Jump to content

posesor de passat 1.9tdi 1996

whisperx22

Postare recomandată

buna,

sant un proaspat posesor de passat 1.9tdi din 1996.

am cumparat masina ca donator pentru un proiect care il am in cap de multa vreme.

masina functioneaza impecabil si este full electrica. cu parere de rau va trebui sa o dezmembrez si sa folosesc doar ce am nevoie.

am apelat la acest forum pentru informatiile care le-as putea primii de la conoscatori.

in schimbul informatiilor daca o sa primesc unda verde o sa dau piesele aici la preturi mai mici decat cele de pe piata

masina arata cam asa

proiectul meu suna in felul urmaator.

motorul  de pe passat cu toate accesoriile lui in afara de clima o sa fie mutat pe un suzuki samurai, care nu mai este numai cu numele samurai. pana acum a fost schimbat de pe foi pe arcuri elicoidale. tendoane fata de range rover, tedoane spate de pajero2, arcuri progresive, amortizoare nissan pikup.

intrebari referitoare la passat ar fi:

daca merita adaptat ambreiajul hidraulic la cuita de viteza de suzuki

daca pot anula catalizatorul de pe passat

ce ulei am nevoie si coduri pentru filtre

curea de distributie coduri, preturi

daca trebuie schimbat si altceva in afara de curea de distributie si rola intinzatoare

va multumesc pentru raspunsuri

post-131422-0-29103300-1390289686_thumb.

post-131422-0-84506500-1390289697_thumb.

post-131422-0-92284800-1390289709_thumb.

post-131422-0-68346500-1390289720_thumb.

post-131422-0-89136900-1390289740_thumb.

Link către comentariu

nu pot posta acolo. cei care stiu si vor sa dea ceva sfaturi sant rugati sa posteze aici iar daca nu se poate pe pm

Link către comentariu

Salut

Ai cumparat kitu ala pentru swap din state?am inteles ca e problema cu ambreiajul la astea,nu tine mult.

Distributie-curea si role,pompa de apa este separata(preferabil sa o schimbi)lichid racire,compresorul il poti da jos,iti cumperi cureaua fara AC.

Filtrele au codurile pe ele.

Bafta

Incearca pe 4x4.ro cu mai multe chestii

Modificat de SENY
Link către comentariu
  • Administrator

Trimite un PM unui moderator al ariei Passat pentru a putea deschide topic in aria corecta. Ai fi aflat daca ai fi citit Regulamentul, aici nu suntem la piata

Lectureaza aria in cautarea raspunsurilor insa pentru adaptarea unui motor/cutie pe Suzuki nu cred sa gasesti ceva... incearca forumurile de marca, mai ales externe

Citeste Regulamentul si respecta-l !

Proiect de suflet sau nu, regulile sunt valabile pentru toti si trebuie respectate!

Atentie la partea de vanzari, este strict monitorizata pe acest forum

INCHIS!

Modificat de dudu
Link către comentariu
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!