Jump to content

Golf '08 ...in progress

golfmkv

Postare recomandată

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• golfmkv

33

• The_Ego

9

• sebip

7

• bgd_b92

5

Top Posters In This Topic

Posted Images

Neaparat 215 sau chiar 205 daca o cobori mult. Altfel atinge.

Mai poti sa incerci 215/40.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

salut, posibil sa ai nevoie de 205 daca intentionezi sa o cobori la nivelul aripii. cu 215 45 17 pe ET35 si 7,5J eram la limita limita,fara sa atinga. cu 8 J nu stiu ce sa zic

Link către comentariu

205/50/17 este o dimensiune ce se poate omologa foarte usor la golf (eu la golf 6 o am trecuta in carte si nu am trecuta dimensiunea uzuala 225/45/17). Anvelopa o sa stea putin intinsa pe janta de 8J, dupa parerea mea o sa arate chiar bine si balonul anvelopei o sa isi spuna cuvantul, asta daca vrei sa mai cobori masina cativa cm.

Link către comentariu

diferenta de balon intre 225/45 si 205/50 pe 17 este de fix 1,25 mm :)

altfel, nu cred ca se poate cobori cat sa faca probleme 225/45/r17..poate cu airride..

Modificat de mike.
Link către comentariu

cu janta 8j si et 35 o sa ii atinga daca pune 225/45/17. Ca sa scape de problema trebuie sa mearga pe 215/45/17, dar daca o coboara mai mult de 3 cm cea mai buna varianta este cea propusa de mine.O sa stea anvelopa putin intinsa cum isi doreste, balonul putin mai mare o sa il avantajeze la socurile pe care suspensia sport nu o sa le mai preia, latimea de 205 o sa il ajute la obtinerea unui consum mic si dimensiunea se poate si omologa ( nu stiu sigur dar daca la golf-ul meu este trecuta in carte, mai mult ca sigur se poate si pentru golf 5).

Link către comentariu

La masinile coborate mult ca sa nu atinga intai se micsoreaza dimensiunea anvelopei si astfel diametrul.

Cu cat e talonul mai mare al anvelopei cu atat sta mai putin intins.

205/50 nu rezolva nici prin diametru si nici prin stretch-ul pe care l-ar putea da. Ea este dimensiune omologata in special pentru iarna.

Sunt destule G5 care merg cu 215/45 si chiar 205/45 si coborate corespunzator.

Coborat 4cm trebuie 205/45.

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

am vazut la un g4 tot asa ceva pe 17, et 35 cu 8j, si cu 205, stretch-ul mi se pare prea intins dar a si lasat masina pe burta.(cu suspensia normala arata dezgustator)

eu ma gandesc sa o las 3-4cm nu mai mult. si de asta cred ca mi s-ar potrivi 215/45.

p.s. imi poate spune cineva cum pot sa trag mufe pentru lampa din partea de jos a usii.. masina nu a venit cu suport/becuri acolo si as vrea sa pun. am demontat sticla, am bagat mana prin acel lacas darnu am gasit nici o mufa. trebuie sa dau fata de usa jos? am atasat o poza ca orientare

post-52814-0-16083700-1393925970_thumb.j

Link către comentariu

Cumperi becul cu mufe si fire cu care intri in calc. de usa...codezi si gata. vezi ca toata lumea vinde pe forum.

Link către comentariu

Poti sa tragi becurile de la plafoniera. Sau vrei sa se aprinda independent la fiecare usa in parte?

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

am citit atatea pareri incat nici acum nu am luat o decizie pentru cauciucuri.

- daca pun 205 trebuie sa las mult masina

- daca pun 215 si o las putin ~3, ar atinge

- daca pun anvelope cu balon 45 sunt socuri prea mari

prefer sa mai astept niste pareri pentru ca vreau sa`mi iau cauciucuri noi, si odata luate mi`e sa nu`mi para rau de bani dupa.

Link către comentariu

In primul rand balonul de 45 e maxim cat poti pune, asa ca daca zici ca la 45 sunt socuri mari, sa vezi la 40.

Mergi pe 215/45 si daca iei reglabila poti sa lasi cat sa mai ramana 2-3cm intre aripa si roata. Oricum s-ar putea sa ai nevoie sa rolluiesti aripile.

http://www.golfmkv.com/forums/showthread.php?t=59761

Modificat de The_Ego
Link către comentariu

e o certitudine ca ating ? daca o las 3cm ?

in acel thread, arata 205 daca o lasi 3 inch, nu cm

Modificat de golfmkv
Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Daca pui 8j cu et35,cu anvelope de 215 45 17,o poti cobori 3cm,fata de un confortline,fata de un sportline o mia poti cobori maxim 10-15mm fara sa iti atinga. Eu cu 7,5J si ET35 am pus 215 45 17,cu arcuri eibach sportline( coboara 45mm mata si 35 40 spate) nu a fost nevoie sa roluiesc aripile,era la fix,am anulat doar suruburile de la aripile fata,cele de la ora 12:00.  Cu 8J pe ET35,ca sa o poti cobori mai mult,ai nevoie de 205 anvelopa

Link către comentariu

Am eu Ate Power disc si placute Ate Ceramic. Sunt multumit. Franeaza ok, placutele tin foarte bine la uzura si nu mai murdaresc jantele.

Link către comentariu

are cineva de vanzare valve ascunse negre ? sau unde pot gasi? am tot cautat pe net si nu au/nu au in stoc

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!