Jump to content

Skoda Octavia 2004

ender
 Share

Postare recomandată

Se pare ca asa arata.

Ce ziceti?

Cred ca arata mult mai bine versiunea actuala. Sunt destule masini cu aspect sport pe piata, Skoda Octavia fiind printre putinele masini actuale cu aspect sobru-clasic. Parerea mea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Arata destul de bine, oricum si eu parca ma asteptam la altceva. Parca pare prea masina de lux ...

Oricum, se vede clar ca e pe bune poza, daca ne uitam la asemanarea izbitoarea cu fata conceptului Roomster. Blocurile optice sunt identice, sigla si grila la fel, nervurile centrale precum si cele care pleaca pe langa faruri. E exact fata lui roomster.

Link către comentariu

Eu as zice ca desenul reprezinta o combinatie lancia-roomster-toyota avensis, si sper ca nu asa va arata cand vom vedea primele poze oficiale...

Link către comentariu

• Administrator

nici pe mine nu ma atrage. Daca asa va fi ... ma voi grabi sa cumpar o octavia din ultima generatie 1 :D

Link către comentariu

E urataaaaa, rau de tot. Laurentiu zice bine, aduce a Lancia si Avensis, care tot urate sunt.

Daca va arata asa, si sigur o vor schimba, ca nici o masina nu arata ca in primele poze pe care le soate producatorul, Octavia generatia 1 ramane mult mai misto.

Link către comentariu

nici pe mine nu ma atrage. Daca asa va fi ... ma voi grabi sa cumpar o octavia din ultima generatie 1 :(

mda... nu-i prea frumoasa Octavia II si ma tem ca poza e destul de aproape de adevar deoarece se poate recunoaste botul de Golf V in forma Octaviei ceea ce spune multe.

@voinea: din cate am inteles, Octavia I se va mai fabrica un timp paralele cu MKII, mai ales pt tzarile "mai sarace" :salut: , asaq ca inca nu-i problema.

Bog

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Si aici alte poze care se pretind non-fake cu Octavia II, designul difera semnificativ de poza de la inceputul topicului.

hmmm..... nu-mi dau seama daca e vorba de vre-un nou fake, da-ti-va si voi cu parerea. Poza a aparut pe forumul de octavia din DE.

Link către comentariu

• 3 weeks later...
  • Administrator

e un Superb mai mic .. si e chiar frumoasa. A pastrat linia clasica. Asa ceva mi-as cumpara (cand va veni momentul schimbarii)

Link către comentariu

Este foarte asemanatoare cu actuala Octavia. Cel putin in spate - aceleasi stopuri, bara, hatchback. In fata au plasat proiescoarele in bara si cam atit ...

Daca o sa fie mult mai scumpa la aceiasi motorizare/dotari decit Octavia I nu cred ca merita. Ramine de vazut..

Per total arata bine!

Link către comentariu

Sa fie asta noua Octavia ... am primit-o pe mail ... nu stiu de unde e luata

Link către comentariu

Mai curand viitoare Superb. E cam mare sa fie Octavia, cel putin asa pare in poza.

Link către comentariu

Phaeton cu fatza de Roomster :ok:

Link către comentariu

toni, superb-ul nu va avea "urmas". si-au dat seama ca manca din piata passat-ului: multa lume prefera un superb (pe platforma de A6) unui passat, avand in vedere ca preturile sunt tot pe acolo.

Link către comentariu

toni, superb-ul nu va avea "urmas". si-au dat seama ca manca din piata passat-ului: multa lume prefera un superb (pe platforma de A6) unui passat, avand in vedere ca preturile sunt tot pe acolo.

Superbul este pe platforma de Passat + 10cm (Passatul chinezesc).

:ok:

Link către comentariu

corect, BogMW, eram dezinformat.

"It's based on a Passat platform stretched by 10cm, all in the rear seat area, and its mechanical parts are Passat-derived (...)" - http://www.tiscali.co.uk/motoring/roadtest...test_479_1.html

concurenta cu passat-ul se confirma:

"This is the Skoda to lay all the old prejudices to rest. Why buy a Passat or an Audi A4 now? "

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!