Jump to content

compact disc la audi A6quatro

geluadi2000
 Share

Postare recomandată

am incercat sa pun cd cu selectii facute de mine iar mesajul primit era de genul:Disc ce nu poate fi citi....

a mai patit cineva sau care este smecheria...

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta se intampla (de obicei) atunci cand CD-ul e "prajit" la viteza mare.

Link către comentariu

sigur ai CD?

EU la A6 nu am cd in fata la bord ci este doar cititor de cd pentru navugatie,navi plus

Link către comentariu

am incercat sa pun cd cu selectii facute de mine iar mesajul primit era de genul:Disc ce nu poate fi citi....

a mai patit cineva sau care este smecheria...

Incearca cu un blank de calitate (Maxell) ars la viteza minima. Daca nu merge nici asa, e posibil sa ai o problema cu cdplayer-ul (lentila murdara), sau chiar sa nu fie prevazut sa citeasca cd-uri audio.

Link către comentariu

pai asa e ca cd e in bord dar e scris pe la 8x si nu cred ca e asa de mare....nu stie sa ceteasca decat la 4x????...o sa mai incerc dar cd folosit era IMAtion si nu am avut probleme cu el pana acuma..culmea ca pe alea originale merge...adica luate din m agazin si de aicea deduc ca nu e murdara lentila ci doar cred ca e scris la viteza prea mare 8X!!!

Modificat de geluadi2000
Link către comentariu

Este ciudat.. eu la Golf le scriam la 16x si mergeau fara probleme (magazie VW, 6 cd-uri in bord). Incearca totusi la 4x si spune-ne ce-ai aflat.

Link către comentariu

Curata pastila, vezi ca cd-urile de curatat nu prea fac treaba, daca ai pe cineva sa iti scoata aparatul din bord, sa-l desfaca pana ajunge la pastila, si sa o curete..... asa ar fi cel mai bine.

Daca vrei sa incerci cu cd-uri de curatat, pune-le de mai multe ori, da de a vrea sa mearga.

Link către comentariu

:emthup: 4X doar?

Pai eu scriu CD-urile si cu 20X si imi merg... interesant

Link către comentariu

Multe dintre cd-urile de masina sau combine audio care citesc numai CD audio sunt sensibile la marca cd-ului blank (gol). 8X e o viteza mai mult decit ok. Daca la 8X nu citeste deloc chiar daca o sa-l citeasca scris la 4X exista sanse sa se intrerupa des. Mai sunt sanse sa fie sensibile si la inscriptorul care a scris cd-ul.Fa aceeasi copie pe mai multe marci de cd-uri blank si vezi care e cel mai bun ptr tine si eventual daca ai vreun prieten cu alta marca de inscriptor inceraca sa scrii si cu al inscriptor.. Inca ceva intr-o vreme am vazut prin magazinele de specialitate cd-uri goale speciale pentru audio si numai pentru audio. Vezi daca gasesti asa ceva.

Link către comentariu

• 7 months later...

:P Salutare

cu aceasta problema ma confrunt si eu :D

sunt posesorul unui sistem Radio-Navigationssystem MCD.(2003)

Citeste foarte bine CD-uri audio originale iar cele facute pe PC (la cea mai mica viteza, pe format audio) nu accepta :D .Din comentariile voastre tot nu m am lamurit :D

Sunt disperat !!!!!

Link către comentariu

LOL, ce naspa. Eu scriu TDK-uri si Sony-uri cu 24-36x si le citeste fara probleme Clarion-ul din dotarea masinii.

Link către comentariu

Am patit asa ceva la masina dinainte, un opel astra, aveam magazie de cd originala in torpedou. Trebuia curatat. Culmea e ca le citea (inainte sa o curat) numai pe alea originale...

Link către comentariu

:P Salutare

cu aceasta problema ma confrunt si eu :)

sunt posesorul unui sistem Radio-Navigationssystem MCD.(2003)

Citeste foarte bine CD-uri audio originale iar cele facute pe PC (la cea mai mica viteza, pe format audio) nu accepta :) .Din comentariile voastre tot nu m am lamurit :(

Sunt disperat !!!!!

Personal am pe A4 navi plus, care desi are slot de cd nu merg decat cdurile cu navigatie, nu cele audio. Nici macar alea originale ca am incercat. Nus cum e la tine, dar la mine pt a asculta muzica tre sa imi pun magazie. Nasol.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!