Jump to content

Pedala ambreiaj


tirlosu
 Share

Postare recomandată

Salut. Caut si eu mai multe informatii despre pedala de ambreiaj. Problema este ca nu se mai ridica la maxim. Dupa ce o apas, revine inapoi dar nu la maxim ci cu un centimetru mai jos.Momentan nu ma afecteaza in nici un fel, decat cand bag in marsarier, "caraie" putin, dar inainte sa fac chestia asta o ridic cu piciorul si intra perfect.

 Din cate am inteles, este hidraulica si in interiorul pompei este o membrana care se macina in timp. Ma intereseaza unde se afla aceasta pompa si daca pot schimba singur aceasta membrana si eventual ce pasi trebuie sa urmez, in cazul ca a mai facut cineva aceasta operatiune.

 Multumesc mult si astept parerile voastre.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 4 weeks later...

am acceasi problema ini face figuri la marsarier si I-ia mi sa zis la service k e rulmentul de presiune uzat si trebuie schimbat...scces in continuare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 1 year later...

Salut, am si eu o intrebare referitor la pedala de ambreiaj, cand apas pe ea coboara cam un centimetru usor(doar din arc), apoi se apasa normal, nu influenteaza cu nimic comportamentul doar ca este deranjant, stiu ca la unele masini se putea strange un surub sau ceva de genul pentru a se lasa pedala mai jos si sa ramana acolo, exista asa ceva la passat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Si eu am o problema cu pedala de ambreiaj.eu.nu mai am arc deloc si apas doar direct pe pompa de ambreiaj.nici macar nu stiu unde ar trebui sa fie arcul respectiv si unde ar trebui sa fie tija de la pompa de ambreiaj fixata pe pedala .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 3 weeks later...

Salut băieți, am și eu un b6 și am plănuit un traseu de 1000 și ceva de km la munte începând de mâine, ideea e ca de câteva ore simt puțin ciudat ambreiajul, e mai moale și mai elastic parcă, sa îmi anulez planurile? De patinat nu patinează ai nici sunete dubioase nu scoate. ..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

.

Modificat de svg_gabriel10
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

  • 2 months later...

Va salut, azi am observat ca-mi agata putin pedala de ambreiaj sus cand isi termina cursa, sa fie de rulment?...sau de la zapada\inghet? am observat ca daca ii dau drumul foarte foarte repede nu-si revine instant(ca si cum ar avea arc) revine putin mai incet(nu incet incet), asa ar trebui sa revina?

 

Multumesc

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!