Jump to content

Zgomot plecare de pe loc,1.9tdi axr

akon
 Share

Postare recomandată

Buna seara,de ceva vreme mi-am dat seama ca uneori atunci cand plec de pe loc si motorul nu este suficient de turat se aude un zgomot de genul cum face un polidisc atunci cand tai ceva.Se aude foarte scurt si aproximativ la jumatatea cursei pedalei de ambreiaj.Din ce mi-am dat seama face mai des atunci cand rotile sunt putin virate,cu toate ca nu prea vad legatura.Se poate sa fie de la cureaua de accesorii?

Octavia 1.9tdi MY 2010 axr.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Verifica cureaua de accesorii si rolele aferente,alternator,AC,pompa directie,peste tot pe unde ruleaza.

Link către comentariu

O sa cercetez mai atent in weekend.Ideea este ca facea zgomotul acesta cam de la bun inceput insa n-am dat importanta deoarece se auzea foarte rar si scurt.Alternatorul si cureaua s-au schimbat pe garantie pe la 40k km daca nu gresesc,acum avand `~90k km.

Suspectez totusi pompa de servo deoarece uneori se aude cand iau viraj maxim pe loc,spre finalul cursei, un zgomot asemanator.Am verificat uleiul,nivelul lui si este totul ok.

Am mai primit diagnostice de volant insa nu vad sensul deoarece nu exista trepidatii sau batai de nici un fel.

Link către comentariu

Dupa parerea mea este POMPA DE SERVO .

Incearca sa schimbu uleiul de la servo si vezi daca mai face .

Daca zgomot-ul / fluieratul pompei persista ea va trebui inlocuita .

E bine sa schimbi si cureaua de accesorii cu tot ce mai e nevoie ca poate patineaza cureaua dar daca tu spui ca acest zgomot il face cu rotile virate la maxim parerea mea este ca e 100% de la POMPA DE SERVO .

Link către comentariu

O sa merg la service sa-mi verifice pompa de servo cu toate ca acum ~1 luna i-am facut revizie completa inclusiv constatare mecanica si nu mi-au zis nimic de scurgeri sau altceva.O sa schimb totusi cureaua deoarece dimineata se aude un fasait din zona aia si ma gandesc ca e cumva slabita iar la solicitari patineaza.

Va multumesc pentru opinii iar daca s-a mai lovit cineva de problema asta nu ezitati sa va expuneti parerea.O zi buna tuturor!

Link către comentariu

Si la mine la passat cind  iau viraj maxim se aude un mic fluierat,pompa servo nu are pierderi de ulei dar in acel unghi e solicitata mai mult,m-am interesat la un mecanic si mi-a spus ca acum n-am de ce sa-mi fac griji,daca zgomotul se amplifica trebuie schimbata pompa.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!