Jump to content

Audi A6 C6 4F 2.7 132kw Quattro

radu4iasi

Postare recomandată

Salut

E un 2.7 Quattro cu automata , MMI, piele, tempomat, si cam astea-s optiunile care-mi vin acum in minte. 

Masina am luat-o din Romania cu 196k KM, destul de intretinuta zic eu. L-am cumparat pe 26 decembrie, deci nu il am de foarte mult timp ( abia am facut RAR ) si nu m-as mai intoarce la fosta mea masina, un Seat Leon. E intr-adevar cu 2 clase peste. 

Pentru ca nu se poate prezentare fara poze, am facut cateva. Cam chinuite ( masina murdara, frig, noapte ) dar o sa revin cu altele mai ok.

DSC_0003.JPG

DSC_0014.JPG

DSC_0015.JPG

Am niste intrebari:

1. fostul propietar a zis ca nu a schimbat uleiul niciodata in cutie, pentru ca asa i-au zis la Audi. M-am interesat ceva timp pe internet / pe acest forum si tot nu am reusit sa-mi dau seama ce fel de cutie am - tiptronic sau multitronic ? 

Din ce am inteles, se zice ca uleiul la tiptronic e pe viata ( fiindca frecarile sunt mici ) dar eu totusi as vrea sa stau linistit. 

Nu am experienta cu cutiile automate, dar mi se pare ca schimba bine vitezele. Nu se simte cand trece in viteza inferioara / superioara. Si chiar si pe manual, schimba aproape instant viteza  ( am inteles ca la unii de pe forum are delay 1sec / 2 ) 

2. nu am xenon pe ea. Nu vreau neaparat dar as vrea sa stiu pentru planuri de viitor daca se pune usor. Ma intereseaza varianta legala / care nu deranjeaza colegii, nu xenon pe faruri fara lupe sau ce se mai practica. Am inteles ca imi trebuie: 

- faruri cu lupa 

- spalatoare de faruri ( am locul in bara, nu stiu daca am spalatoare ) 

- faruri autonivelante ( asta mi se pare complicat, banuiesc ca trebuie umblat la calculator etc. )

Multumesc!

Edit: model LBPPQ1

Link către comentariu

Frumos model :D Sa il stapanesti sanatos. 

Intradevar ai multe piese de schimbat pentru a pune Xenon OEM, dar merita! Spalatoarele cred ca sunt dezactivate daca nu merg sau mai grav, un accident frontal si nu le-a mai montat. 

Fiind quattro, cutia cred ca e Tiptronic. Cel mai bine afli prin decodarea VIN-ului. Vezi ca este pe forum la publicitate un topic cu asa ceva. 

Modificat de lucian_90tud
Link către comentariu

Si parca doar pe 2.0 ( nu sunt absolut sigur -  deoarece nu suporta cuplu prea mare)

Masina arata bine, cu 2 minusuri dupa parerea mea: xenonul si clima. O investitie mai mica ar fi cumpararea a doua lupe bixenon de pe ebay si instalarea in faruri, apoi farurile reglate bine si nu te vor injura ceilalti participanti la trafic. Sau daca ai resursele financiare cautat un a6 la dezmembrat, lovit in spate, si luat de pe el tot ce inseamna instalatie OEM xenon

Link către comentariu

@lucian_90tud multumesc! sper sa ne stapanim sanatosi, si eu si masina :D

Nu cred ca e lovita. Sub capota arata totul ok si inca are stickere de la Neckarsulm ( am aflat fabrica din ce m-ati invatat Decodare VIN :) )

@ Mihai 

clima e bizonica ceea ce e ok pentru mine. Nu are acel display electronic, dar asta e. Pe mine m-a interesat doar sa fie automata + quattro 

Despre Xenon, as vrea totusi sa fie omologat ca mai stau echipaje de politie care verifica xenon. Oricum, asta pe viitor, 1an + . As vrea totusi sa stiu daca si-a omologat cineva xenon.

@micutu -

da http://www.a6-wiki.de/index.php/Technische_Daten si vad ca se pune multitronic si pe 2.7

Link către comentariu
  • Administrator
In aria "Masina mea" este permisa:

- prezentarea DOAR a masinilor din gama VAG;

- discutarea aspectelor legate de tuning vizual si tehnic. Sunt strict interzise discutiile referitoare la problemele tehnice.

rog tine cont de aceasta regula.

Probleme tehnice le rezolvi cautand raspunsuri in ariile corespunzatoare

Mersi

PS: sa o stapanesti sanatos!

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Gata inmatricularea ->  poze noi :D

+ Polish la Auto Smile Iasi.

Va urma:

- revizie la Auto Faur; desi nu sunt din Bucuresti, am inteles ca acolo e ok fiindca sunt autorizati de ZF ( producatorul cutiei ) 

- nuca schimbator; am vazut asta - http://www.ebay.com/itm/OEM-Audi-RS6...d3541c&vxp=mtr - dar cam scump - 160$ dar daca nu gasesc ceva mai ieftin iau de aici

- folie Piano black pe consola .. torpedo ( partile gri )

post-32182-0-47773000-1391377491_thumb.j

post-32182-0-65035400-1391377494_thumb.j

post-32182-0-76074300-1391377539_thumb.j

post-32182-0-88518600-1391377543_thumb.j

post-32182-0-37520000-1391377548_thumb.j

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!