedia noi, precum si aparitia unui buton Sport in bord...nu putem spune ca este o revolutie de stil / design, ci doar o mica evolutie. Ma asteptam ca noile stopuri sa fie mai spectaculoase, insa par foarte asemanatoare cu cele actuale.

S7-Surprise-la-VW-Polo-restylee-se-montrS7-Surprise-la-VW-Polo-restylee-se-montr

S7-Surprise-la-VW-Polo-restylee-se-montrS7-Surprise-la-VW-Polo-restylee-se-montr

Cum va place acest facelift?

Modificat de Stormlord
Link către comentariu

Stopurile nu-mi plac. Parca le-au schimbat de dragul schimbarii si le-au facut in lehamite. 

In rest se vede o usoara intinerire tipica unui facelift.

Bara spate pare sa fie inspirata de gti-ul actual.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

Volan de Golf 7, player nou, posibilitati noi de retrofit... :D

ACC pe Polo... wow

Modificat de Rave
Link către comentariu

In sfarsit senzori parcare fata si pe Polo ...

Si player-ul pare sa fie cel de pe MQB...

Va fi produs pe MQB sau tot pe vechea platforma?

Link către comentariu

se vede clar ca pozele nu sunt reale.... sunt facute in photoshop

Link către comentariu

Cea mai puternica motorizare tdi este 1.4 90 cp...entry level de 1.0 60 si 75...puteau sa bage si ei la entry level tsi-ul de 90( vechiul 86..) sau macar sa lase 1.4 mpi 86 cp..unde sunt motorizarile alea asa puternice? Cel de 150 act clar va fi o caruta de bani..

Link către comentariu

Mai multe detalii oficiale aici.

@bgd_b92: It is all change on the diesel side, with a trio of 1.4-litre three-cylinder units with a respective 74bhp, 89bhp and 104bhp replacing today’s 90bhp 1.2-litre three-cylinder and the 89bhp and 104bhp 1.6-litre four-cylinder oilburners.  ... deci vom avea in continuare 105 CP, insa cu un mic downsizing...

Modificat de Stormlord
Link către comentariu

"Positioned above them are two updated turbocharged 1.2-litre three-cylinder TSI units with 89bhp and 108bhp."

Hai ma lasi! Pe bune? Sigur este in trei cilindri ?

Link către comentariu

Dun... exista posibilitatea sa fie in 3 cilindri.. stim bine ca mai exista un producator cu un motor de 1L de 100CP in 3 cilindrii.. deci aici motorizarea in 3 cilindrii a fost si pana acum pe polo cu 1.2 60CP respectiv 1.2 70CP, cu un pic de munca probabil acesta a fost modificat.

Cineva interesat de o oferta?:))))

Masina este foarte ok.. un golf mai mic... posibil pentru posesorii de polo vor exista destule retrofituri ce pot fi facute....

Link către comentariu

oauu.. dupa ce vazusem poze cu passat facelift ma asteptam la mai mult de la faceliftul pt polo. sincer ca design exterior imi place mai mult varianta actuala.

se pare ca am gresit cind am zis ca e photoshop.. my bad.

Cit depre motorizare, in caz ca motoarele in 3 cil se vor apropia ca si "feeling" de cele de la ford o sa fie un mare pas in jos. Am mers cu ecoboost de 1L 100CP si pot spune ca este mult sub 1,2 TSI 90CP de la VW (de 1,2 TSI 105CP nu mai discut)

Modificat de xorx
Link către comentariu

dupa ce o sa fac training :)) si o sa merg revin cu feedback .. asta in cazul in care nu merge altcineva inainte

Link către comentariu

Chestii interesante AICI si AICI.

Ce vad nou:

- ACC

- computer de bord ca lumea, nu gluma proasta pe care o am eu pe masina

- evident, volan multi neschilodit

- senzor de ploaie SI lumini --> buton de lumini cu functie "auto"

- butoane noi pe usi

- 9 butoane pe consola centrala, nu 7 ca la actualul (or fi mutat TMPS pe bord?)

- xenoane noi

- senzori de parcare si pe fata

- unitate noua de climatronic cu comenzile inversate

- oglinda interioara noua

- sistem multimedia gen Golf.

Oricum, nu o sa merg la Geneva la salon, ca-i prea departe si numa' pentru Polo nu merita. Mai bine astept sa ajunga in showroomuri si eventual, sa fac un drive test cu el.

Link către comentariu

01-2014-VW-Polo-2014-Facelift-Innenraum-

Incalzire scaun sofer, ESP, Start-Stop, degivrare luneta, avarii, indicator airbag pasager off, senzori, buton Sport ( ? ) DCC? / Mode Select? , incalzire scaun pasager. Manetele de semnalizare de Golf VII, e dotata bine rau masina, ceea ce e semn bun pentru posesorii de Up! (ca tot ma bate serios gandul) si de Beetle in ce priveste retrofit-urile!

Link către comentariu

toata lumea vorbeste de dotari inutile insa nimeni nu zice nimic de platforma si motoare...

de ex pe mine ma intereseaza daca e o platforma noua sau macar imbunatatita(probabil e tot cea veche) si daca motorul 1.2 tsi este cel de generatie noua cu distributie pe curea ca la golf 7

Link către comentariu

Platforma e cea veche, daca aparea pe platforma noua nu se mai numea facelift ci Polo 7S. Motoarele... cand or aparea primele informatii!

Link către comentariu

au scos 1.4 MPI si au bagat 1.0 MPI. asta nu-mi place. dar interiorul arata mai bine. deci per total nu-mi pare rau ca imi vine modelul fara facelift. 

Link către comentariu

nu au reusit sa schimbe forma presului de pe partea soferului... in continuare ramine zona de sub pedala de acceleratie f expusa (oribil iarna cin toata mocheta e uda in zona aia)

Link către comentariu

Argintiul ala de pe masca RCD-ului, a gurilor de aerisire centrale si a Climatronicului este de cel prost gust.

Parerea mea.

Link către comentariu

Argintiul ala de pe masca RCD-ului, a gurilor de aerisire centrale si a Climatronicului este de cel prost gust.

Parerea mea.

da, nici pe mine nu ma incanta foarte mult. incep sa regret doar optiunea de touchscreen pt RCDuri, si volanul. si probabil noi culori, ca asta actual mai avea ff putine in oferta. 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!