Jump to content

VW GOLF VII

DMGCTRL

Postare recomandată

Salutare 

Ca mai toată lumea, vreau să mă laud și eu cu noua mea achiziție și... unde altundeva decît în "Mașina mea"?

Din 20 decembrie 2013 sunt mîndrul posesor al unui Golf VII. Nu e mare lucru de spus despre cum am achiziționat masina... pur și simplu mi-am dorit-o foarte mult, am făcut un drum pîna la banca să fac un credit, pe data de 30 septembrie am făcut comanda pentru mașină la dealerul VW din orașul meu și in decembrie, chiar înainte de Crăciun mașina mi-a fost livrată. Se pare că am fost baiat cuminte anul trecut... :P

Numărul de înmatriculare ce se vede in poze este de Suedia, pentru că locuiesc acolo de cițiva ani. Pozele nu sunt ele de cea mai bună calitate, însă sunt suficient de bune ca să prindeți ideea.

hbz3.jpgx3kf.jpgm7a7.jpgtwhg.jpghs5o.jpgmje1.jpg

Urmează citeva poze cu interiorul mașinii:

9kdi.jpgh5ko.jpgd5b0.jpgvrvqt.jpg

rg01.jpgs0i5.jpg

Link către comentariu

Welcome to the club. Sa o stapanesti sanatos! Ce drumuri faine vede masina asta :)

Ne lasi sa ghicim motorizarea? 1.4tsi (dupa tevi si turometru) LE: ce gogu sunt, ai scris in profil ca e 1.4tsi/140cp

Modificat de codz
Link către comentariu

Despre mașină:

- motor 1.4TSI, 140 HP

- cutie de viteze DSG7

- interior Titan Black, scaune sport ErgoActive material/piele Vienna, scaunul șoferului cu funcție de masaj

- cameră video, Rear Assist

- faruri bi-xenon cu lumini de drum LED și stopuri cu LED

- climatronic cu 2 zone

- senzori de ploaie si de lumină , funcție "Coming Home"

- senzori de parcare față/spate

- Cruise Control

- cîrlig de remorcare rabatabil

- trapă panoramică

- lista poate continua mult si bine... dar sincer să fiu nici nu  îmi vin în minte toate dotarile pe care le are mașina... :P       

Cel mai ușor imi e să enumar ce anume nu am pus pe mașină: Nu am NAVI, nu am  Keyless Access, nu am Park Assist și Light Assist. Cam asta lipsește de pe mașină. Cum am spus mai sus... mașina este cumparată din Suedia și a costat 271000 de coroane suedeze... la cursul valutar de azi, asta înseamnă 30520 €.

Cam atît pentru moment, mai revin pe parcurs cu detalii...                 

-

Link către comentariu

sa te bucuri de ea,frumoasa foc,

ca sa fiu carcotas ca detin o generatie mai batranica nu stiu ce a fost in capul celor de la vw cu aceste stopuri led,sunt super obositoare si nu definesc nimic,par asa imprastiate.mult mai clean si stilate mi se par cele in varianta standard.dar avand in vedere ca ai ales leduri in fata,era nevoie de o completare si pe spate.

in schimb un lucru ce l am observant pe  g7 a fost  ca mai toate au volanul tesit ca la gti,e un mare atu,schimba enorm interiorul.

Modificat de guesswh0
Link către comentariu

:wub:  trapa... Optiune mega rara in Romanica. Ce e ciudat e ca mi se pare inghesuit interiorul (adica spatiul soferului) sau asa pare in poze.

Link către comentariu

Optiunea o fi rara in Romania dar el a cumparat masina si probabil si locuieste in Suedia.

Bravo. Sa o stapanesti sanatos. Credca nu sunt prea multe golf 7 acolo. Ei sunt o natie mai zgarcita

Link către comentariu

Vă mulțumesc tuturor pentru urări... crește inima-n mine cînd văd lumea întorcind capul după mașina mea... :P

@ guesswh0: Mie îmi plac la nebunie stopurile cu LED, mi se par mult mai reușite decît cele normale și sunt de părere că și-au meritat banii. E o chestiune de gust pînă la urma urmei. Chiar și la generația veche... stopurile ălea care au fost la început pe R, apoi și pe GTI edition 35, sînt foarte faine și schimbă mult în bine aspectul mașinii.  Despre volan... ce să zic? Se simte super fain... Dacă era îmbrăcat în piele perforată cu . cusatură aparentă roșie... :D Golf-ul GTI era de fapt visul meu, dar nu m-am putut întinde atît de mult din punct de vedere financiar... Poate la următoarea mașină...

@ Master_Blaster: In poze pare închesuit șoferul din cauză că pulpa mea stă pe consola centrală. Cînd am făcut poza nu aveam piciorul întins pină pe pedală. Ce să zic? In partea stîngă este loc destul de mult. In orice poziție aș ține piciorul nu reușesc să ating cu el ușa, spre deosebire de mașina pe care am avut-o înainte unde piciorul stătea sprijinit pe mînerul ușii. Nici măcar mîna stîngă nu o pot lăsa sprijinită pe cotiera de pe usă, doar dacă mă aplec un pic spre stînga ajung cu cotul pe cotieră. In dreapta, cu piciorul întins pînă la pedală, ating un pic consola centrala... chiar sub genunchi. Nu e deranjant, e chiar un pic de sprijin... Mîna dreaptă poate sta liniștită pe cotiera centrală fară să se atingă de pasagerul din dreapta... Eu sînt foarte mulțumit de poziția pe care o am la volan, scaunul face și el toți banii... nu mă simt deloc înghesuit.

Link către comentariu

Decat un gti chel mai bine asa cu tot ce iti doresti, sunt sigur că doar pare înghesuit. Nu am mai fost de mult in golf si M-am obisnuit sa fie mult spatiu gol masina. :p

Sent from my GT-I9105P using Tapatalk 2

Link către comentariu

multi km cu ea fara evenimente, foarte dotata , am vazut ca ai si webasto cred ca e foarte folositor acolo la voi in Suedia

Link către comentariu

Ieri am avut o mini ședință foto cu amîndoua mașinile mele... Nici una dintre ele nu era spălată, spre rușinea mea... dar am vrut să le prind in cîteva poze împreună, înainte să reușesc să vînd Polo-ul... Polo-ul este momentan în căutarea unui nou stăpîn.

Something old, something new, something blue...

1x0e.jpg0z3m.jpgwg0x.jpg

a1le.jpgz7b0.jpgre26.jpg

Link către comentariu

Foarte frumoasa, bine ca ai fost ambitios si ti-ai dorit-o dar pretul final al masinii plus dobanda la credit mi se pare.....prea mult pentru o masina, daramite pentru un Golf.

Anyway, congratulations ! :)

Link către comentariu

Un adevarat fan VW , trebuia sa te muti in Germania,sa fii cu adevarat in patria lor  :D

Frumoase masinile . Ai masinile anului 2012-2013  :icon_thumleft:

De Golf ce sa mai zic , una din cele mai reusite masini ale concernului  . Ca upgrade merge un navi mare , in rest are de toate .Culoarea desigur face toti banii si eu as fi ales ori neagra , ori albastrul asta . Nu pot fi subiectiv aici pentru ca negrul pe masini e culoarea mea preferata , dar si albastrul asta e foarte frumos .

Spor la km ! :icon_thumleft:  

Link către comentariu

Inca regret ca nu mi-am luat polo si mi-am luat golf 5, acum 2 luni. Succes. Imi dai si mie te rog un privat cu anuntul polo-ului?

Modificat de deenman
Link către comentariu

@ Cosmin ZKG:

Nu sunt chiar un adevarat fan VW... Dacă situația mea financiară ar fi fost mai bună, m-aș fi orientat spre Audi.  :P
Polo-ul a ieșit Car of the year in 2010, anul in care am și cumparat-o... nu in 2012. Dacă nu mă înșel, in 2012, Car of the year a ieșit Up.
Despre culoare pot să+ți spun ca a fost destul de greu de ales... pînă în ultima clipa am fost nedecis intre negru si albastru. Intr-un final am renunțat la negru pentru că aveam deja experiența ultimilor 3 ani de zile, cît am condus Polo-ul cel negru din poze... Pe cît de frumoasă e vopseaua neagră, pe atît de pretențioasă și greu de întreținut este... Acum, după ce am admirat Golf-ul în Pacific Blue, în toate nuanțele de lumină... pot să spun că nu regret absolut deloc alegerea făcută. Culoarea este superbă!
Ca upgrade... sunt mai multe lucruri care merg facute... Niște praguri, un spoiler, un eleron... și cel mai important lucru ar fi o evacuare sport... La anul va veni un set nou de roți de vară, cu jante mai mari... Am eu ceva idei în cap, însă nu le pot pune pe toate în practică imediat... vorba aia: "Banii vorbește..." Probabil că mă voi întinde pe următorii doi ani cu tot ce aș vrea sa fac la mașină...
Link către comentariu

Lasa Gabi ca stai destul de bine financiar si asa , ai Golf 7 , nu ai un golf 4 ca restul muritorilor  :D glumesc desigur .

M-am documentat dupa si am vazut ca polo iesise car of the year 2010, dar vroiam sa spun ca ai masinile cele mai bune la ora actuala de la vw 2012-2013. Stiu ca polo iesise "campion" la fiabilitate la ADAC in Germania pentru masinile de 2-3 ani. 

Inca o data felicitari pentru culoarea aleasa. 

Frumos si "visul tau", r-line-ul e de vis intr-adevar. Spor la km ,si asteptam ceva poze curand !  :icon_thumleft:

Link către comentariu

Nu e R-line ci din catalogul de accesorii atat spoiler-ul fata cat si jantele, pragurile, prelungirea spate si eleronul :D.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!