Jump to content

Intercooler Octavia

Ducu_P
 Share

Postare recomandată

Am avut un mic incident acum cateva seri, am gasit masina lovita in parcare, din care a rezultat o bara infundata.Problema nu-i bara,dar prin crapatura se vede un radiator ce pare a fi intercoolerul.Intrebarea mea catre dumneavoastra, intercoolerul de pe O1 este pus in suport inclinat? Asa mi-a zis cineva de la firma de asigurari,ca-i normal sa stea inclinat,insa tind sa cred ca nu e asa.Bara e lovita destul de serios in partea dreapta si nu mica mi-ar fi mirarea daca intercooleru sau ce-o fi acolo s-a desprins si atarna in voia sortii pe-acolo.V-as fi recunoscator daca m-ati putea lamuri ca sa stiu ce sa zic la asigurator. Daca este nevoie am sa fac si poze.Multumesc

PS: Nu am vazut sa fi curs nici un fel de lichid iar comportamentul masinii nu s-a modificat

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

intercoolerul de pe O1 este pus in suport inclinat?

Da, asta-i pozitia lui.

Link către comentariu

Intercooler-ul este inclinat in mod normal. Cum a fost lovit bara? Daca frontal atunci nici nu cred ca putea ajunge la intercooler (ma rog, presupunem ca nu era un TIR care a intrat cu 100 km/h in ea :P ) Daca a fost lovita perpendicular pe axa masinii atunci ... ar fi bine sa te uit mai atent sub bara la intercooler

Link către comentariu

Bara a fost lovita in partea dreapta(chiar pe lateralul masinii).Oricum va multumesc, m-ati calmat, eram curios doar de pozitia intercoolerului. Banuiesc ca cei din service pot spune cu exactitate daca a fost lovit sau nu.Ma voi uita si sub bara, incerc sa misc intercoolerul sa nu cumva sa se clatine, dar, reiau, masina nu a pierdut putere.

Link către comentariu

Banuiesc ca cei din service pot spune cu exactitate daca a fost lovit sau nu.

Bineinteles ca la evaluarea daunelor la service se examineaza toate reperele ce au putut avea de suferit in urma impactului...

Link către comentariu

De inclinat sta el inclinat dar vezisa nu se fi spart hota intercoolerului . daca intercoolerul este spart, se aude un suierat puternic la accelerare si se vede cu okiul liber spartura . Daca poti salta masina pe o rampa si scoate-i scutul ala mic triunghiular si vezi ce se intampla.Pierderea de putere este insesizabila daca gaura este mica.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!