Jump to content

vw golf 4 1.9 TDi pacific

razvanRVDpacific

Postare recomandată

Frumoasa masina si dotata pe masura, felicitari ! Multi km iti doresc fara incidente ! :D

Link către comentariu

@lawrentiu-Cred ca ii era mila de scaune ca arata ca noi.

E aiurea ca le pastrezi , ca sa se bucure altul de ele daca o vei vinde candva

Modificat de Cosmin ZKG
Link către comentariu
razvanRVDpacific

o sa ma uit maine si o sa va zic,codul de la culoare.oricum e foarte greu de intretinut.sa nu mai mentionez ca mi-a fost si zgariata pe capota dar s-a rezolvat cu niste polis abraziv

Link către comentariu

Pai asta am inteles si eu...ca ii este mila de scaune ca arata ca noi...si ma gandeam ca nu e o bataie de joc sa le folosesti...si daca nu tu...atunci cine? :P

Link către comentariu

Trebuie sa te obisnuiesti ,asta e, la mine de la spalatorie pana acasa se prafuieste. Am avut zile cand am spalat-o si de 2 ori / zi :))

Sunt produse speciale pentru intretinerea vopselei,cauta pe site-urile de specialitate,cate o ceara aplicata inaintea fiecarui anotimp si mai scapi de problemele pricinuite de factori naturali si nu numai

Link către comentariu
razvanRVDpacific

pe vremea asta nu se mai merita sa o speli.cel putin in  BT nu mai tin minte cum arata o sosea uscata.tot timpul se stropeste inapoi

Link către comentariu

Pai si ce castigi ca pastrezi scaunele noi 5 - 10 ani si tu nici nu le vezi, nu te bucuri de ele ? Da jos husele:)

Link către comentariu

Deci asa arata un maxidot normal :)) Frumoasa masina, sa te poarte sanatos milioane de km.

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Sa o stăpânești sănătos și mulți km fara evenimente! Eu zic ca prețul este ok. Eu am dat pe a mea 3500 euro.

Părerea mea este sa lași asa navigația, mai ales ca nu iti folosește în România. Si eu tot mica o am. Am vrut sa o înlocuiesc cu una mare, dar nu merita banii.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!