Jump to content

Audi A4 quattro

quattro
 Share

Postare recomandată

daca tot ati facut comparatia intre Passat 4x4 si A4 4x4 trebuie spus de la inceput ca pe Audi consumul e cam cu 1% mai mare din cauza ca pe Audi este Torsen si pe Passat este Haldex, avantaj pentru cel din urma d.p.d.v. al consumului.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

1 - Nu ai spus daca ai cutie manuala sau tiptronic;

2 - Este iarna, si e motorina de iarna deja la pompe;

3 - Filtrele le-ai schimbat ?;

4 - Eu am si motorul remapat :hainoroc:.

Link către comentariu

Da,suntem in aceeasi barca,am sa te lamuresc.

Diferenta este ca al meu avea 150 cai,spun avea deoarece a fost remapat si acum are in jur de 180 cai..

In oras imi ia12/5-13%,iar afara 7-9%,deci masina consuma absolut normal..

Luigi Vicol

Link către comentariu

silkworm - pote e o problema de vedere :P ; nu ai vazut bine ce scria, precum nu stiu de unde ai scos ca eu am passat, scrie mare ca am A4 2.5 tdi quattro - care e ca si a tau, doar ca al meu e dus la 220 cp; ce zici, consulti si un oftalmolog ??? :P

P.S. E bine consumu :P

Link către comentariu

Buna silkworm ,

Confirm si eu consumul la A6quattro 180CP.12.5-13.5 in oras si 7.5-8.5 in afara.dar si aici pot fi diferente functie de stilul de condus ,de oras(una e sa conduci in Bucuresti la ore de virf si alta de exemplu la Tirgu-Jiu.oricum pentru ce stie sa faca Audi e superconsum.Apropos am si un Renault Laguna II benzina la care consumul e similar:)

Link către comentariu

Confirm si eu consumul la A6quattro 180CP.12.5-13.5 in oras si 7.5-8.5 in afara.dar si aici pot fi diferente functie de stilul de condus ,de oras
Da, ai dreptate. Eu uneori am un stil mai "nervos" de a conduce, de aceea cred c Modificat de silkworm
Link către comentariu

Stai linistit ca nu ma atac asa usor - nu ai vazut ca mesajul e plin de smiley ? si ultimu' smiley era si cu doua beri in mana :vaidecapulmeu: .

P.S. ala era un quate care nu a iesit cum trebuie.

Modificat de maxu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!