Jump to content

Golf VI 2.0 TDI

izzet

Postare recomandată

Frumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos.

Nu te supara ca te intreb, dar daca esti "pasionat de viteza" de ce nu ti-ai luat alta masina? Ca asta din start nu este destinata pentru asa ceva.

Link către comentariu

Multumesc frumos.

Pentru ca la momentul respective era necesara o masina de familie. Peste 2-3 ani sper sa-mi iau o masina care sa-mi satisfaca toate preferintele dar pana atunci am de gand sa o pun la punct pe asta. :beer:. 

Link către comentariu

2.0 TDI are 312 frane?

Îmi permit să răspund eu: are frâne de 288mm.

Pe scurt ai nevoie de alt parbriz, oglinda cu senzori de lumina si ploaie, switch de lumini cu functia auto.

Eu mi-am activat coming home leaving home din VCDS și nu am senzor de lumină. Singura problemă pe care o întâmpin, este că dacă le activez din BC, ele se aprind tot timpul, chiar dacă e zi sau întuneric. 

Însă oricând le pot dezactiva din BC. Așa că eu nu văd să merite investiția spusă de tine mai sus, dacă vrea doar să i se aprindă luminile. O activează și o să fie și pe zi și pe noapte aprinse. Și gata :)

Să o stăpânești sănătos. Ești sigur că vrei 170CP? La cum sunt mașinile noastre, cuplul va fi prea mare pentru suspensiile pe care le are, frâne și așa mai departe. Sfatul meu, apă paie și bătaie! Merită!

Link către comentariu

@prunaionut, rudirud - sunt pozitiile, se vede asa de la camera telefonului.

@snakeyy - daca fac stage1 si e nevoie la frane o sa pun ceva mai bun. Unde pot sa merg ca sa activez coming/leaving home?

Link către comentariu

Totusi de ce vrei neaparat pozitiile aprinse odata cu deschiderea masinii ?inteleg faza scurta/proiectoare dar pozitiile?

Link către comentariu

Cel mai simplu e sa pui pe proiectoare si e mai de efect. Eu am vazut masinuta :D  Ceva modificari pe viitor? In afara de motor ?

Link către comentariu

Vreau sa pun rns sau rcd 510 (depinde ce gasesc), pedale gti, un sistem dynaudio daca gasesc la pret bun si cand apare vreo ocazie pe la dezmembrari scaune de piele neagra. Eh, si niste jante mai mari dar asta cam pe la vara cred. Daca se face vreo intrunire prin piatra sau vrei sa ne vedem sa mai vorbim da-mi un pm :beer:. 

Link către comentariu

Sal.,

Pai cu RCD / RNS 510 + DYNAUDIO treaba sta cam asa .

Pentru RCD 510 nu trebuie sa faci mari modificari ca e PLUG & PLAY si cred ca gasesti 350 - 450 Euro.

Pentru RNS 510 va trebui sa cumperi in plus si o antena de plafon (pentru ca cea care o ai acum pe masina nu are functie GPS) si cred ca o gasesti pe la 550 - 650 Euro (vezi sa cumperi una de generatie noua minim cu F la sfarsitul codului de piesa) .

Pentru DYNAUDIO va trebui sa te uiti intai sub scaunul soferului si sa vezi daca ai un capac negru sau crem in functie de culoarea tapiteriei .

Daca ai da-l jos si vezi ce fel de amplificator ai .

Daca nu ai nimic sub scaun e cam greu de montat un sistem DYNAUDIO pentru ca nu ai instalatia electrica, si va trebui sa o faci home made lucru care este foarte greu de realizat pentru ca nu o gasesti de cumparat separat .

O zi buna,

Spor la modificat .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

@mede

Sistemele alea DYNAUDIO din primele doua link-uri nu o sa le poata lua pentru ca NU TRIMIT vanzatorii respectivi in ROMANIA .

Iar cel cu cableje alea sunt doar cablajele din usi iar eu nu m-am referit la cablajul ala .

Iar cablajul din link-ul 4 este la fel cel pentru usi .

Eu ma refer la cablajul care vine de la unitaea din bord RCD / RNS 510 catre amplificatorul de sub scaunul soferului si cablajul de alimentare care vine de la compartimentul motorului catre amplificator + cel care pleca catre cele 4 usi care va trebui sa si le fac singur home made in cazul ca nu are sistem de sunet VW SOUNDSISTEM .

Modificat de @DRI@N
Link către comentariu

@DRI@N

daca trimiti un mesaj vanzatorului si vorbesti cu el, sigur iti trimite in Romania.

Daca nu, sunt multe anunturi cu sistemul DYNAUDIO la vazare, la diferite preturi, preturi cuprinse intre 550-900euro.

Legat de cablaj eu doar incercam sa ii arat ca daca cauti, poti gasi.

Eu gasisem la un moment dat cablajul complet pentru sistemul DYNAUDIO pe ebay, desigur era 200euro, dar era complet.

Orice se gaseste, trebuie doar cautat. Si in unele cazuri la preturi chiar foarte bune. Multi vanzatori zic ca nu trimit in Romania, dar intr-un final, chiar trimit si o spun asta din proprie experienta.

P.S. este un vanzator de incredere, multe piese am cumparat de la el si chiar daca in anunt zice ca nu trimite in Romania, chiar trimite, il recomand cu incredere:

http://www.ebay.de/itm/VW-Golf-6-R-Dynaudio-Soundsystem-M1871-5k0035453-1k8035411c-1k8035411b-5k0035-/181231543917?pt=Komplettanlagen&hash=item2a323de66d

Modificat de mede
Link către comentariu

@Adrian - Din ce am inteles eu la rns sunt diferite versiuni de serie numerotate in ordine alfabetica, nu stiu daca si la rcd e la fel si nu am idee care e diferenta intre ele. La ecran aceeasi poveste lcd/led. Ce functii ofera in plus rns inafara de navigatie si dvd? Eu am navigon pe telefon deci de navigatie nu prea as avea nevoie. Am inteles eu gresit sau doar antena costa 500 euro?

@mede - Incerc sa gasesc un kit care sa includa si cablajul la un pret bun. Multumesc pentru link-uri.

Modificat de izzet
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!