Jump to content

Volkswagen Passat 2010 1.6 TDI Bluemotion Technology

FioAlex

Postare recomandată

Salut , sunt nou pe aici ... ma numesc Alex , as prefera sa mi se spuna Fio....In data de 28.12.2013 am achizitionat un Volkswagen Passat din 02/2010 motor de 1.6 TDI BLUEMOTION 105 CP / 77 Kw.

Sincer pentru primele zile sunt extrem de multumit de ea, nu are ea extrem de multe dotari dar pentru mine e ok. 

Dotari :

Dublu climatronic- climatronicul de pe CC (asa mi-a zis cel de la care am luat masina)

Oglinzi electrice si incalizte ,rabatabile.

Lumini ambientale la oglinzi

Senzori de parcare 

Geamuri electrice doar pe fata

Cotiera fata si spate - cea din fata imi permite connectarea auxiliarului pentru casetofon.

Proiectoare ceata

Incinta bord refrigerata

Airbaguri la sofer si lonjeroane

Asistarea in bord a schimbarii vitezelor

Senzori de presiune in roti, asta nu stiu cum ar trebui sa imi arate in bord sincer....si as vrea sa imi spuneti voi

Are 123000 de km reviziile au fost facute la timp, masina a rulat in Franta .

post-130601-0-76529400-1388351436_thumb.

Link către comentariu

Superba masina, o prinde bine pe alb, pe Passat B6 la motorul 1.6 tdi cutia de viteze e in 6 trepte sau 5? Pune mai multe poze inclusiv cu interiorul :icon_thumleft:

Link către comentariu

La lonjeroane m-as mira sa aiba airbag-uri; dac-ar avea, ar fi prima si singura masina de pe planeta cu dotarea asta :)

Bun venit pe forum si sa-ti stapanesti sanatos masina. De curiozitate: ai luat-o de la o cunostinta sau din targ?

Link către comentariu

Da greseala mea cu lonjeroanele  :lol: , am luat-o de la un tip din Timisoara , dar numerele rosii sunt pt ca el acolo are buletinul ,ma rog ....

Marius cutia de viteze e in 5 trepte

Multumesc de primire va doresc multi multi Km cu masinile voastre si fara incidente .

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos! Putine masini arata bine pe alb. :D
Mai pune poze, ca doar una(facuta prin complex cred  :) ) e cam putin.

Link către comentariu

Am revenit cu poze , dupa aproximativ o saptamana sunt foarte multumit de aceasta masina ! Astept parerile voastre .

post-130601-0-24784000-1388675097_thumb.

post-130601-0-70480500-1388675097_thumb.

post-130601-0-14163600-1388675098_thumb.

post-130601-0-53647800-1388675098_thumb.

post-130601-0-01936200-1388675099_thumb.

post-130601-0-36885300-1388675099_thumb.

Link către comentariu

Foarte frumoasa masina, sa o stapanesti sanatos si la cat mai multi km!

Despre TPMS (presiune in roti) poti citi aici. Sunt 2 variante: direct TPMS cu senzori in roti (iti arata pe BC presiunea pe fiecare roata) si indirect TPMS (via senzorii ABS, te informeaza doar acustic si optic prin aprinderea unui martor pe ceasuri ca presiunea a scazut sub valoarea setata - memorata de sistem anterior fara insa sa te informeze care roata are presiunea scazuta)

Ar merge sa-i pui un volan de B7, un RCD510 macar si niste grile de ventilatie cromate si iluminate cu led.

Link către comentariu

La senzorul de presiune in roti cand il apas imi apare martor la ceasuri si ma informeaza acustic doar dar nimic altceva,iar in legatura cu dotarile urmeaza dar nu stiu cand !

Prima data vrea sa pun folii omologate fata/spate si luneta si zic eu, ii va schimba automat look-ul :D 

Link către comentariu

70% pe spate si 10% pe fata cotele legale sa nu am treaba cu nenea politistu'  :10[1]:

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si sa te bucuri de ea.

Nu vreau sa te sperii dar volanul nu este al masinii. Tu ai volanul vechi de B6.Ar fi trebuit sa ai modeul nou daca masina este din 2010!

Link către comentariu

Da sa stii ca la aia m-am gandit si eu ,dar nu este nimic cand vor fi bani o sa imi cumpar unul mai nou probabil si cu comenzi pe volan  :icon_bounce:

Link către comentariu

hehe , inca una alba , draguta masina , pacat de volan , din pacate si eu il am pe acelasi , si cred ca ar mai trebuii si bandourile dep e usi macar schimbate :D , sa o stapanesti sanatos 

Link către comentariu

Gode , se poate un pret si/sau sa imi spui de unde ai luat acele pleoape ?! un Pm daca se poate :D :tuktuk:

Ti-am urmarit masina este una superba .te felicit

Respectele mele !

Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Fumoasa masina. Sa o stapanesti sanatos! In ceea ce priveste folia cred ca am imbatranit... mie mi se pare cocalareasca, impractica si mai strica aspectul masini. Nu as cumpara niciodata masina care are folie... pur si simplu nu imi inspira incredere. Mai mult imi place o masina stock ingrijita nikel!

Link către comentariu
  • 2 months later...

Salut Fio,

Ma bucur pentru achizitia ta. Urmaresc si eu de ceva timp un Passat, si am gasit ceva tot de prin 2010, astept insa sa vad cum evolueaza lucrurile.

Poti sa imi spui te rog cum se comporta masina? Cum ti se pare motorul in comparatie cu greutatea masinii? Are Auto-Hold?

Ce consumuri ai obtinut pana acum? Vanzatorul ti-a specificat ceva de EGR? (din cate stiu EGR-urile la 1.6 sunt o pacoste iar cei de la VW ar fi reusit sa rezolve aceasta problema pentru modelele din 2010 - sau poate ma insel)

S-o stapanesti sanatos si fara incidente :).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!