Jump to content

Golf IV Variant 1.9TDI Ocean

redemperor

Postare recomandată

Salutare la toata lumea!

Sunt si eu membru de prin septembrie, anul trecut si nu am avut ocazia sa ma prezint sau mai bine zis sa prezint masina mea.

VW Golf IV Variant 1.9 TDI PD, an fabricatie 2005
- culoare gri (nu stiu codul de culoare)
- motor AXR, 1896 cmc, 101CP (am vrut s-o ridic in 131CP, dar cineva de la reprezentanta mi-a zis ca nu ar fi indicat)
-5+1 trepte
- jante tabla 
- bandouri si manere negre
- toate geamuri portierelor electrice
- oglinzi electrice ,incalzite usor heliomate
- cotiera fata
- scaune fata reglabile pe inaltime
- bancheta spate rabatabila 1/3 - 2/3
- volan in patru spite reglabil
- 10 airbag-uri
- AC
- computer de bord
- alarma, inchidere centralizata
- suport pahare fata/spate
- RadioCD, navigatie mica.

Cam asta stiu despre ea.

Suplimentar am inscriptionat oglinzile, i-am montat tempomat, i-am activat blocarea portierelor la 20 km/h si deblocarea acestora la scoaterea cheii din contact si scut motor din tabla.

Urmeaza sa-i montez (in cateva zile) difuzoare si tweetere in portierele spate deoarece nu este echipata cu asa ceva. Prin primavara vreau sa-i pun plafoniera W8 si sa-i schimb grilele de ventilatie.

Cu ajutorul lui Al Bundy, vreau sa activez mai multe chestii, cum ar fi: functia de range, deschiderea gemurilor din telecomanda cheii, si aprinderea bordului la introducerea cheii in contact.

Si inca ceva: Muale, o sa ma ai de client cum va veni sezonul cald!   :D

Ma mai bate gandul sa schimb navigatia mica cu cea mare. Dar asta ramane de vazut.

Voi reveni si cu fotografii!

Link către comentariu
  • Replies 126
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• redemperor

57

• mad_kat

13

• Muale

8

• rudiRUD

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc! Atasaez si cateva poze inainte de inmatriculare.

post-125695-0-80617000-1389281732_thumb.

post-125695-0-43177400-1389281735_thumb.

post-125695-0-82725200-1389281737_thumb.

Link către comentariu

Nu stiam ca in 2005 se mai faceau golfuri variant cu volan in 4 spite si navigatie mica. Grilele sunt iluminate? (ca la bora)

edit: da, vad in poze ca nu sunt iluminate grilele...

edit 2: maxidot din 2005 fara range????

edit 3: navigatie chiar si mica si lipsa boxe spate... ?

II las pe cei mai priceputi in echipari / ani sa isi dea cu parerea...

Modificat de mad_kat
Link către comentariu

si inca cateva

Asta e cea ma recenta

Nu stiam ca in 2005 se mai faceau golfuri variant cu volan in 4 spite si navigatie mica. Grilele sunt iluminate? (ca la bora)

edit: da, vad in poze ca nu sunt iluminate grilele...

Din pacate, grilele nu sunt iluminate. Dar vreau sa-mi montez.

Da! Din pacate nu are range. De ce? Nu stiu. Si nici boxe pe spate. Iar nu stiu de ce. Sunt curios daca exista cablajul.

Are cineva idee dacă o fi cablaj în ușile spate pentru difuzoare? Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

post-125695-0-37673000-1389281845_thumb.

post-125695-0-27316800-1389281874_thumb.

post-125695-0-50574600-1389282037_thumb.

Link către comentariu

arata bine masina. si eu am zis ca din 2005 (printre ultimele modele) ar fi trebuit sa ai alte grile. cred ca mai sunt 2 modele noi pe forum.

ce i-ai lipit pe usa, nu e ok

Link către comentariu

Arata foarte bine masina. S-o intreti bine si sa te poarte sute de mii de km fara probleme.

Eu stiam ca boxele, rangeul si chiar si volanul vin in functie de echipare, nu de an. Exact ca si bandourile vopsite in culoarea caroseriei (si astea fiind lipsa).

Link către comentariu

Sa o stapanesti sanatos...arata ok masina totusi...de unde Ocean? pare Basis din poze si dotari...

Vezi ca in portbagaj ai un sticker imediat in stanga unde este roata de rezerva...acolo vezi atat nivelul de echipare cat si culorea...

Tot acolo vei gasi o gramada de coduri care sunt obtiunile...le poti decoda dupa ce le cauti in topicul acesta

http://vwforum.ro/topic/23414-coduri-pr-la-modelele-vag/

Spor :D

Link către comentariu
arata bine masina. si eu am zis ca din 2005 (printre ultimele modele) ar fi trebuit sa ai alte grile. cred ca mai sunt 2 modele noi pe forum.ce i-ai lipit pe usa, nu e ok
Am zis! Nu știu de ce nu are grile. De ce zici ca nu e ok ce am lipit pe ușa? Încerc să-mi fac reclama. Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Arata foarte bine masina. S-o intreti bine si sa te poarte sute de mii de km fara probleme. Eu stiam ca boxele, rangeul si chiar si volanul vin in functie de echipare, nu de an. Exact ca si bandourile vopsite in culoarea caroseriei (si astea fiind lipsa).
Mulțumesc! La a mea nu sunt. Și chiar nu știu de ce! Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Sa o stapanesti sanatos...arata ok masina totusi...de unde Ocean? pare Basis din poze si dotari...Vezi ca in portbagaj ai un sticker imediat in stanga unde este roata de rezerva...acolo vezi atat nivelul de echipare cat si culorea...Tot acolo vei gasi o gramada de coduri care sunt obtiunile...le poti decoda dupa ce le cauti in topicul acestahttp://vwforum.ro/topic/23414-coduri-pr-la-modelele-vag/Spor :D
Mulțumesc! Da, e Ocean. Scrie și pe pragurile față. Stiu ca după ea mai e o varianta, dar am un lapsus în momentul asta. O sa ma uit și în portbagaj sa vad ce găsesc. Stiu ca am văzut eticheta. Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Link către comentariu
razvanRVDpacific

e faina masina..navigatia e doar pt. estul Europei nu si pt. Romania.sa o stapanesti sanatos

Link către comentariu
e faina masina..navigatia e doar pt. estul Europei nu si pt. Romania.sa o stapanesti sanatos

Mulțumesc! Cu navigația e nașpa. Nu merge pe România. Ma gândeam ca, poate reușesc sa o schimb pe una mare, tot OEM.

Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Link către comentariu

Oricum nici pe cea mare color,nu vei avea acces la harta Romaniei.

In rest numai de bine,Spor la km !

Link către comentariu
Oricum nici pe cea mare color,nu vei avea acces la harta Romaniei.

In rest numai de bine,Spor la km !

Da, știu, dar parca arata altfel. Acum sunt curios dacă am în ușile spate cablajul pentru boxe. Ca boxe... pauză!

Link către comentariu

Mai mult ca sigur nu ai cablaj pentru boxe. Eu tot navigatie mica am si nu sunt cablurile, dar poti sa le tragi nu-i mare problema

Kilometri fara probleme!!! :icon_thumleft:

Link către comentariu
Mai mult ca sigur nu ai cablaj pentru boxe. Eu tot navigatie mica am si nu sunt cablurile, dar poti sa le tragi nu-i mare problema

Kilometri fara probleme!!! :icon_thumleft:

Mulțumesc! Sper sa nu am probleme cu ea!

Cu trasul firelor nu e problema. Sper sa am unde sa la bag în spatele radiocd-ului.

Link către comentariu
Ai unde, MCD-ul are iesiri si pentru boxele din spate.
Atunci e super! Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Maine vreau sa dau jos panoului haionului pentru ca atunci când spăl luneta apa curge și în haion. Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Link către comentariu
razvanRVDpacific

Mfd vreau sa-mi pun si eu..dar mai mult pt designul interior si atat.

Link către comentariu

Am văzut la altcineva și mi-a plăcut! Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Deocamdată nu am găsit, dar cred ca e și cam scumpicel. Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Link către comentariu

Intre 150€ - 250 € ,gasesti la dezmembrari au fost puse si pe Bora,Passat b5 si pe Sharan

Link către comentariu
razvanRVDpacific

dar din ce am vazut eu mi se pare sau nu se incadreaza bine navi Mcd pe locasul de la Mfd.parca ramane putin afara.

Link către comentariu

Poate reușesc sa fac un schimb. Sa o dau pe a mea în loc + o diferență.

Link către comentariu
razvanRVDpacific

success dar nu cred ca o sa gasesti p cnv.parerea mea e sa iti cauti  cv pe net 

Link către comentariu

Se practica astfel de schimburi la dezmembrari,dar majoritatea vor cere o diferenta in favoarea lor,de genul navigatia ta + 100€

Link către comentariu

Mulțumesc! Cand o sa am ceva bani, am sa caut! Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk

Se practica astfel de schimburi la dezmembrari,dar majoritatea vor cere o diferenta in favoarea lor,de genul navigatia ta + 100€
Asa mai pun 50 și o iau și rămân și cu a mea. Asta în cazul în care găsesc cu 150 euro. Trimis de pe al meu GT-I9300 folosind Tapatalk
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!