Jump to content

Motorul se tureaza la schimbarea treptelor de viteza

aaandrei81
 Share

Postare recomandată

Buna. Am o octavia 1.6, 75kw, cod BFQ si am o problema la schimbatul treptelor de viteza si anume se tureaza vreo 200, 400 rpm dupa lasarea acceleratiei si apasarii ambreiajului pt a schimba viteza. De la treapta intai la a doua turatia creste cam 400 rpm, de la a doua la a treia cam 300 rpm si continua sa scada ajungand sa fie 100, 150 rpm la trecerea de la a patra la a cincea. Nu stiu daca are legatura dar problema a aparut dupa ce am segmentat motoru. Am cam 8000 km dupa interventie, masina se comporta bine, trage bine dar ma enerveaza turarea asta. Ce sa fie? Multumesc anticipat.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

clapeta de acceleratie neadaptata, aer fals

pe tester apar ceva erori?

Modificat de andrei_221
Link către comentariu

la ralantiu cum se manifesta.......si vezi ce zice un tester 

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Da, la clapeta ma gandesc si eu ca ar putea fi problema. Ai facut scanarea cum au scris colegii mai sus? Revin-o cu noutati poate ajuti si pe altii cu probleme similare.

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

• 4 weeks later...

Scuze de revenirea cu intarziere. Problema persista. La relanti se manifesta ok. Clapeta a fost adaptata. Erori nu sunt. Am schimbat intre timp galeria de admisie (partea din spate) pentru ca clapetele de aer din ea aveau joc si suna f tare (croncanea). Turarea ramane la schimbarea vitezelor. Oare ce poate fi?

Link către comentariu

• 2 months later...

Inca nu am gasit solutia la problema descrisa mai sus. Oare nu stie nimeni?

Link către comentariu

Switchul de la ambreiaj este OK ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Evrika! Multumesc mult Al Bundy! L am luat jos si nu se mai tureaza.

Link către comentariu

• 1 year later...

si la mine se tura motorul la schimbarea vitezelor (schimbam la 3000, apasam ambreiajul si urca la 4000-4500). switch-ul de la ambreiaj era defect. la diagnoza nu se vede. NU apelati la serviceurile de reprezentanta. am fost dezamagit total (preturi si profesionalism).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!