Jump to content

placute frana

saficus
 Share

Postare recomandată

trebuie neaparat sa schimb placutele de frana.. insa nu stiu de unde si ce fel de placute sa iau.. oricum nu vreau sa dau peste 5milioane sa le schimb la reprezentanta.. la paneuro ma duc 4.6mil lei taxtra parca nemtesti.. tot mult mi se pare. am vazut in carrefour unele romanaesti care ma costau pana intr-un milion pt toate cele 4 roti..

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

eu mi-am pus mintex si sunt multumit

incearca sa vazi cat costa, nu sunt f scumpe

Link către comentariu

am cautat pana acum la mai toate magazinele mari.. ori sunt prea scumpe >4mil.. insa nemtesti.. ori prea ieftine <1mil.. insa romanesti :D.. pana la urma am gasit la augsburg.. ma duc maine sa le pun.. au o oferta acum.. verificare de iarna GRATIS :D.. mai vb..

Link către comentariu

Textar nu sint nemtesti, sint facute in Algeria, nu ma intrebati cum stiu dar stiu sigur. Nu inseamna ca sint proaste (Textar este OEM la VAG si la Porsche) dar sint prea scumpe. Incearca sa gasesti placute de marca "High Performance", comercializate de Zebra International in benelux (nu stiu daca sint importate in Romania) sau daca nu Remsa, este acelasi lucru, dat fiind ca Zebra nu face decit sa reambaleze Remsa. Sint de calitate foarte buna, destul de "soft" (fac un pic de praf pe jante) dar frineaza foarte bine in conditii extreme si nu costa mult (in vest cel putin au preturi ridicole fata de Textar, Mintex, Pagid, etc etc)...

:D

Link către comentariu

pai asta e problema ca se nu se gasesc.. am incercat pe la paneuro, carrefour, metro, augsburg.. pe unde sa mai incerc (prin bucuresti)...

Link către comentariu

pai asta e problema ca se nu se gasesc.. am incercat pe la paneuro, carrefour, metro, augsburg.. pe unde sa mai incerc (prin bucuresti)...

Da-mi un PM si o sa incerc sa te ajut cum pot! :D

Link către comentariu

• 1 month later...

salut,

spune-mi si mie cum ai rezolvat-o pana la urma , ca mi-a venit si mie randul ( mai exact placutelor ) :D

Link către comentariu

• 5 years later...

sal. trebuie sa schimb neaparat placutele pe spate si nu stiu ce marca sa cumpar....e prima data cand le schimb de cand am luat masina. pe fata vad ca sunt ferodo.....dar pe spate nu se mai vede scrisul. sa pun tot ferodo? ce parere aveti de ele? road house mi-au spus cei de la magazin,unde am intrebat ca sunt cele mai bune.....nu stiu ce sa cred. Intre astea 2 care ar fi mai bune? unde sunt fabricate? multumesc.

Link către comentariu

Cam asa e, Ferrodo sunt printre cele mai bune. Incearca sa iei Ferrodo Premier.

Link către comentariu

Indiferent ca se numesc :Ferrodo, Textar,Mintex,TRW,nu conteaza numele firmei producatoare ( de placute de frana ori ulei, filtre...)cat conteaza sa fie inscris pe ambalaj si modelul de autoturism pe care doriti sa folositi produsul respectiv.

Asa cum la mine nu merge sa folosesc placute de lupo( sa zicem orice lupo care nu este si 3L) tot asa nu merge sa pun si ulei de motor( altul decat 0W30 specificatie VW506.00) de la un alt LUPO.

Este acelasi lucru cu a cumpara pt. un Leon 1.6 benzinar...placute de FR( motivand doar faptul ca placutele de FR sunt sigur mai bune...ca doar FR-ul are frane sport,nu?).stiu ca nu se potrivesc ( ca forma cel putin)...dar imaginati-va ca cineva este capabil sa o faca!Rezultatul? Discuri uzate prematur si alte ...asemenea surprize!

Modificat de wolfvw
Link către comentariu

Cred ca exagerezi putin... chiar daca e vorba de o masina cu un motor cuminte, 1.6, poate posesorul vrea sa franeze mai bine decat cu placutele pe care le-a avut pana acum. Cat despre faptul ca nu exista nici o diferenta intre modele diferite... ce as putea sa mai spun? Trebuia sa-ti cumperi Logan, pentru ca diferentele intre Dacia si VW sunt inexistente. Asa ai platit degeaba marca.

Link către comentariu

Cam asa e, Ferrodo sunt printre cele mai bune. Incearca sa iei Ferrodo Premier.

Te contrazic sunt exagerat de stresante deoarece scartaie ingrozitor la franare , daca vreti sa va blestemati zilele din semafor in semafor CUMPARATI FERRODO

Link către comentariu

Scartaie pentru ca sunt mai dure, patesc acelasi lucru cu TRW. Din pacate, asta inseamna o uzura mai mare a discurilor de frana.

Modificat de cristian
Link către comentariu

intr-adevar...cele pe care le am scartaie destul de enervant...si banuiec ca sunt ferrodo,ca si cele de pe fata(numai pe cele de pe fata se mai intelege scrisul). Chestia e ca vreau sa scap de scartaitul ala! deci ferrodo pica. plus ca daca sunt mai dure i-mi uzeaza si discurile mai repede.... . De Febi sau Bosch ce ziceti, ce parere aveti?

Link către comentariu

Eu am pus TRW si n-au scartait deloc, foarte multumit... :)

Link către comentariu

• 3 months later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!