Jump to content

Golf 6 1.6 TDI Bluemotion 105 ponei

tibianto

Postare recomandată

Ty codz :) Nu am vrut sa incalc vreo regula...eu sunt o fire extrem de detaliata ( uneori nu e bine stiu ).

Ca sa-ti rasp la intrebari : 

- Nu imi trebuie mie folie de protectie solara( port  :icon_cool: cand e soare si nu ma doare capul )

- e compartimentul ala mic din fata franei de mana care se deschide ca un " garaj" si intra inauntru nu stiu sa explic asa bine :D 

- da, usile din spate le-am deblocat cu cheia :D mi-a zis un prieten, descoperisem ca pe bluetoothul masinii ultimul tel conectat era" Debbie" deci gagica avea un bebe de le-a blocat :)

Link către comentariu
  • Replies 58
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• tibianto

25

• codz

6

• Rave

5

• The_Ego

3

Top Posters In This Topic

Posted Images

Da, din pacate de la G5/O2 incoace s-a renuntat la cotiera refrigerata, nu mai este refrigerat decat torpedoul (iar acum la G7 cum au pus CD-ul in torpedou nu prea e loc sa bagi sticle de apa la rece acolo, la G6 cred ca este mai mult loc)

Modificat de codz
Link către comentariu

mie mi se pare ca e destul de rece, am presupus ca e refrigerat. Ma scuzati :P + ca din anunt spunea : torpedou refrigerat & cotiera refrigerata dar na...pune si omu ce poate sa-si promoveze cat mai mult produsul chiar daca minte nitel :)

Modificat de tibianto
Link către comentariu

Pai asa e cu samsarii pun acolo la optionale cam tot ce e standard pe masina, a mea a venit cu 3 optionale in lista pe langa echiparea HL si avea tot ce ai tu.

Scaunele sport cu alcantara (din pacate nu e piele e un material sitetic) nu vin la pachet cu suspensie sport sau asa era numai la noi?

Sa ai noroc de o masina care sa nu-ti faca probleme dar sa stii ca G6 nu sunt chiar f fiabile comparativ cu Golfurile mai vechi, dar experienta difera de la caz la caz. 

Link către comentariu

Eu am scaune sport cu Alcantara dar pe " marginile care iti tin fesele" sa nu zic altceva :)) e intradevar un material sintetic. Nu stiu daca am suspensii sport nu mi-a zis nimeni...banuiesc ca sunt cele stas. Dar sunt f ok se aud bine si gropile nu le simt ( alea pe care nu le-am putut evita) sau denivelarile se simt f ok.

La fel iti doresc si tie Master_blaster o masinuta cat mai fara pb :P

Link către comentariu

Eh Rave, eu sunt mai noob asa, la masini ma pricep exact ca baba si mitraliera :)) eu vedeam ca toti zic " Piele Alcantara" asa ca am presupus ca e o piele de vre-un fel...o fi ecologica na...

Link către comentariu

Pai situatia sta in felul urmator in Bucuresti 

Trafic si mers economic : intre 7 si 9% depinde cat de imputita e aglomeratia si cat o frec cu 1-a sau a 2-a

Trafic si mers normal-sportiv ( pt mine e totuna, adica o turez pana in 3000-3500 maxim DAR numai cand acul e la 90 de grade...pana at ii dau maxim 2000 de ture ) si mai ales cand ma grabesc ( de multe ori ma grabesc ) : imi papa intre 9.5 si 11 % chiar - mers sportiv si grabit repet!!

La drum lung : un parfum imbietor intre 2% si 4% cu pilotul automat pe 59 km/h in comune ( depinde de starea drumului denivelari, urcari, etc) dar in medie e cam 3, 3 si cva :D IAR pe autostrada pilotul automat pe 139 km/h imi ia intre 6% si 7% depinde cat de denivelata e autostrada, daca urca putin, etc). Cand i-am dat top speedul :D imi arata ca imi lua 7.5%...am ramas masca am zis ca nu e adevarat. Iar consumul la 80-90 la ora este foarte frumusel intre 4% si 5% :D Vorba unui prieten si il citez " Ba asta-i masina saracului la cum iti consuma" si are dreptate...

Eu fac lunar 260  km in Bucuresti ( pentru munca si un 10-15 km in weekend o plimbare in oras, e normal ) si am estimat la un consum de 9% ( exagerat dar am zis sa fie ) pentru 260 km ar fi in jur de 165 lei motorina pe luna...si l-am cam nimerit :D

Acum vreau sa schimb combustibilul de la MOL ca mi se pare ca papa cam repede motorina si are o culoare de mountain dew si parca nu trage asa bine cum am pus de la OMW motorina lor de 98... O sa-mi fac plinul la OMW Baneasa ca " cunoscatorii" mi-au recomandat toti ca aia ar fi " the KING of Diesel fuel in Bucharest" sa zic asa... adica cea mai de calitate motorina si benzina aditivata din Bucuresti acum sa vedem :P

Modificat de tibianto
Link către comentariu

Nu ar trebui sa consume mai putin? Astea sunt fix consumurile mele! :))

Exceptand 3.3 ala care la mine e 5 si 7.5 ala la top speed care la mine e 10...

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Link către comentariu

Teoretic da, dar eu inca sunt in perioada de "acomodare - o am de nici 2 luni" ( sa invat sa o "conduc" pentru mersul economic) dar mie nu-mi place sa merg" economic". Dar asta nu inseamna ca o bruschez sau ii dau talpa. O conduc nici tare nici incet...normal.

Oricum fata de golful meu 4 vechi pe benzina de 1.6 care-mi lua intre 11-13 % in oras...asta-i parfum :) Ce-i drept este si frig afara si am inteles ca consuma putin mai mult cand e frig afara

Modificat de tibianto
Link către comentariu

9 - 11 in oras e prea mult pentru un diesel de 1.6 - vorba lui Rave - e consum de benzinar mic

iar intre 6 si 7 imi consuma mie pe autostrada alergata si cu AC, in conditiile in care am doar 5 trepte... Tot spre consum de benzinar te indrepti...

Modificat de mad_kat
Link către comentariu

cand e cald scade consumul cu 1-1,5 litri la 1.6 tdi, asta in oras, la exterior e aproximativ la fel vara-iarna, cu conditia sa fie circulabil drumul, nu inzapezit, deci e diferenta marisoara vara-iarna mai ales pe distante scurte la acest motor si nu numai

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic mai baieti...la Polo-ul lui tata socru de 1.2...consuma si ala un 6-7 % in oras...deci mie mi se pare un consum foarte decent...oricum toti mi-au zis ca dieselurile consuma mai mult in oras sunt bune pt drumuri lungi intradevar un drum Bucurest- Tg jiu de 640 de km m-a costat ~ 190 lei...asa ca pt mn este mai mult decat suficient :)

Link către comentariu

Lasati omul in pace, "buburuza" consuma "3 si ceva" la drum lung, asta e important :icon_thumleft: sa o scoata la aer, pe afara din tara daca se poate, atunci sa vezi ce placut este sa faci 1200km cu un plin ;)

Link către comentariu

Sunt si eu constient ca imi papa putin cam mult in oras dar repet din nou : o am de nici 2 luni, nici nu m-am acomodat 100% cu ea sa o cunosc indeajuns incat sa scot consumul de vis de 5-6% in oras in aglomeratie...desi nu imi vine sa cred ca exista masini ce scot asemenea consumuri ( am avut multe masini de servici , toate cu motoare de 1.6 si sub, si toate luau 7-8-9% in oras) asa ca eu sunt arhimultumit de a mea...o sa o iau acum la 6 cand scap de la munci si o sa incerc sa merg cat de economic posibil sa vad ce consum imi scoate. Va anunt :) 

Link către comentariu

6 la suta nu are cum sa iti ia in oras, decat noaptea...

undeva spre 8 ar trebui sa fie la motorul tau - utilizare normala fara strofocari de subturare.

Link către comentariu

da, am mentionat pe pagina 2 ca imi ia intre 7% si 9% depinde de cat de aglomerat este orasul...deci media fiind de 8 :) 

Link către comentariu

Ma autoquotez :

Trafic si mers economic : intre 7 si 9% depinde cat de imputita e aglomeratia si cat o frec cu 1-a sau a 2-a

Trafic si mers normal-sportiv ( pt mine e totuna, adica o turez pana in 3000-3500 maxim DAR numai cand acul e la 90 de grade...pana at ii dau maxim 2000 de ture ) si mai ales cand ma grabesc ( de multe ori ma grabesc ) : imi papa intre 9.5 si 11 % chiar - mers sportiv si grabit repet!!

9-11% cand o alerg :)

Link către comentariu

mac mac :lol:

cred ca erai inca pe consum mediu .. nu conteaza, masina consuma excelent .. tu mergi in conditii de siguranta si nu mai testa limitele masinii in Ro .. mai zi-ne si altceva in afara de consum

Modificat de codz
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!