Jump to content

Inele cadrane

sebica79
 Share

Postare recomandată

Salutare,

Am cautat cate ceva despre inelele de la cadranele de pe bord, insa nu prea am gasit ce ma intereseaza exact. As vrea sa va dati cu parerea legat de adezivul care ar trebui folosit pt a lipi inele. Sincer nu prea stiu ceva produs de calitate, care sa reziste si vara la temperaturi f ridicate.

Cineva intr-un post a pomenit ceva de Bison Kit - nu stiu exact ce este dar va rog sa veniti cu ceva propuneri.

~Sebica

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

... As vrea sa va dati cu parerea legat de adezivul care ar trebui folosit pt a lipi inele.

nu stiu dc. e relevant, dar eu am folosit Poxipol / merge chiar la imbinari plastic/metal

Link către comentariu

Bison este absolut excelent, este un produs binar, nu stiu sigur de unde se poate gasi... incearca la bricostore...

Link către comentariu

bison, peste tot, gima, cora, carrefour. Chiar sunt multe bison astea, cred ca lipesti si faianta cu ele. :)

Link către comentariu

Eu am inele originale Milotec. Acestea au venit cu banda dublu adeziva pe spate, bucatele de 0.5cm lungime pozitionate din 30 in 30grd.

Link către comentariu

@sebica79: Sper ca o sa pui si poze cu inelele montate si procedura de instalare... Ma bate gandul sa imi pun si eu. De unde ai comandat inelele?

Modificat de KLF
Link către comentariu

Eu am inele originale Milotec. Acestea au venit cu banda dublu adeziva pe spate, bucatele de 0.5cm lungime pozitionate din 30 in 30grd.

Din pacate am apucat sa fac comanda in state la o pereche. Am gasit ceva mai mat, nu sunt, ca sa zic asa, stralucitoare ca si inox-ul, sunt din aluminiu.

Ideea este ca mi-ai dat o idee foarte buna cu banda dublu adeziva inca nu stiu daca o sa gasesc si eu de cumparat asa ceva, pt suprafata repsectiva de contact - care este destul de mica.

Ai cumva si separat asa ceva?!

@sebica79: Sper ca o sa pui si poze cu inelele montate si procedura de instalare... Ma bate gandul sa imi pun si eu. De unde ai comandat inelele?

O sa pun si pozele. La procedura de instalare cel mai dificil mi se pare sa scot plasticul ce mascheaza surubele pt a putea desface plasticul protector de la cadrane. Daca stiti procedura exacta, chiar va rog, nu as vrea sa fortez sa rup ceva "picioare" de plastic. Daca nu, o sa apelez la un coleg forumist, clujean de altfel ... care le are el cu multe :(

Cat despre marfa, mi-a comandat cineva care se afla acuma in usa.

~Sebica

Link către comentariu

Daca esti in Bucuresti, sau daca ai vre-un drum pe aici, gasesti banda la Bricostore.

Modificat de ender
Link către comentariu

Atentie! In nici un caz sa nu folosesti un lipici de genul Super Glue, pentru ca este foarte probabil sa se matuiasca o parte a plexiglass-ului din fata cadranelor, din cauza vaporilor. Avertizarea nu imi apartine, ci am aflat-o la randul meu din mai multe tutoriale DIY de pe alte forum-uri.

Link către comentariu

Daca esti in Bucuresti, sau daca ai vre-un drum pe aici, gasesti banda la Bricostore.

Ah, bun, inseamna ca nu e ceva mai special - in prima faza am crezut ca e ceva mai pretentios. Speram ca sa gasim si noi prin Cluj-Napoca pe undeva. Mersi fain!

~ Sebica

Atentie! In nici un caz sa nu folosesti un lipici de genul Super Glue, pentru ca este foarte probabil sa se matuiasca o parte a plexiglass-ului din fata cadranelor, din cauza vaporilor. Avertizarea nu imi apartine, ci am aflat-o la randul meu din mai multe tutoriale DIY de pe alte forum-uri.

Am exlus si eu din start ca si optiune Super Glue sau alte adezive cu aceleasi proprietati ca sa zic asa ... din experinta vorbesc ;)

Mersi fain de warning, daca gasesc banda adeziva, voi opta pt asa ceva.

~Sebica

Link către comentariu

plasticul protector de la cadrane este lipit! exista marele risc de a crapa aiurea cand se incearca desfacerea lui. cel mai safe este sa bagi inelele prin spate nedesfacand plexiglass-ul din fata.

pentru toate astea trebuie scos instrument clusterul

si nu uita sa scoti borna de la baterie inainte ca sa nu ai probleme cu imobilizatorul

Link către comentariu

Sebica, tot "bisonul" te scoate din incurcatura. :Driver:

Au ei banda dublu adeziva, de diferite latimi.

Eu am luat pentru fixarea antenei de alarma.

Excelenta !

Gama Bison o gasesti si la Metro sau Selgros.

Link către comentariu

Sebica, tot "bisonul" te scoate din incurcatura. :Driver:

Au ei banda dublu adeziva, de diferite latimi.

Eu am luat pentru fixarea antenei de alarma.

Excelenta !

Gama Bison o gasesti si la Metro sau Selgros.

he he, stiam eu ca o sa apari din umbra cu o veste buna :D

Lasa ca o sa trec pe la Metro si Selgros sa vad care e miscarea ... eu de obicei nu prea am timp si de aceea am preferat sa mai aud si de pe aici pareri.

Mersi fain, acuma astept sa ajunga coletul cu ele ...

~Sebica

Link către comentariu

Si in Brico gasesti produse din gama Bison. :)

Link către comentariu

Se pare ca sunt de calitate produsele Bison ... am cumparat deja banda, si am folosit-o intre timp la alte chestii - pe sambata incerc sa dau si eu jos "bordul".

Multumesc pt sfaturi !!!

~Sebica.

Link către comentariu

Pana la urma am reusit sa-mi prind, cat de cat, inelele de bord. Am folosit banda adeziva Bison, de altfel, solutie propusa de multa lume de pe aici.

Am atasat si o poza.

Link către comentariu

Suuuuuuper ! Parca is de-acolo ! :P

Bravo !

Mersic !!!

Dar sa stii ca e destul de naspa operatiunea ... mai ales sa dai jos suportul de pe coloana de directie :P Trebuie sa ai ceva rabdare ... la un moment dat am zis ca nu mai pun bordul inapoi, am zis ca si innebunesc. Nu sunt chiar perfect puse, nu sunt perfect etanse si nici in adancime ca nu prea au intrat din cauza benzii adezive ... cu ceva adeziv lichid mai greu :P Si inelele nu au fost confectionate sa intre pe buza ce se vede ... Dar a meritat pe undeva ...

~Sebica

Link către comentariu

suportul de pe coloana de directie... au trait si altii momentele alea :P

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!