Jump to content

Vw Golf 3 , 1.4 benzina 60cp

Vladyzar

Postare recomandată

Salutari sunt mandru posesor al unui golf 3 cu motorizare de 1.4 benzina , culoare rosie,imi cer scuze daca am postat gresit sunt nou in ale forumurilor ... tot respectul Vlad.

post-130722-0-50058500-1388680348_thumb.

post-130722-0-05691200-1388680359_thumb.

post-130722-0-12851800-1388680369_thumb.

post-130722-0-60248500-1388680375_thumb.

Link către comentariu

Foarte frumoasa! sunt invidios. O mica sugestie, daca poti polisezi farurile si proiectoarele si pui folie pe ele ca sa nu se matuiasca de la pietricele, si bara fata cred ca se poate vopsi sau impregna cu ceva negru pt o culoare uniforma. Totusi pentru varsta ei arata foarte foarte bine, intretinuta, curata.

Modificat de deenman
Link către comentariu

Multumesc mult pentru sfaturi vor fi luate in considerare,sunt mai multe in plan cu masina ,

Link către comentariu

Multumesc .. momentan astept sa trec iarna aceasta apoi am o lista lunga de facut .. aripa stanga fata schimbata , praguri , suspensie sport cu bucse poliuretanice sper ca am zis bine .. capat coada .. punte spate schimbata pus discuri frana,pentru o oprire optima , a unei herghelii de 190 cp Vr6 de sub capota,probabil ma gandesc la o cusca va fi masina de proiect ... sper sa reusesc sa o termin pana in toamna . buget limitat... o sa va pun poze cu timpul momentan masina este stoc... 

Link către comentariu

Frumoasa masina, cati mai multi km fara evenimente neplacute.

Mai bine luai un GTI si il modifici ca asta nu are caroseria pentru atata putere.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!