Jump to content

VW CC 2012 - o surpriza placuta

Skiper1a

Postare recomandată

Salutare, 

V-am zis intr-un post precedent , ca nu-mi place A6 C7 2.0TSI cu multitronic si c-o sa scap de el . Well, zis si facut. L-am maritat si am luat un VW CC 2012 cu motor de GTI ( cum imi place mie sa zic ) - 2.0 TSI (211 CP) pupat cu-n DSG 6.  !!!!  MINUNATA COMBINATIE :D 

E black oak brown metallic, a venit cu 2600 km la bord si ca dotari , cam tot ce se poate  ( dsg, climatronic, toate airbag-urile, ipod connection, Rear Assist, RNS 510 Navi, Bixenon, Perdelutza spate electrica, jante Interlagos 18" , Pachet Ambient, Piele Nappa, Park assist, Pregatire telefon "Premium", Scaune fata incalzite cu reglaj electric si memorie  , Sistem audio BOSE, Sistem masurare presiune pneuri , Trapa panoramica actionata electric , Volan in 3 spite cu comenzi si padele, suspensie adaptiva , keyless entry, push start/stop , Advanced Key pentru portbagaj ) .

Am facut deja peste 2000 km si sunt multzumit :) . Imi place masina , e un mix intre passat si phaeton daca pot sa zic asa , are elemente imprumutate si de colo si de colo. Am ramas placut impresionat de calitatea materialelor la interior si atentia la detalii ( cat se poate la VW ) . 

Pina acum n-am gasit lucruri sa-mi displaca dar na, e timp .  aaaa, ar fi ceva , spinning-ul rotilor la plecarea de pe loc mai nervos, e cam annoying .

si niste poze cu CC-ul :) 

post-73547-0-65219100-1387438950_thumb.j post-73547-0-42070100-1387438969_thumb.j post-73547-0-01345700-1387438981_thumb.j post-73547-0-21195800-1387439033_thumb.j post-73547-0-40905800-1387439053_thumb.j post-73547-0-29250900-1387439068_thumb.j post-73547-0-66541700-1387439077_thumb.j post-73547-0-17530300-1387439188_thumb.j post-73547-0-70443500-1387439256_thumb.j 

Toate Bune.

Link către comentariu

Foarte frumos domnule. E un dream car. Sa o stapanesti sanatos fara accidente. 

Modificat de Planetara
Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

Foarte frumos! S-o stapanesti (strunesti) cu mare placere :) mai bine-mi luam si eu CC :D

Link către comentariu

Multzam All. 

Am uitat sa precizez ca e un pic "apasatoare" pe locurile din spate . Mie unu , nu mi se pare dar , "e unii domne ....  " aka , my wife 

Link către comentariu

sa o stapanesti sanatos, frumos asortata.

O masina echipata frumos.

cu Phaeton... cam nimic nu are de la el, in afara ceasului care il replica si al climei - unde afisajele au fost imprumutate ca design.

dar nu asta este esential...

Link către comentariu

Multzam All. 

Am uitat sa precizez ca e un pic "apasatoare" pe locurile din spate . Mie unu , nu mi se pare dar , "e unii domne ....  " aka , my wife 

si eu zic la fel, e apasator dom'le in spate :)

E na si cu ei acuma. Zi-le ca exista si portbagaj :)). 

ceva mai mult spatiu acolo, ar merge la un drum lung sa te dai oleaca in spate :)

foarte frumoasa. 

lasa-mi adresa ta de acolo si iti pun un sticker cu vwforum la posta.

Promit.

pai pune 2 daca tot faci un pustiu de bine :), vorbiti voi pe PM.

Link către comentariu

S-o stapinesti sanatos! Frumoasa foc! Daca reusesc sa vand Bora, CC va fi urmatoarea.Sper sa gasesc cu 5 locuri.

Link către comentariu

Vin in tzara la noapte si stau 2 sapt  deci daca e pot sa iau stickerele direct de la sursa :) 

lu' Mik15 ii dau doar 1 , sa-l mai limitez un pic ca nu se mai poate .

Link către comentariu

La cat de dotata si frumoasa este masina asta, singurul up-grade pe care il vei putea face va fi volanul de R, in rest nu ii mai trebuie absolut nimic. :)

Link către comentariu
Jetta20tdiHLDSG6

daca si-a format reflexul de schimb rapid din plictiseala...degeaba :))

Link către comentariu

frumoasa masina , dotari cat cuprinde , sa te bucuri de ea . Ma mir un pic cum de au pus acolo in emirate linie audio Bose pe CC si nu Dynaudio cum e la noi in europa  

Link către comentariu

Sa o conduci sanatos - foarte frumos exemplar

Bine ai venit in club :D

Link către comentariu

Sistem audio BOSE

Sal.,

Frumos CC-ul dar vezi ca BOSE nu exista pe VW (poate doar pe Phaeton) ci doar DYNAUDIO .

Iar legat de roti mai bine punea pe cele LUGANO in locul INTERLAGOS-urilor . 

De ce nu ai luat si tu motorul de 3.6 daca tot stai in UAE, ca si asa la ei benzina e mai ieftina ca apa .

Sa o stapanesti sanatos si sa te duca unde vrei fara incidente .

O zi buna .

Link către comentariu

Daca te uiti cand e usa deschisa in spate scrie BOSE pe sitele la difuzoare. Deci inclin sa cred ca are chiar BOSE pe masina

Modificat de Planetara
Link către comentariu

Dap, e bose pe masina . Sunt logouri peste tot si se aude foarte fain .

Cat despre 3.6 , mda dupa ce am luat-o pasta am gasit una cu v6-le de 300cp daaar facusem deja pasu :) . De...

4Sor!n : chiar cautam pe ebay un volan de R dar n-am gasit inca ceva la pretz rezon

Link către comentariu

Da acum am vazut si eu cu un zoom mai mare poza si asa este .

Da cum draq la arabi dau BOSE si la noi DYNAUDIO ?

Link către comentariu

Multe dotari si echipari difera in functie de contintent.. Ei parca nici nu au dotari optionale, doar pachete, asa cum avem noi la masinile japoneze,

Foarte frumoasa masina :D 

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!