Jump to content

Retrofit functii display multifunctional

negraruovidiu
 Share

Postare recomandată

Salut pe cei care stiu, eu am O1 si e basic doar inchidere centralizata cu cheia in usa, si as fi interesat daca se poate sa activezi din ECU functiile pe care le au alte O1 ca al meu dar care is mai dotate, gen consum, temperatura exterioare(oricum am nevoie de senzor), km de parcurs cu plinul actual si altele. Am vazut o O2 exact ca a mea si an si culoare si motor care e elegance ca echipare si are aceste setari, deci la mine se pot activa sau trebuie schimbat ceva sau chiat adaugat ceva piese??

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Daca apesi pe butonul din capul manetei din dreapta volanului nu se schimba informatiile pe displayul din stanga?

Link către comentariu

1. nu poti compara O1 cu O2.

2. Ai computer de bord? adica in capatul manetei de stergatoare ai 2 butoane? 

Link către comentariu

nu am acel buton, si da am gresit cand am scris era vb de O1 identica cu a mea deci nu O2 ..

Link către comentariu

daca nu ai computer de bord e mai complicat, trebuie vazut daca e suficient sa se inlocuiasca maneta si sa se activeze.

Link către comentariu

nu este sufiecient.

trebuie inlocuite ceasurile (adaptate pe masina, scrise cipuri chei, etc), montata maneta de stergatoare cu butoane de BC si tras cablajul. Daca masina are AC si nu clima, atunci mai trebuie adaugat si senzorul de temperatura exterioara.

Link către comentariu

deci nu are rost, ms si LA MULTI ANI

Link către comentariu

depinde de fiecare.... costurile, cu piese la SH - undeva in jurul la 400 lei - cu ceasuri cu BC, MFA, putin mai mult, daca vrei cu minidot.....

Modificat de F l o r i n
Link către comentariu

pt mine unul nu merita, am crezut ca doar se activeaza din ecu si gata, oricum electronica am terminat ca si liceu dar prescurtarile auto ma termina....ce reprezinta bc, maf ,minidot?? intrebare stupida poate ati zice si am app pe smartphone care e cheaper :)))))
mfa sorry

Modificat de lucian.1950
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!