Jump to content

My Car VW Jetta 1.2 TSi

Jettauser

Postare recomandată

Salut tuturor!

Căutând ceva pe google legat de vw jetta am dat de acest forum si am hotarat sa mi prezint si eu jucaria mea ,vazand atatea lucruri ce se pot face am zis ca nu e timp de pierdut si ca tre sa ma pun pe treaba sa aduc ceva modificari .

Masina a fost cumparata de la o reprezentanta din Galati pe data de 16.12.2011,masina la ora actuala are 69000 km 80% au fost parcursi in Europa si pot sa zic ca sunt foarte multumit de prestatiile ei pana acum.

Dotarile din fabrica sunt cred ca la toate celalte din 2011.

Problemele care le am avut pe tot acest parcusu au fost:

Lant distributie schimbat pe la 50 mii km,se auzea un huruit infernal.

Rezolvare huruit dreapta pasager.

Difuzor fata stanga,difuzor spate stanga si urmeaza difuzor fata dreapta deja scoate zgomote ciudate ,iar boxa spate dreapta spre surprinderea mea nu se aude ..am aflat din intamplare.

Optiunii :

Privacy Glass 65%

Jante aliaj R16

Alb candywhite

Poze

di-5QEH.jpg

di-TBOJ.jpg

di-LAK1.jpg

di-A075.jpg

di-FING.jpg

Link către comentariu
micuzzu_marius

Bine ai venit pe forum, foarte frumoasa masina :icon_thumleft:. Poti aduce multe modificari la ea, respunsurile le gasesti aici pe forum, sunt topic-uri pentru fiecare retrofit in parte.Zici ca mergi mult in Europa, ce consum ai pe autostrada la viteza 130-140kmpe ora?

Link către comentariu

Raspunsurile le-am gasit deja in topicurile voastre :).

130-140km/h e undeva in juru la 6,5/7.0.

Urmatoarele modificari sunt programate pentru luna viitoare cand ajung in tara.

Leduri numar

camera rear - aici momentan tre sa ma mai documentez

Ornamente butoane interior

puddle lights

capace bari porbagaj

tava portbagaj

lumini avertizare portiere led

Link către comentariu

Atat am si eu consumul la viteza aia, ma asteptam al tau sa fie mai mic, sincer sa fiu.

Inainte de toate trebuie sa verifici daca RCD-ul tau are intrare video, daca nu o sa trebuiasca sa-l schimbi.

De ce nu ai luat un TDI daca faci atat de multi kilometri, mai ales pe autostrazi?

Link către comentariu
Master_Blaster

Cum reusiti voi consumurile astea, nu stiu, eu abia am reusit 7,3-7,5 cu 125km/h, poate pentru ca mergeam cu cauciucuri de 225/40 r18?

Cat mai multi km cu 0 probleme.

Legat de boxe daca tot pica asa pe rand mai bine pui unele AM superioare.

Link către comentariu

Heh cam dupa ce am luat masina au inceput plecarile.

RCD-ul e 510 premium 8 ,cel putin asa scrie pe cartea care mi-a dato la masina.

Apropo sunt singurul care a avut probleme cu difuzoarele de la jetta?

Eu sunt acum pe cauciucurile de iarna 205/55 R16 ,nu stiu daca pot influenta cauciucurile asa mult consumu.

Nu stiu care e problema cu aceste difuzoare,eu ma gandeam sa nu fie de la acel difuzor care nu a functionat deloc si sa le fi influentat si pe celalte ,e posibil?

Link către comentariu

Cum reusiti voi consumurile astea, nu stiu, eu abia am reusit 7,3-7,5 cu 125km/h, poate pentru ca mergeam cu cauciucuri de 225/40 r18?

+1

Link către comentariu

Frumoasa masina!

Si eu am un difuzor pe fata descentrat care baraie pe anumite frecvente joase.Eu o sa schimb toate difuzorele cu unele hertz.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

Link către comentariu
micuzzu_marius

Mai mult ca sigur rcd ul tau nu are intrare video(din asta am avut si eu si multi altii), majoritatea care ne am montat camera am trecut pe RNS sau RCD510 cu intrare video(dar sunt mai greu de gasit), dar totusi trebuie scos si verificat ce ai tu pe masina acum. Poti sa mai adaugi in lista si lumini picioare, si daca vrei ceva super util si frumos un volan de GTI cu comenzi si un Bluetooth OEM si vei putea folosi comenzile de pe volan pentru telefon, si unitatea audio

Link către comentariu

Voi verifica rcd-ul sa stiu daca e posibil,dar imi e greu sa cred ca e mai cu moț al meu :)

Lumini picioare adaugat in lista ,cu volanu o sa mai astept putin,am vazut la tine cum se prezinta si imi place foarte mult ,multumesc de sfaturi.

Link către comentariu

100% RCD-ul nu are intrare video. VW pune doar pe masinile care vin din fabrica cu camera rear assist.

Spor la retrofituri!

Link către comentariu

Aveti idee daca aceste modele au incluse din fabrica senzori pentru placute frana?

Link către comentariu

Intreb pentru ca eu am deja 69 mii km si nu le am schimbat niciodata.

Ma gandeam cum nu au pus sa indice apa pentru parbriz ma asteam nici senzori la placute sa nu aibe.

Link către comentariu

De fapt este un senzor pt placuta fata. 

In caz ca nu scartaie, verifica ochimetric cat mai au placutele pe spate. De obicei ele se duc primele.

Link către comentariu

La mine s-au dus cele de pe fata prima data; spatele mai avea aproape jumate carne...

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Link către comentariu

Intreb pentru ca eu am deja 69 mii km si nu le am schimbat niciodata.

Ma gandeam cum nu au pus sa indice apa pentru parbriz ma asteam nici senzori la placute sa nu aibe.

Verifica codarea de pe 17-instrumente daca e codat ptr uzura placute frana.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Pe spate sunt foarte bune,cele pe fata sunt uzate,nu scartie.Din cate am inteles eu e contrariu cele pe fata se duc inaintea celor de pe spate.

Link către comentariu

Intri pe 17-instrumente si vezo codarea modulului. Din codare rezulta daca e setat ptr a indica afisarea lipsei lichidului de parbriz, martor centura sau martor placute frana-vezi primul grup din codare.

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

Link către comentariu

Eu sunt in italia si nu am cum sa vad,doar cand ma duc sa fac schimbu de ulei ca mai am 1700 km de facut si intreb la service.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

imi place foarte mult modelul jantelor, cum se numeste si cat au costat? Masina arata intr un mare fel :icon_thumleft:......de fapt ti am mai spus asta :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!