Jump to content

Chedere

scirocco
 Share

Postare recomandată

voi cum stati cu chederele ? exista o modalitate de a le fabrica ?

la mine cu >30 km/h suiera vantul pe la geamuri din cauza chederelor lipsa

si pe frigul asta nu e deloc placut.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Lipsa sau deteriorate ? Si eu am o problema mica la un cheder si am inteles ca exista o solutie Loctite cu care poti rezolva problema in cazul chederelor deteriorate si vreau sa o incerc cat de curind.

Link către comentariu

Lipsa sau deteriorate ? Si eu am o problema mica la un cheder si am inteles ca exista o solutie Loctite cu care poti rezolva problema in cazul chederelor deteriorate si vreau sa o incerc cat de curind.

... lipsa din cauza deteriorarii! (majore sau nu)

la mine au inceput sa se rupa, asa ca vor trebui schimbate - stie cineva preturi pt aceste chedere?? (masina e in 2 usi!)

Link către comentariu

orientativ pot sa iti spun ca cele 2 chedere mari care vin de pe montantul fata pina in spate si asigura si etansare usii in partea superioara costa 6 mil juma bucata si am intrebat in mai multe locuri !

Link către comentariu

Eu azi dimineata am deschis portbagajul cu tot cu chedar :). Dar l-am impins inapoi si pare sa tina. In rest nu prea am probleme. In dezmembrari nu se gasesc?

Link către comentariu

Eu am cumparat un cheder in stare buna cu 20 ron de la dezmembrari.

6 mil panarama aia de pe plafon ? :blink: astia sunt nebuni cu preturile astea. Am intrebat si eu odata cat costa un cheder nou pt. usa, si mi-a zis ceva aproape de 100euro :banghead:

Link către comentariu

Eu azi dimineata am deschis portbagajul cu tot cu chedar :D. Dar l-am impins inapoi si pare sa tina. In rest nu prea am probleme. In dezmembrari nu se gasesc?

Inainte si in timpul temperaturilor exterioare mici :Driver: , chederele trebuie mangaiate cu putina glicerina. Daca nu, se vor rupe sau fug cu tot cu portbagaj :D

Modificat de bubuleanu
Link către comentariu

Inainte si in timpul temperaturilor exterioare mici :huh: , chederele trebuie mangaiate cu putina glicerina. Daca nu, se vor rupe sau fug cu tot cu portbagaj :huh:

am doua usi de scirocco 1 doar ca sunt roshii ce au chederele ok pe ele

si ma gandeam sa le pun pe alea fara sa mai imi bat capul cu altceva...

ar arata cam asa http://www.scirocco.ro/roshu.jpg :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!