Jump to content

Titanic in varianta V8 diesel


Razvan Gavan

Postare recomandată

Frumoasa masina...Cu fumul ai rezolvat ceva? Eu as merge pe un ciptuning prost facut...asta daca nu e busit/cu probleme vreun senzor de temperatura al motorului

Link către comentariu
  • Replies 93
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • Razvan Gavan

    23

  • rudiRUD

    12

  • bgd_b92

    9

  • MAS

    7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am facut azi curatenie si am mai facut un filmulet cu exteriorul si altul cu interiorul. :). Astept impresii.

 

 

Modificat de Razvan Gavan
Link către comentariu

Leduri la pozitia pe fata sa fie in ton cu xenoanele...dar ceva bun Philips.

Mor cand vad antena aia montata pe aripa din spate....strica tot aspectul,asemeni mor cand vad masini supersmechere de zeci de mii de euro care au montate din fabrica becuri normale de pozitie care fac un contrast de caca....cu xenoanele.

post-64586-0-14658000-1386341804_thumb.j

Modificat de GABIVVX
Link către comentariu

Sunetul motorului e criminal  :icon_bounce:  fa un filmulet si cand o accelerezi pe loc  te rog

Modificat de bgd_b92
Link către comentariu

Gabivvx,la vremea cand s-a fabricat masina nu era nebunia de azi cu leduri.Leduri care sunt de rahat cat de firma ar fi ,ori nu fac contact ca lumea ,ori nu se aprind toate,eu am schimbat o gramada si tot mai cade cate unul.

Link către comentariu

daca ii pui esapament cap coada inox :) si fara intermediare o sa se auda sunetul ala gros de v8..... demetial adik:))=))

Link către comentariu

Super frumoasa.

Eu daca as avea-o as lasa-o la interior asa. bine, mie imi place lemnul, deci alt gust.

Ce as schimba, ar fi pozitiile care arata ca naiba, pune niste becuri mai ok.

In rest, sfatul meu e sa o pastrezi cat mai stock, iar daca vei schimba ceva la ea, sa fie cu bun gust, pana la urma nu e o masina sport si totul trebuie sa se incadreze frumos.

Oricum frumoasa balena, ceva ce in viitorul apropiat ca motorizare pe modelele noi sigur nu o sa mai vedem prin Europa.

Asta e, downsizingul e la moda acum.

Link către comentariu

Referitor la problema cu fumul , nu a pomenit nimeni de injectoare , ai facut o verificare amanuntita ? Are un prieten un peugeot si scoate fum ca si a ta , a fost cu ea la un test amanuntit , si are 2 injectoare stricate , masina in rest trage bine , porneste fara trepidatii si alte bube . Sa ai grija de ea ca merita si spor la modificari  :beer:

Link către comentariu

Mie imi place interiorul exact asa cum e

As lasa "padurea" la locul ei. Consider ca e unul din lucrurile care parca striga ca e o masina premium

Link către comentariu

Razvan, si mie imi place mult carbonul prin hidrotransfer; chiar acum 1 saptamana m-am interesat cat m-ar costa consola la seat-ul meu ibiza...si ghici cat ? 100 euro fara demontat-montat ( inca 100 lei ) , treaba pe care eu o fac in 10-15 minute...acum 3 ani cand ma interesesam pt consola la opel astra G imi spusesera 150 lei..acum vad ca a inceput sa fie cerere daca au marit pretul in halul asta...

Link către comentariu

Si eu am discutat cu cei ce fac hidrotransfer. Pentru toate ornamentele din masina (consola centrala, ornamente bord, ornamente usi, manere usi, scrumiera, suport de pahare, consola schimbator) mi-au cerut 250 eur. Am vrut sa merg pe varianta de lemn negru. Avand in vedere munca pe care o depun mi se pare mult. Avand in vedere ca ies calitatativ foarte bine, nu comentez suma.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Pana la urma am dus masina la un prieten, a desfacut capacele la motor, si a descoperit un tachet rupt. Practic unul dintre cilindri nu functiona, fumul il dadea din supape (pentru ca nu functiona pistonul, motorina nearsa se transforma in fum negru), iar tacanitul din tachet. Am comandat toti tachetii (32 buc) ca sa fiu sigur si am dus si am verificat si injectoarele pe banc. Axele cu came si supapele nu au absolut nimic, motorul e asa cum trebuie.

Am avut mare noroc pentru ca tachetul rupt, nu s-a dezintegrat prin motor si nu a distrus altceva. Oricum eu sunt suprins cat de bine mergea masina in 7 pistoane :) nici macar nu tremura un pic sau ceva :).

 

Maine o face la loc si poimaine am si eu masina. Frumos cadou de Craciun, deja ma gandeam la niste costuri astronomice....

Link către comentariu

Cam asa arata motorul acum... In poza cu axele cu came intre cele doua tubulare se vede tachetul rupt si jos in coltul din stanga este pastila si culbutorul. E fenomenal ca nu au distrus nimic pe acolo...

post-6138-0-16222700-1387816385_thumb.jp

post-6138-0-76778000-1387816393_thumb.jp

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!