Jump to content

Bord - probleme fizice (zgarieturi, exfoliere, etc)

manchimen
 Share

Postare recomandată

Pai altele noi de plastic nu rezolva problema!

Cel mai bine ar si sa le schimbi cu cele din aluminiu sau sa le desfaci pe cele existente si sa le "armezi" cu burete de mousepad in zonele sensibile. De contact.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...
  • Replies 161
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• F l o r i n

12

• D@ny

11

• Andrei_Tdi

7

• vento-fan

6

Top Posters In This Topic

Posted Images

as vrea sa le schimb cu cele din aluminiu. Unde pot gasi?

Link către comentariu

Salut, stie cineva cum se desfac ornamentele, ca am tras de ele si nu vor sa iasa .   HELP!!!!

Link către comentariu

Care dintre ele? Asa ies, prin tragere, mai putin cel lung, de la pasager. Ala are un surub pe undeva pe sub el, accesul se face prin zona torpedoului.

Link către comentariu

Cu un card de plastic introdus usor sub ele - sunt prinse in cleme. Uite aici la pag 37 (linl-ul/documentul este postat de un coleg in alt topic de pe arie).

Modificat de pronet
Link către comentariu

Daca cardul nu are sold mare nu o sa functioneze!

Sold ai nevoie pentru a le inlocui, in caz ca se crapa.

:))

Modificat de D@ny
Link către comentariu

Pai..poate dai un pic de ajutor - cine stie poate asa, ..de ziua copilului ;)

Link către comentariu

Eu nu vreau sa schimb ornamentele , ci doar sa le fac ceva sa nu mai scartaie . Ce sugerati ? le dau jos si ce fac ?

Link către comentariu

Eu nu vreau sa schimb ornamentele , ci doar sa le fac ceva sa nu mai scartaie . Ce sugerati ? le dau jos si ce fac ?

pai o solutie ar fi sa dai cu silicon pe langa ele..dar nu stiu cum le mai desfaci pe urma :D.

a-2-a solutie sa iei platicele de pe un HL am inteles ca sunt mai dure nu stiu daca poate sa comfirme cineva asta..

dar la mine nu am auzit sa scartaie vreo data.

Link către comentariu

Pai teoretic , am highline uita-te la pozele din semnatura :) .

Link către comentariu

Cum sa pui silicon pe langa ele ... exclus!

Nu este vb de highline sau nu, este vb ca alea din brush aluminiu nu scartaie. Restul sunt din plastic, normal sa scartaie in anumite conditii!

O varianta ar fi sa se desfaca si sa se lipeasca, cu dublu adeziv, burete de mouse pad, in zonele de contact! Se reduce semnificativ zgomotul!

Link către comentariu

Asa mi-e teama sa nu le rup .... mai ales acolo la ceasurile turometru si vitezometru

Link către comentariu

cineva a sugerat sa le colantam si dupa sa le dam cu lac!

ce parere aveti?

Link către comentariu

De ce? S-au terminat variantele de a ne bate joc de o masina?

Modificat de D@ny
Link către comentariu

+1 D@ny.

daca vrei sa incerci ceva, vezi ca era un  tip de serviciu care il presta cineva aici pe forum care il facea din plastic lucios sau imitatie de lemn in negru piano black, sau diferite modele. este o tehnica destul de noua.

Link către comentariu

Salutare,

puteti sa-mi spuneti va rog cum se dau jos plasticele de pe bord, adica cele 3 piese + cele de la butonul de avarii pana la cel de pe consola?

Exista undeva un tutorial? Eu am plastice care la caldura incep sa scartaie si vreau sa le imbrac in folie neagra .

Multumesc si astept raspunsul vostru.

Modificat de CLAUCD
Link către comentariu

Cu un card de plastic introdus usor sub ele - sunt prinse in cleme. Uite aici la pag 37 (linl-ul/documentul este postat de un coleg in alt topic de pe arie).

Salutare,

puteti sa-mi spuneti va rog cum se dau jos plasticele de pe bord, adica cele 3 piese + cele de la butonul de avarii pana la cel de pe consola?

Exista undeva un tutorial? Eu am plastice care la caldura incep sa scartaie si vreau sa le imbrac in folie neagra .

Multumesc si astept raspunsul vostru.

citeste mai sus. a lasat colegu nostru mihai un link cu niste instructiuni.

Link către comentariu

am cumparat de pe ebay.de un setplastice  ornamente interioare passat b7 aluminiu complet cu tot cu ceasul analog din mijloc plus sistemul de prindere a ceasului  si cu butonul de avarii....

in afara de schimbarea butonului de avarii si cel de la airbag off  mai trebuie ceva modificari ?

Link către comentariu

Sa ne spui si noua pretul. As fi si eu interesat

Merci.

Link către comentariu

180 euro cu tot cu ceasul analog

Link către comentariu

• 2 weeks later...
LuciAlina2000

ce trebuie sa inlocuiesc ptr a-mi putea monta si eu aceste sertare? eu nu le am

eventual niste vanzatori buni pe care ii recomandati sa imi vanda ce imi trebuie! merci

Link către comentariu

Trebuie sa schimbi toata partea de sus, adica sa gasesti sertarele si eventual trimurile la culoare, cu cele pe care le ai deja pe masina!

Probabil cel mai ok iesi daca cauti prin dezmembrari!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Dar nu gasesti doar partea aia de bord? Eu de ex am schimbat partea de bord cu contactul. Tot pt ca era exfoliata pe langa cheie. A costat aprox 200 RON

Link către comentariu

• 2 months later...

salut.

mi-am cumparat si eu de curand un passat si as dori sa schimb partea de sus a ornamentului pe aluminiu (acum am mahon). Am putea face un schimb in caz ca mai esti interesat.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Buna ziua,

Am un passat b6 din 2007, care in bord, langa avarie in partea stanga o tastatura pt carkitt`ul bluetooth. Azi dimineata cand am apasat pe tastatura sa o deschid, surpriza.. nu a mai culisat. Pana acum nu am avut probleme.

Aveti idee ce s-a intamplat ? De tras am reusit sa o trag pana la urma, dar daca o imping nu mai revine, practic parca nu mai are un arc.

Ce solutie am sa remediez ?

Multumesc.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!