Jump to content

Seat Leon FR

florinrmn

Postare recomandată

Felicitari pentru rezultate.

P.s. Inseamna ca ai de comandat un kit de retus candy white :)

Modificat de colin
Link către comentariu

Am uitat de o poza cu beading si o mica reflexie.post-70879-0-00651500-1394913609_thumb.j

Si 5001km.post-70879-0-75635900-1394913797_thumb.j

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

WOW... de abea mai franam la prima ploaie, cu siguranta nu mai fac asta a doua oara :)) pe moment nu imi dadeam seama de la ce e, dar pana la urma mi-am dat seama.

Ce parere ai de panza de paianjen? Eu zic ca e de la curatatul zapezii care m-a prins cu jeg de un deget pe masina :)) Am dreptate? ... Cel mai mult e pe plafon si capota

EDIT. In aprilie la inceput o mai spal o data, si dau inca un strat pe capota. Am observat ca un punct de 1 mm patrat e sarita vopseaua pe capota.

Posibil si de la zapada, daca ai insistat sa o cureti pana la tabla.

Paza de paianjen apare in primul rand de la spalare, mai ales la spalatoriile de cartier. Oricum, pe culoare ta nu este asa evidenta, albul ascunde multe.

Link către comentariu

Mai am cam 2mm de ulei pe joja peste minim. Acum nedumerirea... pe eticheta din planul de service codul corespunde intervalului flexibil. In BC imi arata interval fix.

In carte am vazut norma 504.00 comuna fix/flexibil deci ar fi cel mai safe castrol edge 5w30 cu norma 504.00.

Trebuie sa mai trec pe la reprezentanta?

In ianuarie era la jumatate pe joja uleiul.

Link către comentariu

Triunghiul galben este aprins din cauza uleiului?

Trebuie completat cu tipul de ulei cu care vine masina (aceeasi marca). Desi norma poate fi la fel, proprietatile sunt diferite si nu e bine sa amesteci marcile.

Link către comentariu

Triunghiul este de la solutia de parbriz. Asta zic... ca nu stiu cu ce a venit pe eticheta e cod de LL, dar in bord am fix.

Link către comentariu

Parerea mea - Mergi pana ajunge pe minim(sau 15.000) si fa un schimb de ulei.

Link către comentariu

In functie de stilul/conditiile de mers ECU-ul se adapteaza si-ti poate cere sa micsorezi intervalul de schimb al uleiului. Eu am interval flexibil de 30.000km/2 ani, dar masina imi cere sa schimb uleiul la 15.000km/1 an.

Link către comentariu

Da... m.am uitat cand am ridicat.o si era fix. Oricum pe la 8-10k aveam in plan sa schimb... dar e ok sa merg cu el asa jos?

Link către comentariu

Poti sa mergi cu el asa insa ai grija sa nu se duca sub minim. Normal trebuie sa aiba senzor de nivel...dar ce mai e normal in zilele noastre?! :)

Link către comentariu

@saibot, daca zici de mine, sigur am interval flexibil. Asa a fost setata la cerere cand am ridicat masina si in primele saptamani mi-a aratat si pentru ulei tot 30.000km/2 ani si s-a schimbat singur pe urma.

Ce mi se pare ciudat e ca Florin zice ca are ulei pentru plan flexibil, dar e setat pe interval fix. Eu am vazut in manual la O3 (sunt aceleasi motoare) ca sunt uleiuri separate pentru fix/flexibil. Oricum, pana nu ti se aprinde martorul de ulei in bord, esti ok sa mergi cu masina.

Link către comentariu

Pai poti de la flexibil sa treci la fix... se pot folosi aceleasi uleiuri. Invers nu. Cum am zis, in coduri am qi6, cand ajung la masina fac o poza in BC.

Sunt mai multi pe forum care au schimbat la livrare de la flexibil la fix. La fel care au completat pe la 5000km... si in ritmul asta nu apuc 8k

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

Asa este, sunt uleiuri diferite. Mie mi-au spus ca pot sa optez pt unul din cele 2 intervale cand am dat comanda. Pt flexibil e uleiul mai scum decat pt fix.

Eu o sa merg pe fix si aduc uleiul meu si schimb la maxim 10k de km.

Link către comentariu

Trebuie facuta o stare explicita in calculatorul de bord daca doresti sa schimbi uleiul mai des (gen 10-15k)?

Daca se doreste modificarea de mai sus, ar trebui folosit ulei cu alta norma ( 5w40), nu?

Eu am acum interval flexibil (30k revizie, schimb ulei la 2ani/indicatie BC, ulei 5w30 LL).

Mersi

Link către comentariu

Setarea se face la dealer, nu poti s-o faci tu din sistemul multimedia. Dar poti sa faci trecerea oricand vrei si schimbul de ulei.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Sambata trecuta am pus rotile de vara, pe care le-am dat cu Sonax PNS si cu Sonax gel pt cauciuc. Am spalat masina inainte sa le schimb, si am mai dat un strat de PNS pe capota, pentru ca nu o stersesem bine. Am pus si presurile Velpic. Totul e bine, mergem spre 6000km.

Pozeeee...

post-70879-0-79225400-1395946732_thumb.jpost-70879-0-49308300-1395946740_thumb.jpost-70879-0-82747900-1395946745_thumb.jpost-70879-0-07609700-1395946752_thumb.jpost-70879-0-78261900-1395946755_thumb.jpost-70879-0-86787700-1395946761_thumb.jpost-70879-0-70172300-1395946773_thumb.jpost-70879-0-93253200-1395946777_thumb.jpost-70879-0-69906800-1395946785_thumb.jpost-70879-0-93654400-1395946790_thumb.j

Link către comentariu

Suportii de numere de pe ebay s-au pierdut pe drum... mi-am recuperat banii. Oare se lipeste numarul pe plasticul din spate cu BCT? ca in fata sigur se lipeste... :dry:

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

Dap. Se lipește foarte bine chiar. Dacă îmi ziceai când ai dat comanda îți trimiteam și din asta o bucata. Eu asa am prinse ambele numere

Link către comentariu

Mai am din asta prin casa, doar ca are cred, cam 2 ani. Din date tehnice e net superioara, dar as da 10 lei pe BCT

Edit. Cand am dat comanda asteptam suportii.

Modificat de florinrmn
Link către comentariu

Salut. Pune Bison din asta. Gasesti pe la Dedeman si chiar la unele magazine in autogara. Este foarte bun si foarte rezistent, nu vei avea probleme cu picatul numerelor. Eu am numerele lipite de 3 ani, iar daca folosesti o rola pentru fiecare placuta, cand vei vrea sa le dai jos, nu le vei da jos prea drepte.

Modificat de ZWO
Link către comentariu

Salut  :lol: . Pe spate e rugos plasticul si nu tine la fel de bine sigur, dar o sa incerc astazi. Merci!

Link către comentariu

Mie mi-a stat prins pe buretele acela din spatele numarului pana sa-l dau jos de tot, deci nu cred ca pe plastic rugos va fi vreo problema. Am incercat odata si cu banda de ai pus-o tu in postul tau, si m-am trezit cu numerele pe trotuar in fata masinii :))

Link către comentariu

Pai aia a de care ziceam, este posibil sa fie mai subtire si mai putin pufoasa... si nu face fata. Dar ca putere de lipire si rezistenta este tare. Am lipit de tavanul unei vitrine un corp de iluminat care se incalzeste si nu da semne sa cada.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!