Jump to content

Golf IV Variant 1.9TDI Ocean

redemperor

Postare recomandată

• 1 month later...
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• redemperor

57

• mad_kat

13

• Muale

8

• rudiRUD

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Salutare! Îmi poate spune cineva de unde sa fac rost de SOTE?

Salutare! Îmi poate spune cineva de unde sa fac rost de SOTE?

Vroiam sa spun E T O S, dar de pe telefon mi-a luat altceva.

Modificat de redemperor
Link către comentariu
  • 3 months later...
Laurentiu_LWR

Salutare...nu stiu daca mai activezi pe aici....

Te-am vazut azi pe E87 sau cat e ala GR-Buc...Nu ai dat nici un semn...te-am recunoscut dupa stickerele de pe usi...

Link către comentariu

Am văzut ca te-ai luat după mine, după care ai renunțat. Nu prea am mai activat ca nu am avut timp.

Eu ți-am văzut stickerul de pe capota spate. Daca mai vii prin Giurgiu, da un semn.

Link către comentariu
Laurentiu_LWR

Eram mai multe masini...si am renuntat ca locul meu era in spatele acelei Astra...unde m-am si bagat:)

Nu trec foarte des...o data pe an cand ma duc in concediu la mare:)

Link către comentariu

Eu am crezut ca e altcineva de la care am luat niște chestii pentru Golf. Eu am văzut ca ai rămas în urma, dar na... Poate ne vedem la vreo întâlnire.

Link către comentariu
  • 5 months later...

Mai pun o poza cu masina. E cam veche, dar merge. Cand o sa am timp o sa mai fac mai multe.

post-125695-0-76006900-1418060462_thumb.

Link către comentariu
  • 1 month later...

Salutare tuturor!

Revin cu cateva upgrade-uri facute la masina:

- oglinda dreapta mare;

- panou butoane comada geamuri, cromate;

- bloc lumini cromat;

- carlig remorcare

- incalzire in scaune;

- range;

- roll up/down windows;

- iluminare ace bord Audi style;

- navigatie MFD cu magazie CD-uri;

- volan multifunctional;

- priza in portbagaj + lumina suplimentara.

O sa revin si cu poze.

Modificat de redemperor
Link către comentariu

Detalii - de unde si cat panoul de comanda geamuri cromat? Ai schimbat si butoanele de pe celealte 3 usi? Blocul de lumini?

Link către comentariu

Felicitari!

Si eu am o sora la fel ca a ta! 

O intrebare simpla. Acu' ceva vreme mi-am cumparat instalatie boxe spate (+tweetere) cu cabluri si tot tacamul . 

Tu ai avut instalatia trasa pana la stalpi ? Pot sa fac instalarea lor usor pentru portierele spate?  Pentru ca banuiesc ca nici tu n-ai avut boxe spate. 

A 2-a treaba. De unde ai achizitionat volanul multifunctional? Cat de grea a fost instalarea lui?  

Multumesc si spor in continuare. Si eu am planuri mari cu a mea !!!

Link către comentariu

Multumesc, mirceateodor! Urmeaza sa-i pun clima.

Spune-mi, te rog, amvazut ca ai butoane de deschidere portbagaj si clapeta rezervor in portiera, ca la Passat. Asa ai luat-o? Crezi s-ar putea monta daca eu nu am?

Link către comentariu

@ mad_kat - din cate stiu nu sunt butoane pentru geamurile electrice cu insertii chromate pentru portiere...  

in schimb stiu sigur ca este pentru reglaj oglinzi. ar arata ok daca ai pune si ala. 

big up! 

Link către comentariu

Ms, #paul.rusu! Nu am avut instalatia trasa pentru boxele spate. Am cumparat fire si am facut-o eu. Am demontat panourile de la usi si plasticele pragurilor si am tras firele pe langa instalatia masinii. Nu mi s-a parut asa greu.

Volanul multifunctional l-am luat de la un tip din dezmembrari. Daca nu ai si vrei sa-ti pui trebuie sa-ti schimbi si airbag-ul. Montajul dureaza vreo doua ore si trebuie trase fire.

Atentie, insa. Trebuie vazut de radio ai pe masina, pentru ca iti mai trebuie modulul 451 sau 452 cu soclul aferent. Daca ai navi mare sau mica din fabrica, merge 452, dar daca ai cass tot din fabrica trebuie 451.

Detalii - de unde si cat panoul de comanda geamuri cromat? Ai schimbat si butoanele de pe celealte 3 usi? Blocul de lumini?

Le-am luat de la un tip. Nu stiu daca pot sa spun de unde ca sa nu fac reclama. Nu am schimbat restul butoanelor. Parca 150 lei, fiecare

@ mad_kat - din cate stiu nu sunt butoane pentru geamurile electrice cu insertii chromate pentru portiere...  

in schimb stiu sigur ca este pentru reglaj oglinzi. ar arata ok daca ai pune si ala. 

big up! 

As pune si butonul de regalj oglinzi, daca l-as gasi, dar nu am cod si nici nu prea am gasit.

Link către comentariu

Poti sa spui pe mp ;)

Butonul de reglaj oglinzi nu se poate schimba cu totul - insa se poate pune doar maciulia de la alt model, cromata. Ceva Audi parca, sau G5... nu mai imi aduc acum exact aminte.

Link către comentariu

Am inteles. 

Deci pot sa ma spal pe cap cu cablurile care i leam cerut tipului impreuna cu boxele.. Speram totusi ca am cablurile trase pana la stalpii din usa, apoi plug and play :(

Am navigatie MCD. Display alb/negru. Stiu ca si tu ai avut-o dar ti-ai pus MFD .. Intr'adevar astea n-au CAN deci trebuie 452.

Butonul de reglaj se poate schimba. Dai fata de la portiera jos, scoti mufa sii impingi sigurantele butonului si impingi spre exterior. Voila! Butonul afara. 

Cat despre cod, nu stiu nici eu .Este o arie de "Lista coduri piese" pe forum.. ia vezi, poate ai noroc pe acolo . Intr'adevar sunt destul de rare astea.. 

respect

Link către comentariu

Spune-mi, te rog, amvazut ca ai butoane de deschidere portbagaj si clapeta rezervor in portiera, ca la Passat. Asa ai luat-o? Crezi s-ar putea monta daca eu nu am?

din cate stiu, butoanele nu au venit pe golf-uri (poate doar editiile de America/Mexic).

Butoanele le iei de pe Passat si le adaptezi la Golf cu putina munca.

Link către comentariu

Deci pot sa ma spal pe cap cu cablurile care i leam cerut tipului impreuna cu boxele..

Nu inca. Mufa de la difuzor e comuna cu cea de la tweeter, iar daca nu ai mufa si cablurile, trebuie sa faci improvizatii.

Link către comentariu

452 e pt cass-urile fara can, adica Gamma, Beta, MCD, MFD. 451 e pt Delta 6.

corect! le-am incurcat

Link către comentariu

Zici tu ceva.. 
Am citit si eu pe aici pe forum ca cica tweeteru cu basu sunt legate in paralel... deci as putea sa ma folosesc de treburile alea, pana la un punct, apoi sa fac totul de la mine ... totusi inca sper ca am tras din fabrica ceva cabluri pana la stalpi..  sincer nici nu am avut chef sa ma uit pe frigurile astea.. imi pica unghiile daca pun mana pe ceva  :))

Oricum, e topicul lui "redemperor", cu si despre masina lui. Destul legat de a mea:D

numa' bine! 

Link către comentariu

Am inteles. 

Deci pot sa ma spal pe cap cu cablurile care i leam cerut tipului impreuna cu boxele.. Speram totusi ca am cablurile trase pana la stalpii din usa, apoi plug and play :(

Am navigatie MCD. Display alb/negru. Stiu ca si tu ai avut-o dar ti-ai pus MFD .. Intr'adevar astea n-au CAN deci trebuie 452.

Butonul de reglaj se poate schimba. Dai fata de la portiera jos, scoti mufa sii impingi sigurantele butonului si impingi spre exterior. Voila! Butonul afara. 

Cat despre cod, nu stiu nici eu .Este o arie de "Lista coduri piese" pe forum.. ia vezi, poate ai noroc pe acolo . Intr'adevar sunt destul de rare astea.. 

respect

Ei, na! Nu stiu ce cabluri ai tu. Eu nu am avut deloc si mi-am tras firele pana in fata. Daca tia dat cablajul pana la MCD-ul tau e super.

Am avut MCD, acum am MFD si am lut 452-ul. Am ramas cu MCD-ul si vreau sa-l dau.

Iti mai trebuie si maneta pe tempomat, daca nu o ai deja.

Stiu ca se poate schimba si, probabil, il voi schimba si pe acesta.

din cate stiu, butoanele nu au venit pe golf-uri (poate doar editiile de America/Mexic).

Eu credeam ca le gasesc asa cum apar la #mirceateodor pe masina. 

Link către comentariu

la passat sunt butoanele (portbagaj si rezervor) pe acel suport pe usa.

tu trebuie sa le cablezi corespunzator.

am si eu piesa aia (suprt cu butoane) dar e de pe o masina de anglia, nu le-am folosit.

Link către comentariu

Am inteles. 

respect

Ei, na! Nu stiu ce cabluri ai tu. Eu nu am avut deloc si mi-am tras firele pana in fata. Daca tia dat cablajul pana la MCD-ul tau e super.

Am avut MCD, acum am MFD si am lut 452-ul. Am ramas cu MCD-ul si vreau sa-l dau.

Iti mai trebuie si maneta pe tempomat, daca nu o ai deja.

Stiu ca se poate schimba si, probabil, il voi schimba si pe acesta.

Eu credeam ca le gasesc asa cum apar la #mirceateodor pe masina. 

Eu le-am cumparat din state exact asa cum le vezi.

A trebui sa decupez un pic din "coltul" buzunarului pentru a le putea cabla.

In rest :potrivire perfecta.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!