Jump to content

Intrebari tehnice despre Octavia 3

Makron
 Share

Postare recomandată

Bun, deci e vorba de "Planul de Service" - un caietel in care este agatat un format A4 unde se specifica data luarii in evidenta, dealerul, garantia, s.a.m.d. (ceea ce am numit eu fisa de date a masinii).

De exemplu, la mine data luarii in evidenta si termenul de garantie trecute acolo se regasesc in aplicatia "Skoda Service" pe care am instalat-o pe tel. mobil (Android). In baza VIN am acces la informatii care au fost introduse in sistem - ma gandesc si la revizii viitoare, si atunci asta ar confirma ideea ca istoricul masinii nu mai este in "Cartea Service" ci in format electronic.

Exista un cod (de securitate) pe un plastic legat de cheia de rezerva, din cate stiu eu foloseste la codarea cheilor. 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dar codul de securitate legat la o cheie l-ai primit? Sunt curios, aplicatia "Skoda Service" merge si pe laptop? Accesul la informatii privitoare la masina, revizii, mie imi pare acces in reteaua VAG, poate gresesc.

Link către comentariu

Nu se mai da acel cod de securitate pt ca oficial cheile se codeaza online

Link către comentariu

Maine ii sun pe cei de la reprezentanta sa vad cum e cu treaba asta cu online, aplicatii, mie nu mi-au spus nimic. Maine sau cat de curand.

Link către comentariu

Cred ca asa-i, pentru ca acel cod pe care-l am eu legat cu plastic de cheia de rezerva, reprezinta seria de fabricatie, adica ultimele 8 caractere din VIN.

Mai am in schimb un autocolant cu tot felul de coduri, lipit pe cheie - ala nu stiu ce reprezinta.

Aplicatia Skoda Service este doar pentru Smartphone, si da informatii utile intr-o masura, avand si o interfata prietenoasa. Permite accesul limitat in reteaua Skoda, in fond VIN-ul masinii il poate citi oricine pe parbriz. Istoricul masinii face probabil parte din aceeasi baza de date, dar pe un alt nivel de securitate, si probabil va fi disponibil la cerere; mai multe informatii: http://skoda.ro/service/skoda_service_app/

Modificat de adig
Link către comentariu

Ar fi fost dragut daca in aplicatia respectiva s-ar fi vazut cand s-au facut si reviziile.

Link către comentariu

Multumesc pentru raspunsuri.

La ce pagina scrie in manual ca eu nu gasesc. In afara de specificatia uleiului pentru fiecare tip de motor si varianta de revizie nu gasesc

Link către comentariu

Thx, am gasit. Ma uitam in ultimul manual (11.2014) si acolo nu mai apare specificatia legata de numarul de litri de ulei

Link către comentariu

Salutare la toata lumea !

Va rog sa ma ajutati cu o problema ! Garajul in care va sta viitoarea octavia 3 este destul de jos si trebuie sa am grija tot timpul cand deschid portbagajul ca nu cumva sa lovesc tavanul. Aceeasi problema o intampin si in unele parcari subterane. Se poate cumva limita deschiderea portbagajului ? Nu mai vreau sa se deschida la maxim ! Sau trebuie sa inlocuiesc cele doua telescoape (sau cum se numesc exact) de la portbagaj ? Daca singura solutie este sa le inlocuiesc, stiti cumva cu ce model ? S-a mai lovit cineva de aceasta problema ?

Link către comentariu

Solutia mai simpla este sa lipesti pe tavanul garajului in dreptul portbagajului o bucata de burete sau polistiren se 5-10cm si ai rezolvat ieftin. :D

Modificat de eug-vw
Link către comentariu

Singura optiune este daca ai Combi si ai luat hayon electric. Doar acolo poti seta inaltimea la care se deschide.

Link către comentariu

Salut,

Imi poate spune cineva ce sunt cele trei tuburi din poza?post-107577-0-61487200-1421523223_thumb.

Link către comentariu

Salutare la toata lumea !

Va rog sa ma ajutati cu o problema ! Garajul in care va sta viitoarea octavia 3 este destul de jos si trebuie sa am grija tot timpul cand deschid portbagajul ca nu cumva sa lovesc tavanul. Aceeasi problema o intampin si in unele parcari subterane. Se poate cumva limita deschiderea portbagajului ? Nu mai vreau sa se deschida la maxim ! Sau trebuie sa inlocuiesc cele doua telescoape (sau cum se numesc exact) de la portbagaj ? Daca singura solutie este sa le inlocuiesc, stiti cumva cu ce model ? S-a mai lovit cineva de aceasta problema ?

Masina este berlina, varianta cu polistirenul este ft buna , dar am nevoie de o alta solutie deoarece am avut deja neplaceri cu Octavia 2 din acelasi motiv si ...

Merci

Link către comentariu

pai daca este foarte buna varianta, trebuie doar s-o aplici

:ceuameni:

Modificat de bogdan_qwerty
Link către comentariu

Singura optiune este daca ai Combi si ai luat hayon electric. Doar acolo poti seta inaltimea la care se deschide.

Ei, acum regret ca n-am pus optiunea asta; chiar ma intrebam la ce sa-mi foloseasca :tuktuk: . Si eu am "aplicat" polistiren, autocolante cu burete pe usa sectionala, dar nu prea imi place... e doar o chestiune de timp pana uit sa nu deschid haionul in garaj... Nu m-am gandit ca ajunge cu mul mai sus decat cel de la Passat, care e "la limita".

As putea oare sa command acum cele necesare pentru optiunea asta? Stie cineva ce presupune? 

Modificat de adig
Link către comentariu

Pai probabil intra la categoria retrofituri usoare, fiind componentele la vedere si cu acces f usor. Banuiesc ca nici codarea masinii pe urma nu e asa speciala. Problema e probabil la costul pieselor, care s-ar putea sa fie prohibitiv pt ce face optiunea...

Link către comentariu

Eu nu ma gandeam la improvizatii, ci sa cer o oferta la Skoda, sa vedem ce presupune si cat ar costa.

Link către comentariu

O intrebare:)!?ce parere aveti de 2.0 -150CP DSG trage?se simt caii?

Si DSG-ul e ceva de el?

Link către comentariu

Trage bine si dsg-ul scoate ce e mai bun din el atat ca dinamica cat si la consum. Eu am ramas placut impresionat de combinatia asta pe golf 7. Oricum trebuie facut testdrive ca sa vezi daca trage suficient pt tine si cum e cutia. De pe forum atatia oameni, atatea pareri.

Link către comentariu

DSG-ul este probabil cea mai buna cutie de viteze automata pana la segmentul premium.

Link către comentariu

Daca elimini din ecuatie DSG7 "uscata"... ;)

Link către comentariu

Cum adica daca elimin DSG7 uscata?

Eu ma refer la probleme in timp la cutie?stiti ceva?

Cat despre consum nu cred ca sare mai mult de 1L fata de manual?

Stiu ca pe audi motoarele de 2.0 tdi nu sunt cele mai reusite

Link către comentariu

• Bebeee a deschis acest topic
  • vdragos a închis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!