Jump to content

Masina mea! VW Passat 1.9TDI 96KW 2002

Plante

Postare recomandată

Salutari! Aceasta este noua mea masina,un passat 1.9TDI 130CP an 2002 hidramata.

Inainte de aceasta, un opel corsa 1.0l deci diferenta mare:))).

Km 242000, provenienta Olanda.Am achizitionat-o cu 2500E,viitorul ei este pe Bulgaria,din cate am aflat taxa este peste 2000E!

Ca dotari:-Abs,clima,jante aliaj,pachet crom,frigider torpedou,eps,inchidere centralizata.

Inceputul cu aceasta cutie dur!:)),la un semafor mare frana pusa(cautam pedala de ambreiaj).

Masina mi se pare tanc,nu bate nu troncane.merge impecabil.

post-131671-0-96585200-1390415825_thumb.

Modificat de Plante
Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos.Pana sa ajungi sa o cunosti mai bine,da si tu mai multe detalii despre ea gen dotari,pret etc.

Link către comentariu

Salut,ai facut o alegere foarte buna,sa-o stapinesti sanatos si drumuri bune.

Link către comentariu

Frumoasa, pacat de taxa. Mai bine sa manance si gura Bulgarilor ceva :)

Hai cu mai multe poze...

Link către comentariu

frumoasa masina,

sa ai grija cu servisul,mai ales la cutie.

sa nu-l faci la 'nea Gogu' la garaj

informeaza-te pe forum pt orice,colegii te vor ajuta cu sfaturi bune.

ti-ai luat o masina greu de intretinut[in comparatie cu corsa],dar foarte fiabila.

am avut 3 passat si crede-ma ca e tanc,daca ii dai ce ii trebuie si o repari cu piese originale.

pt taxa iti spun sa dai serviciul de inmatriculari in judecata si vei castiga daca ai rabdare.

poti obtine nr provizorii pe toata perioada procesului.

mai multe detalii despre taxa si cum o poti evita gasesti pe forum la legislatie&asigurari.

lasa bulgaria,nu va mai tine mult nici asta.

drumuri bune!!!

Modificat de Prazvan
Link către comentariu

sa o satpanesti sanatos si fara evenimente.(taxa este de 18000 ron la aceasta masina 96kw si 192 co2)

Link către comentariu

Gresit.

Autoturism M1

1896 cm3

Euro 3

11-12 ani

192 gCO2/Km;

Autoturism M1 = 3200.6 Euro / 14237.87 RON.

Daca implineste 12 ani intra la 12 - 13 ani: 2438.55 Euro / 10847.89 RON.

Merge sa o inmatriculezi pe Bulgaria cat timp deschizi proces ca sa inmatriculezi fara taxa.

Succes!

Link către comentariu

Eu am aceeasi masina si saptamana aceasta am recuperat taxa pe care am platit-o in 2008 , apoi am cerut sa i- mi calculeza taxa si era de 4000 si ceva de euro

Link către comentariu

si eu am platiti taxa in 2007 si am aceeasi masina si am inteles ca daca au trecut 5 ani de la inmatriculare nu-ti mai poti recupera banii...

Link către comentariu

Greu cu taxa asta! Mai am 2 saptamani numerele rosii valabile,vedem dupa aceea,sincer nu prea renteaza sa o inmatriculez pe Romania,cat am dat pe masina sa platesc si taxa.multumesc pentru sugestii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!